Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Autohtona Noua vs SH Strain (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/190217-autohtona-vs-sh-strain.html)

KAY_ 08-06-10 22:33

Re: Autohtona Noua vs SH Strain

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3427261)
1. Opelul ala >6000 de Eur asa ca nu este o comparatie echivalenta.
2. Pretul reparatiei este aberant, poate a fost la o reprezentanta proasta Opel.
3. 4 ani garantie al ce? se vede ca esti paralel
4. eu am gasit masini 2007-2008 pana in 60k de km la pret de Logan.
Pa.

Eu am gasit Rolls Royce la pret de Logan nou .Cheers :D

GTR 08-06-10 22:53

Quote:

Originally Posted by KAY_ (Post 3427305)
Eu am gasit Rolls Royce la pret de Logan nou .Cheers :D

Inainte sa aberezi cu glume de "Bizon" incult (ne referim al domeniul auto), trebuia sa urmaresti topicul si sa observi ca am si expus masinile la care ma refeream.
Masinile au fost Mazda 3, Suzuki SX4, Opel Astra, Skoda Octavia, doate dupa 2007, cu optiuni decente (peste Logan full) si toate pana in 70k de km toate cu pret pana in 9000 de EUR si nu anunturi de privat.

StreetStyle22 08-06-10 23:05

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3427364)
Inainte sa aberezi cu glume de "Bizon" incult (ne referim al domeniul auto), trebuia sa urmaresti topicul si sa observi ca am si expus masinile la care ma refeream.
Masinile au fost Mazda 3, Suzuki SX4, Opel Astra, Skoda Octavia, doate dupa 2007, cu optiuni decente (peste Logan full) si toate pana in 70k de km toate cu pret pana in 9000 de EUR si nu anunturi de privat.

Da
Dar completez si eu cu un exmplu de ce sa dai 26.000 de euro pe un 316i nou cand de banii respectivi iti cumperi un :
http://cautare.mobile.ro/vehicule/de...88&origin=PARK
Si un 335i nou e 44.000 de euro,ma gandesc ca in 2007 cam tot acelasi pret avea,deci o pierdere de aproape 19.000 de euro,mai are rost sa isi cumpere lumea masini noi? hai sa ne luam toti sh'uri,pana si fabricanti auto o sa puna piele luata de la dezmembrari si senzori tot de acolo.

http://cautare.mobile.ro/vehicule/de...24&origin=PARK

SAX1987 09-06-10 00:30

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3427396)
Da
Dar completez si eu cu un exmplu de ce sa dai 26.000 de euro pe un 316i nou cand de banii respectivi iti cumperi un :
Si un 335i nou e 44.000 de euro,ma gandesc ca in 2007 cam tot acelasi pret avea,deci o pierdere de aproape 19.000 de euro,mai are rost sa isi cumpere lumea masini noi? hai sa ne luam toti sh'uri,pana si fabricanti auto o sa puna piele luata de la dezmembrari si senzori tot de acolo.

Imi place ca ai dat exemplu BMW si nu oricare ci un 335i:D

De ce nu ai zis ca loganul dupa un an de folosinta costa mai putin de jumate :shock: Cu 3000 e sunt sute la vanzare !

Nu inteleg cum cineva ar putea da 10.000 cash pe logan cand sunt n exemple de masini pana in suma asta aproape noi (exemple in pag. anterioare).

StreetStyle22 09-06-10 01:05

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3427589)
Imi place ca ai dat exemplu BMW si nu oricare ci un 335i:D

De ce nu ai zis ca loganul dupa un an de folosinta costa mai putin de jumate :shock: Cu 3000 e sunt sute la vanzare !

Nu inteleg cum cineva ar putea da 10.000 cash pe logan cand sunt n exemple de masini pana in suma asta aproape noi (exemple in pag. anterioare).

Poate acel cineva vrea o masina noua,sa ii faca el rodajul,cine stie,majoritatea masiniilor sunt luate in rate/leasing pentru ca romanul n-are bani si niciodata nu va avea,asa ca Dacia face bine ca continua pe piata low-cost.
Dar pe aia ce dau 10.000 pe aveo sau orice alt model low-cost ii intelegi ? Sau ai doar ceva cu Dacia ? :)

Am dat ex 335i,pentru ca ala l-am gasit in prima pagina mai jos.

GTR 09-06-10 01:42

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3427396)
Da

Suntem pe un forum auto, daca eram pe un forum de pictura te trimiteam sa-ti iei masina noua.
Masini noi se cumpara si pentru deduceri de taxe, instinct de moment, vanzator bun, companii mari, dobanzi mai mici la leasing, etc.

Aici fiind pe un forum cu specific AUTO este normal sa avem pareri mai bune in domeniu si normal ca nu merita sa cumperi 335 nou si sa-l cumperi pe cel din exemplul tau.

Pe mobile din aproape 1 mil de masini de vanzare in Germania 40% au mai putin de 2 ani.

KAY_ 09-06-10 14:08

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3427364)

Urmaresc topicu inca de la primu post si ce observ e tupeu tau obraznic cu care te ai obisnuit sa postezi pe acest forum .Daca asta e felu tau prin care vrei sa te faci remarcat o poti face linistit la tine acasa ,cu mine socializezi fara jigniri .Sper dupa acest post sa numai dai dovada de lipsa de educatie ,macar in ciuda varstei pe care o afisezi la profil .

SAX1987 09-06-10 19:24

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3427628)
Poate acel cineva vrea o masina noua,sa ii faca el rodajul,cine stie,majoritatea masiniilor sunt luate in rate/leasing pentru ca romanul n-are bani si niciodata nu va avea,asa ca Dacia face bine ca continua pe piata low-cost.
Dar pe aia ce dau 10.000 pe aveo sau orice alt model low-cost ii intelegi ? Sau ai doar ceva cu Dacia ? :)

Am dat ex 335i,pentru ca ala l-am gasit in prima pagina mai jos.

Aici vorbim de Logan nu de celelalte masini low cost ! Nici pe cei care cumpara aveo sau alte coteturi nu'i inteleg :D.

Exacyt de aia se vinde Loganul(in Romania) , din cauza ratelor . Cei care dau banii cash pe logan full au mari probleme ...........:shock:

StreetStyle22 09-06-10 20:51

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3429317)
Aici vorbim de Logan nu de celelalte masini low cost ! Nici pe cei care cumpara aveo sau alte coteturi nu'i inteleg :D.

Exacyt de aia se vinde Loganul(in Romania) , din cauza ratelor . Cei care dau banii cash pe logan full au mari probleme ...........:shock:

Asa si cei ce dau cash pe un bmw 316i nou,nu ?

vlaly 09-06-10 20:55

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3427261)
1. Opelul ala >6000 de Eur asa ca nu este o comparatie echivalenta.
2. Pretul reparatiei este aberant, poate a fost la o reprezentanta proasta Opel.
3. 4 ani garantie al ce? se vede ca esti paralel
4. eu am gasit masini 2007-2008 pana in 60k de km la pret de Logan.
Pa.

1.am pomenit de un logan 1.6 cu tot ce poate avea un logan(inclusiv aer conditionat,jante din aliaj,mp3..ce o mai fi avand el)
2.atat a costat,nu ai tu de unde sa stii ca nu a fost asa.
3. 4 ani garantie la ce oare ?app garantia din cate stiu eu se da in ani sau in kilometri si se poate si extinde contra cost (cel putin la logan)
4. un logan second acum se invarte pe al 4000 prin targ(deci nici tu nu ai facut o comparatie concludenta cu masinile din 2007-2008)
-> Vad ca deja ai luat bann deci tu cauti sa te certi cu cineva nu sa discuti la subiect:rolleyes2
->A fost parerea mea,referitor la acest thread,nu am nevoie de parerea ta.
KAY are dreptate,macar pt varsta care o afisezi..

SAX1987 09-06-10 20:56

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3429554)
Asa si cei ce dau cash pe un bmw 316i nou,nu ?

Nu e subiectul topicului !

Eu personal nu as cumpara 316 nou. De banii lui pot sa imi implinesc alte vise!!

De ce a luat Bann userul GTR ?

vlaly 09-06-10 22:10

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3429568)
Nu e subiectul topicului !

Eu personal nu as cumpara 316 nou. De banii lui pot sa imi implinesc alte vise!!

De ce a luat Bann userul GTR ?

Am vazut ca scrie in dreptul numelui sau... GTR
Banned

denver 09-06-10 23:38

As vrea sa castig un logan , ca sa-l vand sa-mi iau o masina second in care am sa-mi depozitez pantofii cei noi macar sa miroasa a ceva nou in ea , ii pun probabil scaun de logan sa dau cu capu`n plafon , dar atata timp cat nu exista scurgeri de gaze de la altii pe el... deci da logan cu siguranta , o masina geniala nene , sau genitala ? chiar nu imi dau seama :lol:.

Korne 09-06-10 23:46

Prea s-a umplut threadul asta de pareri gen:
1 "Am BE-EM-VE, logan e masina de rahat"
2 "logan e cea mai buna masina, a costat reparatia la un sh strain de 3 ori valoarea masinii"
Aici e vorba de a pune in balanta calitatile SH-urilor mai renumite (confort, design, dotari(nu e obligatoriu) si calitatile loganului(pret, costuri de exploatare, spatiu, simplitate)
decat sa scrieti inca un post in genul astora, cum de altfel sunt cam 90% de pe acest thread...ganditi de 2 ori, sau poate mai bine nu scrieti

maverick1508 09-06-10 23:52

Atat timp cat nu sunt plin de bani sa arunc in stanga si-n dreapta pe chiusapte si icssashe(cai frumosi) si poti gasi o masina intretinuta, cu carte service, km putini si toate cele la juma de pret decat una noua, merg pe sh.
N-am copilarisme d'alea gen " sa stiu ca am dat eu plasticul jos de pe scaune / i-am facut eu rodajul / miroase ca noua / n-a forjat-o niciunul inaintea mea ( de parca tu nu-i dai blana cand te apuca ) " etc.

Si ca sa nu va plictisiti va dau motiv sa ma injurati, am avut o masina frantuzeasca si nu mai vreau cat traiesc, ridicati-le voi in slavi cat vreti ca seara plangeti dupa banii bagati in ele si problemele avute chiar din primii km.

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning