![]() |
Re: A race car is born
Quote:
Idem si eu. Cateodata daca o tin in reprize mai lungi adica sa ma duc cu ea in 5.500 de ture cum am dat a 3 a a murit motoru pt ca ramane fara benzina. Deci daca gasesti regulator de presiune pe undeva imi zici si mie. Vreau si eu. Merci mult si spor la treaba. |
Quote:
|
De pompa de benzina de solenta nu stiam. Dar de regulatorul de presiune de cielo am auzit si eu vorbe ca ar merge. Sa speram ca o sa gasim o solutie sa le punem la punct.
|
regulator de cielo e 750 mii nou la magazin... dar nu prea e ce trebuie...l-am luat eu si l-am bibilit... oricum...mie mi-a facut masina 33km cu 10litri... sunt speriat..acum incerc sa schimb carburatorul...
|
WOW mada faka. Muuuult. Mie mi-a iesit un 20 si ceva la % in probe.
|
Se poate construii regulator de presiune reglabil din cel de Opel,etc.
Dacia Nova cu turbo STN are asa ceva si merge perfect. A fost pus regulatorul si pompa de benzina a lui STN pe DES. |
Poi si acum zici ma baiete. :) ne-ai lasat sa ne chiuim atat... Acum daca te-ai apucat zi tot ce stii. Ce probleme au mai avut cum le-au rezolvat. Ce piese au folosit, de la ce model de masina ?
|
Quote:
|
Quote:
Si sa il strangi sau sa il desfaci.Daca il strangi se comprima arcul din interior si tzine mai mult inchis pt. un boost mai mare.Eventual schimbi si arcul cu unul mai tare. |
ce se mai aude cu turbo.........se mai face ceva...sau ??
|
mi-a venit alt carburator din germania si acum merge ceva mai bine masina... inca astept sa vad cum e cu consumul. oricum. se mai ineaca... trebuie sa-l desfac si sa-l curat tot..
|
Salut! Am un sfat: pune aprindere cu 4 bobine de inductie , una pentru fiecare cilindru comandate electronic cu senzor hall... Ar trebui sa mai castigi ceva putere si s-ar putea sa iti mearga mult mai bine motorul la turatii ridicate :D.In plus avand amestec mai bogat eu zic ca aprinderea clasica nu prea mai face fata
si asta ar putea sa fie unul din motivele pentru care se ineaca motorul.Cu toate astea un regulator de presiune nu ar strica.... |
Quote:
ceva noutati :rolleyes2 |
nenea e plecat in america, revine in cateva zile in tara...si termina proiectul
:) |
am venit din america, insa nu au venit piesele... sper sa vina cat mai repede
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning