![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
3 Attachment(s)
si niste poze cu troacele...pe vnf l-am scos la lumina, sa montez interiorul si sa ii pun antigelul...si sa vedem ce fac cu vacuumurile alea:rolleyes2
|
9 Attachment(s)
Salutare, astazi am lucrat aproape toata ziua la VNF, in mare parte am rezolvat interiorul am montat totul la loc am facut butonul la proiectoare ca nu mergea, dar am o problema cu butonul cred...daca pun si + si - de la pozitie imi buseste siguranta :neutral:...Vacuumurile nu le-am facut ca nu merg...posibil sa fie din maneta aia spurcata:X Mai am sa pun antigelul si sa aerisesc bine pe urma sa ii pun gumele de iarna mi-am luat 2 gume, imi mai trebuiesc 2...M-am achizitionat si un CD Player Blaupunkt de logan...ca pe celalalt mi-l furase...
Si cateva poze...o sa mai vina pe parcurs dupa ce o scot pe drum:twisted: P.S: Cine are un suport de casetofon de CN??? caut cu disperare si nu gasesc:((:sad: |
Nu are nimeni suport din ala??:sad:
P.S: Cine se joaca putin cu pozele mele?? un mic bad boy grila fara emblema si partea de sus, si foarte putin editata imaginea?:D |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu stiu daca iti dai seama, dar arata deosebit. Mult succes in continuare in orice intreprinzi.
|
2 Attachment(s)
Uite sa iti faci o idee.
P.S. data viitoare sa faci pozele drepte ca mi-am sucit gatu':lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Laser frate:twisted::lol: ce sa fac si eu si mi-a venit in minte sa fac niste pleoape din autocolant negru:lol: eu zic ca au iesit cat de cat bine, nu prea se observa, ca e si culoarea masinii inchisa:D
|
Salutare, am o intrebare...ce ziceti daca mi-as cumpara niste prelungiri de bara? Ar da bine?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ar da bine si cu ceva jante de aliaj...
|
1 Attachment(s)
Mai bine ii umbli la suspensie putin si nu mai pui prelungiri la bari , eu zic ca arata mult mai bine;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning