![]() |
Re: Fiat vs Honda
Ma amuza topicul asta.
|
Quote:
|
Quote:
exemplu - Una este sa ai un Peugeot 407 cu > 20 bucsi doar pe puntea fata, alta este sa ai una mult mai bine gandita, cu 10 bucsi pe puntea fata. Pe langa asta, la o japoneza ai posibilitatea sa mergi pe o piesa originala (scumpa) net superioara oricarei piese originale pe care poti sa o gasesti pentru o europeana, nu mai vorbim de Fiat, unde gasesti piese AM mult mai bune ca originalele. Quote:
|
Quote:
Totusi, genul de om care vrea o japoneza are putin alte prioritati, e complet diferit de cumparatorul standard european. Sa fii diferit nu e un lucru mai bun, nu e un lucru mai rau, e pur si simplu altceva, si asta e normal, sa fim toti la fel e o enormitate, o utopie pe care doar marxism-leninismul o credea valabila.... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Alfa Romeo este un gunoi ca fibilitate si asta se vede in probabil cea mai mare depreciere a unui masini/brand. Chiar si Fiatul este superior. Dealtfel in orice teste de fiabilitate din lume, Alfa Romeo este "lingura de lemn" a topului, japonezii fiind constant la polul opus. Asa ca pe mine/noi chiar ne distreaza parerile voastre legate de fiabilitate masinilor italienesti vs japoneze. Drum bun! |
Ar fi interesant un versus Honda vs Alfa Romeo, tinand cont ca sunt multi fanatici ale celor doua marci aici pe forum, ar mai inviora un pic atmosfera :)
|
Quote:
|
N-are rost sa ne mai dam cu parerea ca suntem in inferioritate, la cati priceputi tasteaza aici ...
|
Mie imi place totusi ca oamenii sunt foarte prosti(ma face sa ma simt superior)...daca le spui ca: Alfa Romeo imi place, sau Alfa Romeo e o masina buna, pentru ei este egal cu: Alfa Romeo e mai buna decat Honda sau vesnica expresie "stai tu linistit" ca x marca e mai buna decat Alfa Romeo...ca in orice versus eu va indemn ca marca pe care eu o apreciez sa o ocoliti...e de ***, poate asa o sa conduc si eu o masina rara. In cazul de fata va indemn sa ocoliti si Honda , dar mai ales Alfa Romeo...cumparati renault, vw, opel si bmw
|
:lol::lol:
Eu sunt foarte curios, cati din "inginerii" care-si fac veacul pe aici, stiu sa schimbe un ulei, eventual si un filtru ? |
3 ani mai tarziu, visez la Accord si abia astept sa-mi ajunga bugetul :)
|
Quote:
|
topic-ul asta nu are nici o legatura cu realitatea sincer...
|
Quote:
Intre timp am condus cateva saptamani un Accord 2013 si m-am indragostit :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning