Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   SUA vs. Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/123606-sua-vs-europa-cadillac-cts-vs-bmw-m5.html)

DarkJEDI 22-05-09 11:22

Re: SUA vs. Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5

dar nu prea ai de ce sa iti pui banii pe corvette pt ca are 360 cp in plus bugatti, 8 pistoane,3 turbine, motor central si roti mai late. corvette are motoru in fata si afecteaza manevrabilitatea.

johhny 22-05-09 11:33

sa fim seriosi, ce sa faca veyron pe un circuit ?? ca si cum as face off-road cu limuzina..

johhny 22-05-09 11:37

Quote:

Originally Posted by DarkJEDI (Post 2342093)
dar nu prea ai de ce sa iti pui banii pe corvette pt ca are 360 cp in plus bugatti, 8 pistoane,3 turbine, motor central si roti mai late. corvette are motoru in fata si afecteaza manevrabilitatea.

nu e vorba de putere, unde pe circuit nu conteaza chiar asa mult, bugatti este o masina foarte grea iar pe circuit cu cat mai multe curbe cu atat mai rau pentru bugatti.. Iar din cate stiu motorul de bugatti are 4 turbine si 16 pistoane, in fel de 2x8V

The_Mask 22-05-09 11:41

Quote:

Originally Posted by DarkJEDI (Post 2342093)

Vezi ca veyron-ul nu sta bine pe circuit...

_anaconda_ 22-05-09 12:28

Nici nu trebuie. De unde si pana unde comparatie Veyron cu ZR1 ? Veyron este intr-o clasa a ei si atat ;).

Sasha 22-05-09 16:06

Si totusi aici este vorba despre: CTS vs. M5...lasati Veyronul si ZR1 ;)

DarkJEDI 22-05-09 20:55

ce am zis gresit in legatura cu pistoanele ca nu am inteles?? am specificat ce are in plus fata de corvette, atat. veyron stiu ca nu sta asa bine pe circuit, dar puterea aia mare in plus o ajuta cat de cat. depinde si de circuit. si sa adus in discutie din cauza versusului America vs Europa

Spark 24-05-09 08:41

votat cadillac, doar pentru ca m-am saturat de bmw.
+ ca e ceva deosebit fata de ceea ce vedem zi de zi.

teodtc 26-05-09 22:13

Am votat Cadillac ...
in primul rand ca la cifre sta bine dar in special la cuplu maxim si la turatia la care il atinge. Masina dupa ce o cumperi o folosesti eminamente pe strada si abia mai apoi pe circuit (si ii invidiez pe cei care ajung cu ele acolo). Deci la uz casnic bate bine Sam iar Fritz a ramas la fel de batos cum a fost din-totdeauna si nu ma mai impresioneaza.

Totusi sunt cativa pe aici care atribuie fiabilitate si anduranta mare pentru Cadillac si nu stiu de ce ... se poarta acestea pe la noi prin tara si le stiti mai abitir decat Bimarele ?

Cordial,
Teo.

Kruger. 28-05-09 19:31

Am votat Cadillac din doua motive:

- Sunt fan americane
- Exclusivism

Nu uitati ca la americani BMW-ul e exclusivist, si in Europa Cadillac-ul e exclusivist.

Oghi 02-06-09 14:00

votez BMW. Si nu pentru ca sunt fan BMW, sunt fan japoneze(Honda). Masinile americane nu sunt fiabile, consuma mult si merg bine doar pe drumuri drepte. Aleg bmw pentru ca alta optiune nu mai am si sunt destule service-uri . Stiu ca am o parerea proasta despre masinile americane, dar face the fact ca nu sunt multe argument PRO cand vine vorba de fiabilitate la aceste masini.

aleks 02-06-09 16:36

Dar despre modelele din topic şi nu despre mărci în general nu vreţi să vorbim? :|

ionut_cluj 02-06-09 16:48

Quote:

Originally Posted by Oghi (Post 2374108)
votez BMW. Si nu pentru ca sunt fan BMW, sunt fan japoneze(Honda). Masinile americane nu sunt fiabile, consuma mult si merg bine doar pe drumuri drepte. Aleg bmw pentru ca alta optiune nu mai am si sunt destule service-uri . Stiu ca am o parerea proasta despre masinile americane, dar face the fact ca nu sunt multe argument PRO cand vine vorba de fiabilitate la aceste masini.

De unde stii?

bmwowners 02-06-09 17:21

Re: SUA vs. Europa: CTS-V vs. M5

Votez M5.
Sincer nu stiu cat de bine pun cei de la Crysler puterea acestui sedan pe strada am dubii. Stiu ca M5 se descurca destul de bine insa de CTS-V am dubii!

_anaconda_ 02-06-09 23:10

Re: SUA vs. Europa: CTS-V vs. M5

Avand in vedere ca e mai rapid si in linie dreapta si pe curbe / circuit fata de M5 eu cred ca o pun bine. Tu ? Asta este si pentru perla cu numai in linie dreapta, nu mai suntem in 1990. Au si ei cateva masini care mai stiu sa mearga si pe curbe, si masinile alea chiar o fac bine. (ZR1 alt exemplu).

All times are GMT +2. The time now is 12:35.

- Copyright 2026 4Tuning