![]() |
Re: Autohtona Noua vs SH Strain
Quote:
|
Quote:
Masinile au fost Mazda 3, Suzuki SX4, Opel Astra, Skoda Octavia, doate dupa 2007, cu optiuni decente (peste Logan full) si toate pana in 70k de km toate cu pret pana in 9000 de EUR si nu anunturi de privat. |
Quote:
Dar completez si eu cu un exmplu de ce sa dai 26.000 de euro pe un 316i nou cand de banii respectivi iti cumperi un : http://cautare.mobile.ro/vehicule/de...88&origin=PARK Si un 335i nou e 44.000 de euro,ma gandesc ca in 2007 cam tot acelasi pret avea,deci o pierdere de aproape 19.000 de euro,mai are rost sa isi cumpere lumea masini noi? hai sa ne luam toti sh'uri,pana si fabricanti auto o sa puna piele luata de la dezmembrari si senzori tot de acolo. http://cautare.mobile.ro/vehicule/de...24&origin=PARK |
Quote:
De ce nu ai zis ca loganul dupa un an de folosinta costa mai putin de jumate :shock: Cu 3000 e sunt sute la vanzare ! Nu inteleg cum cineva ar putea da 10.000 cash pe logan cand sunt n exemple de masini pana in suma asta aproape noi (exemple in pag. anterioare). |
Quote:
Dar pe aia ce dau 10.000 pe aveo sau orice alt model low-cost ii intelegi ? Sau ai doar ceva cu Dacia ? :) Am dat ex 335i,pentru ca ala l-am gasit in prima pagina mai jos. |
Quote:
Masini noi se cumpara si pentru deduceri de taxe, instinct de moment, vanzator bun, companii mari, dobanzi mai mici la leasing, etc. Aici fiind pe un forum cu specific AUTO este normal sa avem pareri mai bune in domeniu si normal ca nu merita sa cumperi 335 nou si sa-l cumperi pe cel din exemplul tau. Pe mobile din aproape 1 mil de masini de vanzare in Germania 40% au mai putin de 2 ani. |
Quote:
|
Quote:
Exacyt de aia se vinde Loganul(in Romania) , din cauza ratelor . Cei care dau banii cash pe logan full au mari probleme ...........:shock: |
Quote:
|
Quote:
2.atat a costat,nu ai tu de unde sa stii ca nu a fost asa. 3. 4 ani garantie la ce oare ?app garantia din cate stiu eu se da in ani sau in kilometri si se poate si extinde contra cost (cel putin la logan) 4. un logan second acum se invarte pe al 4000 prin targ(deci nici tu nu ai facut o comparatie concludenta cu masinile din 2007-2008) -> Vad ca deja ai luat bann deci tu cauti sa te certi cu cineva nu sa discuti la subiect:rolleyes2 ->A fost parerea mea,referitor la acest thread,nu am nevoie de parerea ta. KAY are dreptate,macar pt varsta care o afisezi.. |
Quote:
Eu personal nu as cumpara 316 nou. De banii lui pot sa imi implinesc alte vise!! De ce a luat Bann userul GTR ? |
Quote:
Banned |
As vrea sa castig un logan , ca sa-l vand sa-mi iau o masina second in care am sa-mi depozitez pantofii cei noi macar sa miroasa a ceva nou in ea , ii pun probabil scaun de logan sa dau cu capu`n plafon , dar atata timp cat nu exista scurgeri de gaze de la altii pe el... deci da logan cu siguranta , o masina geniala nene , sau genitala ? chiar nu imi dau seama :lol:.
|
Prea s-a umplut threadul asta de pareri gen:
1 "Am BE-EM-VE, logan e masina de rahat" 2 "logan e cea mai buna masina, a costat reparatia la un sh strain de 3 ori valoarea masinii" Aici e vorba de a pune in balanta calitatile SH-urilor mai renumite (confort, design, dotari(nu e obligatoriu) si calitatile loganului(pret, costuri de exploatare, spatiu, simplitate) decat sa scrieti inca un post in genul astora, cum de altfel sunt cam 90% de pe acest thread...ganditi de 2 ori, sau poate mai bine nu scrieti |
Atat timp cat nu sunt plin de bani sa arunc in stanga si-n dreapta pe chiusapte si icssashe(cai frumosi) si poti gasi o masina intretinuta, cu carte service, km putini si toate cele la juma de pret decat una noua, merg pe sh.
N-am copilarisme d'alea gen " sa stiu ca am dat eu plasticul jos de pe scaune / i-am facut eu rodajul / miroase ca noua / n-a forjat-o niciunul inaintea mea ( de parca tu nu-i dai blana cand te apuca ) " etc. Si ca sa nu va plictisiti va dau motiv sa ma injurati, am avut o masina frantuzeasca si nu mai vreau cat traiesc, ridicati-le voi in slavi cat vreti ca seara plangeti dupa banii bagati in ele si problemele avute chiar din primii km. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning