Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta Rs1800 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/208844-ford-fiesta-rs1800.html)

GTA 16-11-11 23:35

Re: Ford Fiesta Rs1800

Quote:

Originally Posted by catarsis (Post 4719392)
daca ai comandat kitul, vine si cu arcuri+tacheti, daca ai comandat doar axa normal ca o sa vina fara cele mentioante

si un ex. http://www.burtonpower.com/kcfz1801k.html

Linkul tau zice asa "KIT INCLUDES: CAMSHAFT, FOLLOWERS & CAM LUBE. "...adica Axa cu came,tacheti si lubrifiant.In poza arata si arcuri dar ele nu sunt incluse.Definitia "Kit" nu include automat cele descrise de tine ci include cele prezentate de vanzator in pachetul respectiv.

Hai sa nu mai intindem ideea asta.Pe mine m-a distrat maxim postul amicului nostru alex_77_marius,post din care este foarte delicat sa deslusesti un inteles logic. :peace::peace:

vlad_strumph 16-11-11 23:42

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4719687)
Linkul tau zice asa "KIT INCLUDES: CAMSHAFT, FOLLOWERS & CAM LUBE. "...adica Axa cu came,tacheti si lubrifiant.In poza arata si arcuri dar ele nu sunt incluse.Definitia "Kit" nu include automat cele descrise de tine ci include cele prezentate de vanzator in pachetul respectiv.

Hai sa nu mai intindem ideea asta.Pe mine m-a distrat maxim postul amicului nostru alex_77_marius,post din care este foarte delicat sa deslusesti un inteles logic. :peace::peace:

Apreciez nivelul atentiei pe care il ai asupra masinii si forumului,dar totul pana la Miu... :))))

alex_77_marius 17-11-11 01:28

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4719687)

Ce ai nene cu mine?mai vazut mai mic?Vroiam sa ii zic omului ca daca si-a comandat axe sa isi ia si arcuri ca sa stea linistit pe viitor,ulterior dupa ce m-am uitat mai bine la poze am observat ca nu are arcuri si am dedus ca e posibil sa aibe tacheti hidraulici.L-am mai intrebat si pe el inca odata daca e asa sau nu pentru ca nu eram 100% convins fiind prima data cand vad o chiulasa de gen.Imi pare rau ca sunt mai analfabet si nu ma pot exprima in asa fel incat sa fie clar pentru toata lumea :P.

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4719705)
Apreciez nivelul atentiei pe care il ai asupra masinii si forumului,dar totul pana la Miu... :))))

Ma mir cum de nu ma critici si tu :D

vlad_strumph 17-11-11 02:09

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4719803)
Ce ai nene cu mine?mai vazut mai mic?Vroiam sa ii zic omului ca daca si-a comandat axe sa isi ia si arcuri ca sa stea linistit pe viitor,ulterior dupa ce m-am uitat mai bine la poze am observat ca nu are arcuri si am dedus ca e posibil sa aibe tacheti hidraulici.L-am mai intrebat si pe el inca odata daca e asa sau nu pentru ca nu eram 100% convins fiind prima data cand vad o chiulasa de gen.Imi pare rau ca sunt mai analfabet si nu ma pot exprima in asa fel incat sa fie clar pentru toata lumea :P.

Ma mir cum de nu ma critici si tu :D

Te critic pentru ca ...am arcuri:) si da,am tacheti hidraulici...
Sper sa iti iei urs,ca am inteles ca esti interesat...ma gandeam sa scriu pe spate la fiesta Luceafarul,banuiesc ca pe 402m ai timp sa citesti macar primele strofe,si tot asa,ne dam de cateva ori il termini...:)

bellu_84tim 17-11-11 07:44

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4719835)
Sper sa iti iei urs,ca am inteles ca esti interesat...ma gandeam sa scriu pe spate la fiesta Luceafarul,banuiesc ca pe 402m ai timp sa citesti macar primele strofe,si tot asa,ne dam de cateva ori il termini...:)

vlade, la ce masina mare ai nu incape decat max prima strofa pe spate, si vezi ca nu stii ce ne pregateste miu si poate citesti IL-cat o pune el-MIU pe nr lui din spate pe 400m ;)

vlad_strumph 17-11-11 09:27

Quote:

Originally Posted by bellu_84tim (Post 4719970)
vlade, la ce masina mare ai nu incape decat max prima strofa pe spate, si vezi ca nu stii ce ne pregateste miu si poate citesti IL-cat o pune el-MIU pe nr lui din spate pe 400m ;)

Ba,7000E (logan) =>94 cp.......7000E (urs) => 114 ca au trecut 2 ani si a mai invatat mecanica....nu imi fac griji :))))

alex_77_marius 17-11-11 19:09

Quote:

Am inteles,nu le am eu cu chiulase la masini dastea straineze.De unde 7000 eur ma?

vlad_strumph 18-11-11 01:34

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4721479)
Am inteles,nu le am eu cu chiulase la masini dastea straineze.De unde 7000 eur ma?

Cand vii acasa sa iti arat o masina adevarata in lucru?:)

GTA 18-11-11 01:41

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4722283)
Cand vii acasa sa iti arat o masina adevarata in lucru?:)

Mah eu am zis ca in iarna asta bag masina la tine in garaj insa nu am spus nimic de lucrat la ea...

vlad_strumph 18-11-11 01:44

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4722287)
Mah eu am zis ca in iarna asta bag masina la tine in garaj insa nu am spus nimic de lucrat la ea...

Cioran ce sa zic;))

rzn_vl 18-11-11 21:20

Quote:

tare asta:)))))esti nebun frate:)))

vlad_strumph 21-11-11 17:29

5 Attachment(s)
Se lucreaza...

rzn_vl 21-11-11 20:55

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4730679)
Se lucreaza...

frumos frumos...imi plac jantele tale mult rau....si culoarea a iesit foarte bine :D o sa dea bestial verdele ala pe masina:D sincer sa fiu chiar ma bucur ca ai o fiesta ca a mea si ca vrei acelasi lucru ca si mine,doar ca la mine e cam problema cu banii ca as vrea mult sa o fac aproape ca a ta...asta e situatia...te pup ai grija de tine si spor la munca in continuare.

vlad_strumph 21-11-11 23:40

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 4731241)
frumos frumos...imi plac jantele tale mult rau....si culoarea a iesit foarte bine :D o sa dea bestial verdele ala pe masina:D sincer sa fiu chiar ma bucur ca ai o fiesta ca a mea si ca vrei acelasi lucru ca si mine,doar ca la mine e cam problema cu banii ca as vrea mult sa o fac aproape ca a ta...asta e situatia...te pup ai grija de tine si spor la munca in continuare.

Ms frumos.Ne auzim...

Progres:)

alex_77_marius 22-11-11 19:34

Smecherie ce ai facut tu acolo :D nu bagi niste tevi si la partea din fata sau te gandesti ca adaugi greutate prea multa in plus?Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 09:15.

- Copyright 2026 4Tuning