Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story) (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/152284-ford-probe-2-0-16v-pink-probe-story.html)

PeTrE 04-02-10 22:28

Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)

buna, frumoasa masina felicitari pentru munca depusa, ieri am achizitionat si eu un ford probe 2.2 gt turbo din 92, dar am nevoie de cateva piese noi si nu mi le gaseste nimeni eu sunt din Craiova, iar cel mai urgent mi-ar trebui placutele de frana. Lasa-mi un id de mess sau un nr de telefon pe pm te rog eventual si un pret la placute. Multumesc

todea 04-02-10 23:13

in primul rand... WOW super masina, nu imi vine sa cred ceea ce am vazut aici dar totusi e adevarat ceea ce ma bucura enorm de mult.Eu unul nu am intalnit o domnisoara care sa se ocupe cu atata pasiune de o masina ,mai e cineva din Alba" MR CAT "tot respectul si pentru ea dar totusi foarte putzine domnisoare (doamne ) care sa stie ce e frumos care sa stie si altceva in afara de comentariile: "iar bagi bani in masina, ramai cu masina aia dack tot bagi atatzia bani in ea... ". Tot respectul bravo voua , tzinetzio tot asa si o sa merite efortul o sa avetzi doar cuvinte de lauda. ps.super masina am vazuto la Sibiu pe aeroport anul trecut e bestiala sincer c sa zick ai grije de tine si de masina;):*

PinkProbeLady 05-02-10 14:24

Quote:

Originally Posted by PeTrE (Post 3051845)
buna, frumoasa masina felicitari pentru munca depusa

Ai PM
Multumesc mult pentru aprecieri.

JusT_SaY_BoBo 05-02-10 23:15

intradevar todea asa este si aceste femei merita numa cuvinte de lauda numai ca sa stii ca nu toti gandesc asa am intalnit si persoane care au comenta asa "femeie nebuna nu are ce face cu bani si timpu arunca banii pentru nimic nici nu poate merge cu masina la cat de joasa e" ...dar sa ne gandim ca nr pasionatilor de tuning din romania va creste cel putin in iasi mie mie se pare ca a inceput sa creasca...on ce front lip vrei sa ii pui??cu interiorul mai bine incet da sigur...si sigur o sa iasa ceva frumos pentru ca tot ce ai facut pana acum asa a fost...

PinkProbeLady 05-02-10 23:40

3 Attachment(s)
Mersi baieti!
Font lip va fi ceva foarte finut si facut custom.

Interiorul momentan este in starea asta, in cateva ore plec in ungaria cu scaunele sa continuam.

todea 06-02-10 00:04

O sa fie super bestial combinatia alb, roz din punctul meu de vedere se potriveste perfect foarte bine ai gandit dinou;) bravo tie.Iti doresc dum bun sa ajungi cu bine in Ungaria si speram sa ne aduci noutati.Bafta in continuare.

JusT_SaY_BoBo 06-02-10 00:11

drum bun in ungaria!cu volanu ce ai de gand?este pretentios tare interiorul alb??

todea 06-02-10 00:12

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3055529)
intradevar todea asa este si aceste femei merita numa cuvinte de lauda numai ca sa stii ca nu toti gandesc asa am intalnit si persoane care au comenta asa "femeie nebuna nu are ce face cu bani si timpu arunca banii pentru nimic nici nu poate merge cu masina la cat de joasa e"

Da ai dreptate mai sunt si persoane care spun aceste lucruri :D dar sa ne gandim ca e un lucru pe care alti nu pot sa il faca si deacolo vin critice, si pareri proaste , sincer decat sa practic "barfe pe la porti" sau plimbarile prin baruri si cheltuirea banilor pe alcol si tutun prefer sa bag banii putini pe care ii am in masini care imi aduc o satisfactie mult mai mare

andoGSI 08-02-10 16:01

Cel mai dragut probe:)
jos palaria...astept scaunele:X
can't wait to see them:D

crysty.bobok 18-02-10 16:44

Frumoasa masinuta...

Imi poti spune si mie cat te-au costat suspensiile Low rider si unde le-ai montat..?

Astept un Pm d la tn ...

PinkProbeLady 18-02-10 20:10

Multumesc.
Ai PM

PinkProbeLady 18-02-10 20:12

Quote:

Originally Posted by andoGSI (Post 3064872)
Cel mai dragut probe:)
jos palaria...astept scaunele:X
can't wait to see them:D

Multumesc Ando! Tu cum stai, ai inceput sa prezinti masina?

PinkProbeLady 18-02-10 20:18

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3055719)
drum bun in ungaria!cu volanu ce ai de gand?este pretentios tare interiorul alb??

Ms de urari.
Si volanul va fi alb, totul va fi alb, mocheta, vonan, etc dar le fac pe rand in functie de posibilitati.
Legat de intretinerea albului, eu cum ma ocup de piese auto si mai mesteresc la masinile mele cate ceva este pretentios, se murdareste la fel ca si negrul doar ca pe alb se vede :lol:, dar baietii care imi fac interiorul mi-au dat o solutie cu care sa curat pielea foarte usor, sincer, nu e greu de intretinut dar e pretentios.

Silencer Power 18-02-10 21:32

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 2956563)
Citesc, invat si deabea astept sa o pun pe Mia (Mx5-ul) "pe picioare", sa sudam satelitii si sa invatam sa ardem cauciucurile.

E ceva mai complicat tuningul decat aspectul... oricum, sunt niste chestiuni foarte importante care scapa ochiului neavizat, dar care pot fi corectate.

In rest, tine-o tot asa, masina arata din ce in ce mai bine. Sa-i feliciti pe baietii care realizeaza tot ce avem placerea sa vedem in acest topic.

PinkProbeLady 19-02-10 00:32

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 3100759)
E ceva mai complicat tuningul decat aspectul... oricum, sunt niste chestiuni foarte importante care scapa ochiului neavizat, dar care pot fi corectate.

In rest, tine-o tot asa, masina arata din ce in ce mai bine. Sa-i feliciti pe baietii care realizeaza tot ce avem placerea sa vedem in acest topic.

Mazda are topicul ei unde se vor vedea modificarile pe percurs in functie de posibilitati.
Detaliaza si argumenteaza te rog :) detalile pe care nu le-am observat. m-ar ajuta foarte mult un sfat daca gresesc undeva. Si de data aceasta am rectificar greselile pe care nu le-am observat inainte sau nu am avut posibilitatea de a le remedia.
Masina in exterior este pregatita de mine si de un baiat pana ajunge la vopsit. Acolo este preluata de vopsitor. Multumim, felicitarile ajung unde trebuie :D

All times are GMT +2. The time now is 03:17.

- Copyright 2026 4Tuning