![]() |
re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
12 Attachment(s)
am revenit cu poze si ceva noutati
scaunele Attachment 1189250Attachment 1189251Attachment 1189252Attachment 1189253 si niste amarate de plastice cu care m-am chinuit destul ca sa le dau o alta forma :D Attachment 1189254Attachment 1189255Attachment 1189256 Attachment 1189257Attachment 1189258Attachment 1189259 tastatura carpc-ului a suferit un facelift :D Attachment 1189260 am reusit sa prind ceasul de benzina,cam jos ce-i drept dar macar nu mai sta spanzurat prin masina :D Attachment 1189261 |
Eu sunt tare curios la ce te ajută atātea fire, butoane, butonașe, ceasuri, ecrane și cine știe ce mai ai tu pe acolo.:)
Felicitări pentru scaune și motor.;) |
suprinzator dar majoritatea chiar ajuta la ceva :D
multumesc ;) |
OZN :D bestiala masinuta...data viitoare nu te las pana nu ma dai o tura:)) ca si acum am stat la coada dar nu am mai apucat:))...si sa nu ma uiti cu colierele:D
|
nu te uit cu colierele
o sa te dau o tura,poate pana atunci ii mai pun benzina :D mai nou rabla merge cu bosst 0.6-0.7 la limita detonatiilor :D |
SUPER TARE MASINA am vazut-o life la VTM LA TELIU felicitarile mele baietiii ptr ce ati putut realiza...sanatate :bunch::bunch::hug::hug::hug::hug::hug:
|
e vorba de a mea sau cea de raliu? :D
multumesc oricum ;) |
amandoua ...ce sa mai zic jucariiiiii bafta sa auzim de bine
:-P:-P |
ne vedem la anu la etape :P
|
I-auzi ma, doar pe a ta a studiat-o. De a mea nu i-a placut, ca avea motorul ala in portbagaj :lol: :lol: :lol:
|
lasa ca tu poti s-o studiezi p'a mea :D
|
salutare, ti-am citit si eu topicul si tin sa te felicit. Bravo
|
am citit threadul pagina cu pagina, e uimitor ce ai putut scoate din masina asta :) BRAVO si succes in continuare.
|
1 Attachment(s)
va multumesc ,va multumesc :)
promit ca nu ma opresc aici :D printre vechiturile unui prieten a gasit asa ceva o tentativa de rollbar,simpla ce-i drept,si nu stiu cat de buna ca si rezistenta suplimentara la rabla;a fost facuta special pentru oltcit si se prinde de suburile de la centuri de jos din praguri si in spate tot in prinderile de ceturi de pe contraripi :D ma mai gandesc daca sa o montez sau nu iar daca o montez,in partea din spate intre prinderi o sa mai pun o bara,de care probabil voi lega centurile :twisted: Attachment 1200853 |
absolut superb ceea ce faci tu. apreciez realizarile de pana acum si astept cu nerabdare sa vad ce "iepuri" mai scoti din palarie. bafta multa
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning