![]() |
Re: Boicot Benzinărie
eu zic Petrom maternitate....altcineva ? altceva?
|
Quote:
|
este prea mic locul la semibariere si raman masini pe strada si risca amenda...
|
Quote:
inca o propunere, dak sunteti de acord, la fel ca si colegii nostrii soferi, de prin alte orase, sa scoatem si noi 4-5-10-20 foi A4 pe care sa scrie ceva de genu " Ieftiniti Combustibilul " ... si sa le punem pe unul din geamuri.. eu zic ca nu e un gest de huliganism. Pot spune k e doar o metoda de a scoate in evidenta actiunea noastra... Voi ce ziceti? |
Fara afise ca nu e protest !
|
OMV de pe dealu negru ? ... si mai vb cu cei din pitesti..poate vin si ei ..
|
off:B 01 COT sa se prezinte si el =))):D
off2: am inteles ca trebuie sa platesti o taxa daca vrei sa pui afise,reclame,etc pe geamuri? on:omw traian (e spatiu) .. mai bifati acolo va rog.. VL 06 WLC(bmw) |
1. Mankiony
2. Bughy 3. Dumi 4. Adi 5. Thomas (VAL) 6. ZZZ 7. Minimal (MFB) 8. Mihai (406) 9. AndreyWOB 10.BODO 11. Grasu Cash 12. Tyh_VL 13. [wst]box 14. Trushk 15. MNZ 16. DUD.VL 17. VL 06 WLC @ZZZ- intai sa terminam cu orasul zic eu...asa mai este si OMV calimanesti |
OK...
Sunt curios daca o sa vina toti ..:) |
o sa imi fac si eu asigurarea maine ,de joi va fi valabila deci o sa vin daca nu va interveni ceva .dar nu cred
|
salut
Vin si cele doua Tigre |
ma dar ce ar fi inainte sa plecati spre benzinarie sa opriti intr-o statie de taxi si sa rugati sa vina cativa cu voi...ca eu zic ca o sa vina si poate dau prin statie si vin si mai multi...merita incercat..
|
Nu cred ca de exemplu sunt multi care nu sunt pe masinile lor personale si nu pot pleca de la serviciu dar actiune ca cea ce se desfasoara aici pe forum ar putea face sindicatul lor de exemplu si ar fi de mare amploare avand in vedere numarul taxiurilor din Valcea.Oricum poate dand exemplul personal ... se va schimba ceva. Vb celor de la Parazitii "Ne aude oare cineva?"......
|
|
Votati aici de la cine nu vom cumpara nimic in luna Februarie
vot |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning