Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

fiderzen 11-03-06 21:43

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

la mine nu ast aa fost cea mai dureroasa...insa.....eram eu cu fratemiu pe biciclete(pegas dealea cu shea lunga si ghidoane ca la harley :D ) pe la tara,mergeam pe strada(asfaltata)...eu in spatele lu fratemiu...si la un moment dat ma gandesc sa fac o depasire pe dreapta(pe interior......foarte aproape de un santz....cu pietre in el)ca deh...eram mai tanar...aveam putere(chip :)) ) si dau sa il depasesc..ajung in paralel cu el....el fara sa ma vada da si el dreapta si amandoi cadem de la o viteza destul de mare direct in sant cu bicicletele peste noi...bun.....vine o baba langa santz si ne intreaba..''PATZIRATI CEVA MAMA???...la care eu....plin de sange si de julituri si prafuit tot...NU!!.....ridicam bicicletele...le aliniem pe sosea iar....la care fratemiu(si el julit de nu se putea) '' BA!!...MI~AI SPART GOARNA!! =))...''(sonerie deaia de bicicleta...etc)....faza nu era ca noi eram plini de julituri & stuff..ci faza era ca vis-a-vis de locul in care am cazut era o carciuma cu niste oameni turmentati care se uitau ca vitelul al poarta noua...nu stiau ce sa faca...sa ii povesteasca celuilalt cum am cazut sau sa rada de noi....alta faza era cand trebuia sa mergem la mare cu bunicii...si exact cu o zi maxim 2 inainte de plecare la mare....ne juleam in genunchi sau in coate....iti dai seama suferinta pe noi la mare x(...sau:..tot la tara...eram descult...si mergeam printr`o curte a unui prieten....si era iarba cam pana la glezne....la un moment dat simt ca ma arde calcaiul..ma uit...atarna o bucata impresionanta de carne deaia de acolo(calcasem intr`un pahar cu gura sparta)...ma uit...nu stiam ce sa fac..nu am plans....am fugit repede intr`un picior la mine acasa(la curte acolo) si il vad pe tata care venise sa ne ia la bucuresti...eu ce sa fac...vad masina in fata portii...zic..BA,asta a aflat de undeva ce am patit?!?!?!.....bun..il trimit pe fratemiu inainte..eu deja nu mai puteam de durere din cauza calcaiului....dupa un mic interogatoriu al fratelui meu....ma gaseste si pe mine in fata portii zambind larg(de frica s anu mi`o iau :D )..ma baga repede in casa..ma spala bine la calacai...ma bandajeaza...scap....faza e ca la cate am patit..nu am nici un semn sau cicatrice...Ar mai fi o faza stupida rau......eram tot la tara...Ma pun in usa..si imi iau viteza sa intru in camera....si exact deasupra tocului de la usa...sar usor..in clipa aia..nu exagerez..am vazut stele verzi.....nu stiu cum am ajuns in pat(intins)..iar capu meu nu avea nimic....decat o zgarietura ...(cert e xca eu nu am avut capul spart niciodata).asta s-a intamplat acum 2 ani ,nitr`o vara..eram destul de inalt si atunci( 1.79)...acum am 1.88 :D...lista ar putea continua....insa...ma opresc aici :D...nu mai zic ce am facut la bloc si in casa..

fiderzen 11-03-06 21:44

scuzati romanul de mai sus....nici nu mi`am dat seama cand am scris atat :D

George_P. 12-03-06 21:47

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
k sa subliniez faptul k esti un copil prost si frustrat k nu are masina si sta cu aia care au doar k sa se simta bagat in seama pentru a isi lua mari fite knd de fapt nimeni nu da 2 bani pe el....
am o intrebare...cum e sa fii pasionat de pasiunea altora!? :lol: :lol: :lol:

Nu mai face declaratii d-astea te rog eu......nu-l ataci numai pe el.....ne ataci pe toti astia "pasionati de pasiunea altora".

SHOGUN-A8 12-03-06 22:00

Here we go again... :P :)

adi01 12-03-06 22:09

Nu va inteleg ... cu batai cu bate cu baieti tigani si chestii deastea .. aici in Piatra Neamt .. totul se rezolva cu pistolu , incendieri de masini , intrat in casele oamenilor .. defapt a dat si pe la Pro Tv si antena 1 si etc cam cum e pe aici .. cel putin eu port la mine permanent un Glock 9MM 16cartuse semi ... cumparat din afara ( permis port-arma , test psihologic tot am :D nu va speriati ) dar aici nu se rezolva cu batai .. aici se impusca se bubuie .. :) mai rau ca in filme ;)

Durerile mele cele mai cumplite : 1 ) la 5 ani cand ma jucam prin sufragerie ca un copil dereglat mintal ce eram .. m-am impiedicat si am intrat cu barba fix in coltu la o masa... coltu trecandumi prin barba si iesindumi coltu in gura..am fost dus la spital ma cusut .. noroc ca nu am semn aproape deloc vizibil ..

2) pe la 7 ani .. eu schumacher fugeam pe sala la scara sa ma duc lipa lipa rpd in casa... si la 7 ani eu ma credeam .. Giga Muresan .. sa urc cate 2 scari odata ( realizare mare la varsta de 7 ani ) pana la a10a treapta cand am dat din nou cu barba de coltu scarii ... ajung in casa..plangeam .. ma luat tata ma dus rpd la spital .. ma cusut a pus un praf inainte nu am simtit nik asta era bine dar plangeam ca eram la spital Hihi si le detest

3) pe la 9 ani ... cainele meu care il am si acu .. pechinez .. ma jucam cu el ... era intuneric... si nu am vazut-o ca a scos dinti la mine ( o iritam ) si deodata am vazut ca a sarit si m-a mushcat de buza ... auleuuu am improscat sange pe perete si pat ... auleu ... si acu am cicatricea pt ca ( retardatul de mine ) a rupt coaja ... si nah... ( bine ca e mica :D )

si acu bomba bombelor
Nu radeti tare

De ce este in stare un copchil in clasa a 5a ca sa scape de ore !

Eram eu in clasa.. aveam ora de matematica si nu aveam nici un chef de stat la ore.. si ce am spus .. hai sa inventez ceva... ca sa ma lase acasa.. si am spus ca ma doare apendicita.. si ma invoit.. am ajuns acasa.. si i-am spus lu mama ca ma doare apendicita.. si sa ma "culc" si .. nu hai la spital .. eu am ramas tablou .. si am spus ca nuu ca nu ma doare asa.. si a spus ca nu .. hai ... am ajuns mi-a luat analizele .. si tip de 4 zile nu am fost la scoala ( bucuria mea ) dar ... aveam degetele asa de gaurite de parca erau stropitori de la cate ace in degete mi-au bagat sa ieie sange .. bun .. dupa 4 zile.. vine mama acasa.. si ce credeti ca imi spune.... ca peste 2 zile o sa fiu operat de apendicita... era sa cad pe jos... si peste 2 zile ma internat.... mi-a facut injectia in fund.. o doamna foarte finuta... care nu am simtit deloc .. dar al dreakului injectie.... ca dupa 5 min .. ma durea curu de nu stiam de ce sa il trantesc sa nu ma mai doara... apoi vine una mai grasa si vrea sa imi bage perfuzia.. si ghiciti ca nu a nimerit vena.. si a bagat dita mai acu langa ... mi-au dat lacrimile de durere... apoi a bagat in vena... si am adormit .. si zis si facut .. m-am trezit ... sete cumplita.. eu voiam apa... mama nuuu ia ceai cu paiu ( fara zahara fara nic , eu dezhidratat de parca am mancat vreo 3 kg de nisip si nu am baut apa o sapt ) beau ceai cu scarba dar la setea care o aveam nu prea conta ce era .... si .. dintr-o prostie ca asta.. sa scap de la ore... am ajuns ca dupa cateva zile sa merg cu plosca prin spital cu 0.01Km/h pana la baie si cand voiam sa ma kk .. ma rugam sa am diarie ca daca nu .. imi sarea operatia si ghiciti nu era !! si vreo 3 zile nu m-am *** ... a si sa nu uit ca , cand am fost sa imi scoata firele .. proasta ma taiat cu lama oleaca sau bisturiu nu mai tin minte... gatzii ei ;) daca imi mai amintesc va mai spun ... aaa da prin clasa a 3 a sau a 2a ... ma jucam cu un fost prieten ... defapt coleg de generala 1-4 in spatele blocului meu .. si .. aruncam cu pietre unu in celalalt.. acesta aruncandu-mi o piatra.. ascutita .. la fix 1 MM de tampla.... am si acu semnu.. eu lasand o balta super mare de sange.. si plangand .. ma dus un vecin un casa.. daca batea vantu oleaca mai tare atunci eu nu mai postam si nu mai eram acu ...

P.S. si acu in aceste momente am cateva dureri .. ( Gingivita ) de la fumat ca disperatu ( 2 pachete juma pe zi ) eu scuip sange oricand vreau eu .. mi s-a subtiat gingia jos... dar nici ca am fost la dentist.. nu am fost niciodata... si nah.. oricum m-am obisnuit .. pt ca de vreo 4 luni .. a inceput sa fie ceva normal sa fie un sistem de al meu sa scuip sange cand vreau heh...;) bafta

SHOGUN-A8 12-03-06 22:33

Quote:

Nu va inteleg ... cu batai cu bate cu baieti tigani si chestii deastea .. aici in Piatra Neamt .. totul se rezolva cu pistolu , incendieri de masini , intrat in casele oamenilor .. defapt a dat si pe la Pro Tv si antena 1 si etc cam cum e pe aici .. cel putin eu port la mine permanent un Glock 9MM 16cartuse semi ... cumparat din afara ( permis port-arma , test psihologic tot am nu va speriati ) dar aici nu se rezolva cu batai .. aici se impusca se bubuie .. mai rau ca in filme
Bai tu esti belea...eu merg des in Piatra si nu am vazut sau auzit de nici o treaba de asta...adik doar fenomene...foarte rare...ca in orice oras....
Am auzit de faza cu A8-ul incendiat,dar daca tu ai sau folosesti pistolul ala...inseamna ca ai si S-Classe...:lol:...
Pacat ca ai povestit destul de bine intamplarile din copilarie...;) :P

adi01 12-03-06 22:42

2 X A8 Incendiat 1 X Porche Chayenne 1 X A6 incendiat .. si nu demult .. vii des prin piatra? ce nr ai la masina?

SEL 500 mai precis NT 20 CIA masina mea;)

P.S. Am pistol .. dar nu il folosesc .. doar in Legitima Aparare .. deci nu prea e nevoie

SHOGUN-A8 12-03-06 22:47

Mi se pare ca stiu masina aia...:P
Eu deocamdata personal nu mai am nici o masina...
Daca te vad prin Piatra te opresc...;)
Sper ca tu esti proprietarul...sa nu ma iau la bataie cu oamenii pe acolo..:P
Edit:...am uitat sa iti cer si un id d mess...poate ne mai intalnim la o bere...:P
Vii la 4tuning day?

SFW 12-03-06 22:48

:lol: :lol:
De curiozitate ... ce fel de pistol ai.... cu gloante sau cu gaz?

SHOGUN-A8 12-03-06 22:49

Quote:

Originally Posted by SFW
:lol: :lol:
De curiozitate ... ce fel de pistol ai.... cu gloante sau cu gaz?

Lol...sau cu bile :lol:..:P

adi01 12-03-06 22:55

gloante calibru 9mm model 17L 17 cartuse am gresit o cifra mai sus scuzati ..

SHOGUN ne intalnim si la o bere... imi spui cand .. si unde ... cred ca am sa vin si eu la 4Tuning Day daca imi fac masina pana atunci ... computeru de la frane cred ca este de vina.. masina cand o apuca franeaza cand vrea ea ( norocul meu ca nu prea o apuca asa de des ) oricum .. trebuie sa merg la Targu Mures la reprezentanta sa vada cei de acolo ce s-a intamplat

SFW 12-03-06 23:01

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ai tu permis pt pistol cu gloante in Romania .... ce tare esti mai adi01 ....
Stii tu ca doar pt pistol cu gaze poti sa iei permis ... si pt ala tre sa motivezi ca transporti valori .. si ca ai nevoie de el ... nu ca se bat tziganii la tine in oras :lol: :lol:
Hai lasa-ne si mai pune-ti un chip pe mercedes.... sa ai vreo 10 chip-uri :lol: :lol: :lol:

Tare esti tu mandru ca s-a dat foc la cateva masini la tine in oras ... ai si de ce ... creste economia pt neamtului cu astfel de activitati ...
Si ... ai dat tu foc cumva de te bucuri asa? Ce a fost acolo a fost pt bani, nu ca sa bucure si sa ofere povesti pt unii. :lol:

SpeedeR 12-03-06 23:02

Quote:

Originally Posted by adi01
2 X A8 Incendiat 1 X Porche Chayenne 1 X A6 incendiat .. si nu demult .. vii des prin piatra? ce nr ai la masina?

stiu k un a8,cayenne,a6 erau ale unui tip...care facuse bani din net :D si avea cva chestii nerezolvate :rolleyes2
dk iau facuto unii unuia in oras, nu inseamna k tot orasul e plin de mici Capone

adi01 12-03-06 23:05

http://www.politiaromana.ro/acte_nec...ermis_arma.htm

Sincer .. m-am legat cumva de tine? te-am rugat sa ma crezi sau ceva de genul asta nu cred... atunci pa pa si numa bine

SHOGUN-A8 12-03-06 23:07

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
stiu k un a8,cayenne,a6 erau ale unui tip...care facuse bani din net :D si avea cva chestii nerezolvate :rolleyes2
dk iau facuto unii unuia in oras, nu inseamna k tot orasul e plin de mici Capone

Yup,asa am auzit si io....abia la ala cea mai cumplita durere...:)...
Asa ca sa ma dau si io mare....si la mine in oras au fost prinsi anul trecut mai multi membri ai clanului Clamparu...8)...:P

All times are GMT +2. The time now is 15:03.

- Copyright 2026 4Tuning