Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Pasiune versus fiţe (https://forum.4tuning.ro/28-femei/129577-pasiune-versus-fite.html)

CED 22-09-09 09:15

Re: Pasiune versus fiţe

felicitari pentru emisiune - Amalia - am vazut duminica trecuta si mi-a placut mult

si inca o veste buna pentru fete - la showul de la cluj am avut rezultate frumoase - si eu si pink probe lady

eu recunosc ca nu ma incinta sa se faca diferentiere sau sa fim tratate preferential pentru ca sintem fete si sper ca reusita s-a bazat strict pe aspectul masinilor

morpheusmaster 22-09-09 11:56

Felicitari fetelor! Aveti masini mai frumoase si mai frumos lucrate ca multi dintre baieti si daca ati luat ceva (inteleg ca ati luat), nu a fost pentru ca sunteti fete ci pentru ca cele 2 masini chiar merita!

Gabi 22-09-09 12:00

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2659052)
[...] si inca o veste buna pentru fete - la showul de la cluj am avut rezultate frumoase - si eu si pink probe lady [...]

Felicitări ! :)

Winnetou.K. 22-09-09 14:23

@Unde sunt rezultatele de la concursul de tuning de la cluj?

Anyway,preferata mea a fost Probe-ul roz,fara urma de indoiala:D.Felicitari PinkProbeLady pt. masina.
@CED frumos si Mr Cat,am fost happy ca am reusit sa il vad si in realitate:D

PinkProbeLady 22-09-09 22:22

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2659052)
felicitari pentru emisiune - Amalia - am vazut duminica trecuta si mi-a placut mult

si inca o veste buna pentru fete - la showul de la cluj am avut rezultate frumoase - si eu si pink probe lady

eu recunosc ca nu ma incinta sa se faca diferentiere sau sa fim tratate preferential pentru ca sintem fete si sper ca reusita s-a bazat strict pe aspectul masinilor

CED...Nu cred ca are vre-o legatura ca suntem femei ... eu nici numele nu mi l-am completat pe fisa si eram cu 3 masini roz...deci nu are legatura iar din cate am inteles evaluarea masinilor a fost facuta de o persoana foarte severa si cunoscatoare de tuning. Spus "critica".
Eu sincer nu ma asteptam la Best Car Of The Show la mine, inca, finca nu am terminat interiorul si mai am de modificat mult si la bara de fata.
Oricum felicitari organizatorilor, 4 tuning pentru un show de exceptie!

BH09SSS 23-09-09 09:14

Bravo fetelor!

PinkProbeLady 28-09-09 00:34

5 Attachment(s)
Fetelor...am o noutate. M-am apucat de drift.
Uite si prima mea zi in Mia mea (Mazda MX-5)...Prima mea gagica, prima mea masina cu tractiune spate, fara servo etc...E senzationala.

https://www.youtube.com/watch?v=ouFIL...e=channel_page

Me driving...un inceput de drift...e doar prima zi.

aleks 28-09-09 07:59

zi-mi repede două elemente basic, necesare pentru ca maşina ta să poată face drift :)

Ali_ump 28-09-09 09:05

Le stie si le are deja :)). Mult succes Pinky> Viitorul suna bine!!!:D:twisted:;)

aleks 28-09-09 09:42

Aştept răspunsul ei Alin, multumesc oricum pentru ajutorul pe care i-l acorzi :)

PinkProbeLady 28-09-09 11:06

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2674381)
zi-mi repede două elemente basic, necesare pentru ca maşina ta să poată face drift :)

Elemente ar fi multe, dar nu stiu pe care 2 vrei tu sa le auzi.
Tractiune spate? este.
Auto blocant? inca nu, dar va fi.
Diferential sudat? Azi merg dupa altul sa nu il sudez pe asta.
Pasiune si vointa? Cat incape!

Dar cum spuneam nu stiu pe care vrei sa le auzi, asa ca ieri a fost prima zi, culeg indici si ajutor de la oricune stie si ma poate indruma.

aleks 28-09-09 11:43

Voiam doar să subliniez că mai e mult până la drift, acum doar scapă spatele eventual.
E o maşină de gagici încă bună pentru topicul celălalt în care ai pus-o, mai e până la o maşină de drift, mult de tot.
Îţi urez să o modifici aşa cum trebuie, să reuşeşti să înveţi primii paşi în drift, măcar la nivel de donuts, şi apoi să ne şi povesteşti cum e :)
Până atunci de clătim ochii cu aspectul ei frumos, cam atât :)
Felicitări pentru achiziţie şi pentru visele frumoase, sper să reuşeşti cândva ce ţi-ai propus, la partea cu drifturile. Eu unul aştept cu interes :)

PinkProbeLady 28-09-09 12:05

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2674912)
Voiam doar să subliniez că mai e mult până la drift, acum doar scapă spatele eventual.
E o maşină de gagici încă bună pentru topicul celălalt în care ai pus-o, mai e până la o maşină de drift, mult de tot.
Îţi urez să o modifici aşa cum trebuie, să reuşeşti să înveţi primii paşi în drift, măcar la nivel de donuts, şi apoi să ne şi povesteşti cum e :)
Până atunci de clătim ochii cu aspectul ei frumos, cam atât :)
Felicitări pentru achiziţie şi pentru visele frumoase, sper să reuşeşti cândva ce ţi-ai propus, la partea cu drifturile. Eu unul aştept cu interes :)

Ma tot intreb unele lucruri dar raman doar intrebari in mintea mea.
A fost prima zi cand am condus aceasta masina, prima mea masina tractiune spate, prima masina pe care o calc maxim si ii fuge funduletul si tot prima masina pe care trebuie sa o aduc inapoi si sa o mentin pe drum atunci cand "o ia razna". Si am petrecut ceteva minute pe acea pista. Da masina asta la oricine, care nu a mai condus asa ceva...poate cei mai multi o vor intoarce invers din primul minut. Dar multumesc mult. Am sa continui asa cum stiu mai bine. Multumesc prietenilor care imi sunt alaturi!
Intradevar nu e drift, nici nu are cum sa fie din prima zi. Dar e un inceput.

aleks 28-09-09 12:13

Atât timp cât păstrăm descrierile în limitele firescului, ne încadrăm exact în ideea topicului.
Nu trebuie să ne lăsăm furati de plăcerea de a descrie că facem mai mult decât putem, eu unul sunt un începător în multe domenii conexe tuningului, şi aşa de bine mă simt cqnd o admit deschis, că nu ştiu cum aş putea să descriu asta altfel.
Tu esti un deschizător de drumuri şi o fată tare curajoasă pentru calea pe care ai ales-o, aceea de a fi altfel, de a provoca şi de a obţine rezultate excelente în ceea ce îţi propui. Dar trebuie să admitem cu totii că rezultatele nu se obţin singure la niciunul din noi, ai nevoie de o echipă întreagă, de oameni care ştiu bine domeniul lor, care te pot ajuta şi care chiar o fac, muncesc mult ca să adune la un loc maşinile pe care ni le prezinţi, maşinile tale, frumoase şi uimitoare.
Toţi suntem ajutaţi de câte cineva şi toţi avansam pas cu pas, nu trebuie să ne fie ruşine de asta, deci inclusiv driftingul despre care vorbeai va fi perfecţionat cu timpul, deocamdată eşti înca înainte de primul pas, ca şi majoritatea dintre noi dealtfel.
Eu îţi ţin pumnii şi tare mi-aş dori să ajungi la o ediţie de King of Europe pe pistă, printre concurenţi, însă până atunci mai trebuie multă răbdare, nervi, bani, timp, antrenamente....
Poate dacă îi asculţi pe HAI şi KNS vorbind despre asta odată ai să înţelegi exact la ce mă refer şi nu ai să te superi pe ce ţi-am scris acum.
Succes îţi doresc.

CED 28-09-09 12:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2674381)

zic eu doar un element ca masina sa poata face nu numai drift - sa poata face orice - legatura cu masina - e ceva ce nu poti monta pe masina - e ceva ce simti sau nu si conteaza de o mie de ori mai mult decit dotarile

cind e vorba de pasiune o faci pentru ce simti nu pentru spectacol

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning