![]() |
Re: Cum recuperezi taxa de prima inmatriculare?
asta e, sigur sunt interese foarte mari, fiindca din 2007, principalele 3 partide au fost la putere intr-un fel sau altul si nu au scos taxa, cu toate ca in 2007, partidele de opozitie fraternizau cu cei care o contestau :P toti sunt niste nesimtiti, si o sa ajungem mai jos decat africanii din cauza lor.
|
Quote:
cei 49 i-am recuperat in 3 luni maxim, restul s-a taraganat, (3 luni au fost judecatorii in concediu etc). |
Quote:
-------------------------------------------------------------------------------- Quote: Originally Posted by jhonycvz Quote: Originally Posted by werewolf_eu asa si? mi se pare mie, sau doar am impresia ca ("k"-pt. astia ca tine) nu te-am bagat in seama? vai tu..fata..dute ma in p.l.m..am un glont pt tine... tigan borat de ilfov , sa iti trag **** pe dinti ba retard imputit ... sa-ti i au glontele in **** si sa -l scuip lu' mata'-n gura!!! eu zic k tigan esti tu la felul in care vorbesti..."succesuri" |
salutare, am nevoie de o lamurire...
in decembrie 2008 am inmatriculat un automobil marca BMW model 330D. am platit aceasta taxa de prima inmatriculare in valoare de 96 de mil. avand un mare noroc...la o saptamana dupa ce am platit-o aceasta taxa fiind dublata... mai pot sa-mi recuperez acesti bani? |
Salutare , in aceiasi situatie sunt si eu ca si colegul cu BMW de mai sus. Am platit 44 de mil in decembrie 2008
Am intocmit petitia catre administratia financiara, si urmeaza sa o depun zilele astea . Am sa va tin la curent cu evolutia lucrurilor |
Quote:
|
@antonsan_77 ms frumos
O sa ma misc repede |
Quote:
anul trecut nu s-a miscat nimic timp de 3 luni, au fost toti in concediu si se intampla in fiecare an, pana la sf lui septembrie. eu am recuperat o taxa, o astept si pe a 2-a. daca merge repede ma bag la un freelander de afara, ca am bara joasa rau la bmw si curat drumurile in locul la astia de la primarie. |
@cristiandvd
poti sa-mi dai si mie un model la cum ai facut tu petitia |
Quote:
m-a sunat cand mi-au virat cei de la finante banii in cont pentru una din masini si acum astept sa iau banii pt a 2-a, cu care m-am intins pentru ca masina avea numere valabile de germania pana in decembrie 2010 si am deschis proces pentru neplata taxei. cei din guvern s-au folosit de o gramada de tertipuri legale si m-au amanat pana cand am inmatriculat masina si am cerut recuperarea taxei. avocata a facut totul. si bine a facut, eu fiind un tip comod... :-D 10mil x 1 masina, sa nu se inteleaga gresit era 12 mil recuperarea taxa si 15 pentru neplata ei |
Eu am masina inmatriculata in Germania, pe numele meu si am adresa in Germania. asta poate orice roman ce are un amic cu domiciliul stabil in Germania. Platesc regulat impozitul si taxele la finante, iar in Romania nu ma opreste MILITIA pentru ca nici unul nu stie vre-o limba straina. Si daca ma opreste fac misto de ei, vorbind in Germana.
Reversul monedei este urmatorul: - Impozit: 350 EURO/an - Asigurare: 800 EURO/an Fara alte taxe. Daca va permiteti, e de preferat asa. Astfel ramane si Bugetul de Stat fara fonduri, Finantele o sa ajunga in GROAPA si noi crstem economia Germaniei. |
Asta se poate face mai ieftin si mai usor cu Bulgaria. E acelasi lucru, doar ca de 10 ori mai ieftin.
|
2 Attachment(s)
Eu din cate am inteles se plateste inapoi doar taxa de prima inmatriculare cea care s-a platit pana in dec 2009..Dupa a fost taxa de poluare si am vazut ca deja CE a recunoscut-o oficial..
La Tg jiu cererea pentru recuperea taxei au fost blocate la tribunal.. |
Quote:
|
m-am uitat astazi peste acte si ce am platit eu a fost taxa de poluare....aceasta nu se poate recupera?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning