Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce traznai faceam noi cand eram mici !! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1094-traznai-faceam-eram-mici.html)

EvLSant0S 24-01-07 07:58

Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 712563)
cand eram si eu micutz ne adunam toti "baietii buni", facea unul kk intr-un ziar,mergeam pe la usi pe la lume, il puneam in fatz usii ,ii dadeam foc si sunam la usa.
reactia ?
iesea persoana si cand vedea foc il innebunea pe "ziar "cu papucu.
imaginati-va singurei mai departe.

tare =)) nesanatosilor

ra2 24-01-07 09:38

In generala acu 1an sau putin mai mult :) in pauze scoteam usha de la clasa si ne dadeam cu ea pe scari :lol: sau cand au schimbat bancile...(k aveam banci d-alea vechi de cate 2 cu o scobitura ca sa iti pui acolo intrumentu de scris cred ca stiti la ce banci ma refer)...ne-a pus sa caram bancile vechi la subsolu scoli si le caram eu cu ala...si la subsol le dadea drumu pe scari...una din ele pana jos sa facut praf :lol: si ce ne-a injurat femeia de servici:lol:

Sau odata la sf orelelor a mai ramas eu cu ink 2 sau 3 colegi si noi invatzam pe etaju 3...si la 2 sub noi era alta clasa... erau gauri in podea date ca sa treaca tzeava ptr calorifere si era gaura mai mare putin cu 1cm dkt tzeva si unii din cls sau pishat pe aoclo si a 2a zii la aia de jos era peretele galben:lol: :lol:

vio[s] 24-01-07 10:03

Pai una ieri ......... ne am tras cu fata de catedra pe holuri :lol: ...... acum 2 zile am rupt balamalele la usa :twisted: ......

Cand eram mai mic.... de fiecare data cand ma duceam la balci imi luam pistol cu bile ...... si stateam pe o banca cu mai multi baieti si trageam in fund la alea care erau mai bune :twisted: :lol: ...........

Sau cand ne confisca minngea ca o dateam in curte la oameni le spargeam cate un geam :lol:

N3n3a 24-01-07 12:51

pfoai ... cand eram "shoarec" imi placea tare mult sa ma joc cu focu ... eram oleak km piroman ... tzin minte k am dat foc la un garaj ... la cosaru cu porumb a lu bunelmeo ... la perdelele din casa ... shi la rufele lu vecina de la 2 ... shi mai sunt multe ... dar nu am acu timp sa le povestesc ...

ra2 24-01-07 19:50

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 712843)
pfoai ... cand eram "shoarec" imi placea tare mult sa ma joc cu focu ... eram oleak km piroman ... tzin minte k am dat foc la un garaj ... la cosaru cu porumb a lu bunelmeo ... la perdelele din casa ... shi la rufele lu vecina de la 2 ... shi mai sunt multe ... dar nu am acu timp sa le povestesc ...

Cred k toti am trecut prin faza piromaniei :lol: :lol: cand eram mic am pus mai multe chesti de lemn printre care si un pachet de crebete sub forma unui foc de tabara...si iam dat foc pe covor:lol: :lol: :lol: cand intrai in casa mirosea a porc prajit:lol:

c i k y 25-01-07 19:30

Am facut si eu destule tampenii nu-mi amintesc prea multe
Faceam fumigene din mingi de ping-pong si poleiala si le dadeam in lift si pe scara blocului...odata am bagat una in tabloul de sigurante de pe etaj si a iesit o vecina la noi speriata gata sa sune la pompieri :)
Si una din generala...invatam dupa-amiaza si pe la 5 se intuneca afara ca era toamna-iarna...si ce ne-am gandit noi :| sa scoatem toate starterele de la neoane sa nu mai avem cum sa facem ore sa ne dea drumu acasa (caci alta clasa unde sa ne mute nu aveam) si uite asa am scapat noi de ore...dar nu ne-am dat seama si am aruncat starterele pe geam.Mai rau e ca le-a gasit cineva si si-au dat seama prefesorii...e bine ca am scapat doar cu amenintari si cu 10 la purtare :)

RA_2fast4u 25-01-07 20:07

Quote:

Originally Posted by vio[s] (Post 712696)
Pai una ieri ......... ne am tras cu fata de catedra pe holuri :lol: ...... acum 2 zile am rupt balamalele la usa :twisted: ......

slabilor :) .. eu am spart peretele :lol:

vio[s] 25-01-07 21:23

Quote:

Originally Posted by c i k y (Post 715360)
Si una din generala...invatam dupa-amiaza si pe la 5 se intuneca afara ca era toamna-iarna...si ce ne-am gandit noi :| sa scoatem toate starterele de la neoane sa nu mai avem cum sa facem ore sa ne dea drumu acasa (caci alta clasa unde sa ne mute nu aveam) si uite asa am scapat noi de ore...dar nu ne-am dat seama si am aruncat starterele pe geam.Mai rau e ca le-a gasit cineva si si-au dat seama prefesorii...e bine ca am scapat doar cu amenintari si cu 10 la purtare :)

Noi ca sa scapam de lucare la fizica am rupt cate un piciorus la fiecare neon si dupa nea pus sa le platim :lol:.......... sau scoateam cate un fir de la intrerupator si pana venau aia si reparau se duce juma de ora din ora :twisted: ............ anu' trecut pe vremea aste bagam becuri de instalatie la 220V si facau misto rau :twisted: :lol:

ra2 26-01-07 08:06

Quote:

Originally Posted by vio[s] (Post 715580)
Noi ca sa scapam de lucare la fizica am rupt cate un piciorus la fiecare neon si dupa nea pus sa le platim :lol:.......... sau scoateam cate un fir de la intrerupator si pana venau aia si reparau se duce juma de ora din ora :twisted: ............ anu' trecut pe vremea aste bagam becuri de instalatie la 220V si facau misto rau :twisted: :lol:

poate in loc de becuri va aprindeati voi:lol:

In generala....eram la scara profilor si asteptam pe diriga ca era de istorie...si stam noi vb nush ce...si flegmeaza unu direct in cap la diriga fara sa vrea ca nu am vazut ca venea....cand am vazut unde a nirmerit ala....dai tata am fugit in clasa si am astatpta cuminti...da faza tare a fost k diriga cum era mai grasa la vreo 160kg si mai nesimtita nu a simtit ca avea cva in cap:lol:

@RA_2fast4u...cum ai spart tata peretele?:lol:

topser 26-01-07 13:12

eu cand eram a 6-a..m-a exmatriculat de 2 ori din scoala din cauza la petarde....=))

sandrin 26-01-07 15:20

balcon - cartofi - masina - politie ... :lol: sper ca ati inteles (asta prin cls. a -7-a :) )

RA_2fast4u 26-01-07 20:05

Quote:

Originally Posted by ra2 (Post 716001)
poate in loc de becuri va aprindeati voi:lol:

In generala....eram la scara profilor si asteptam pe diriga ca era de istorie...si stam noi vb nush ce...si flegmeaza unu direct in cap la diriga fara sa vrea ca nu am vazut ca venea....cand am vazut unde a nirmerit ala....dai tata am fugit in clasa si am astatpta cuminti...da faza tare a fost k diriga cum era mai grasa la vreo 160kg si mai nesimtita nu a simtit ca avea cva in cap:lol:

@RA_2fast4u...cum ai spart tata peretele?:lol:

pai prima data de nervi :)... eram crizat la culme pe vacofila aia de chimie si am dat cu pumnu in lambriuri cat am putut si a zburat tencuiala de deasupra (s-a facut cam vreo 3-4 cm groapa in perete pe suprafata cam cat un pumn juma... :-" ) si a 2-a oara, cand ne mutasem in alta clasa (cu pereti din ghips sau drak stie ce e ala da chestie din aia perete fals sau cum i-o zice) si fugeam dupa un colg si deh imi trece mie prin cap ca daca pun picioru pe perete si ma imping o sa prind eu viteza... zis si facut in goana mea nebuna si la 80 si ceva de kilele mele cand am aplicat odata un picior in perte m-am trezit cu el in cealalta clasa :)

Bogdan_ozzy 26-01-07 20:21

peretele de care vorbesti tu .. se numeste PLACA DE RIGIPS :P !!! voi nu sunteti normali .. aproape toti ......!!!vai de capul meu cate mai faceam si eu .. eram un "impusca cruci" asa de rau mai eram si eu! faza cu kakt-ul in ziar si apoi aprins si bateam la usa am facut-o la usa directorului .. nici pana azi nu stie .. cine a facut-o .. si a trecut mult de cand am terminatu liceul ... :P

andrey2003 26-01-07 20:28

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 716941)
pai prima data de nervi :)... eram crizat la culme pe vacofila aia de chimie si am dat cu pumnu in lambriuri cat am putut si a zburat tencuiala de deasupra (s-a facut cam vreo 3-4 cm groapa in perete pe suprafata cam cat un pumn juma... :-" ) si a 2-a oara, cand ne mutasem in alta clasa (cu pereti din ghips sau drak stie ce e ala da chestie din aia perete fals sau cum i-o zice) si fugeam dupa un colg si deh imi trece mie prin cap ca daca pun picioru pe perete si ma imping o sa prind eu viteza... zis si facut in goana mea nebuna si la 80 si ceva de kilele mele cand am aplicat odata un picior in perte m-am trezit cu el in cealalta clasa :)

omg... tare rau faza cu piciorul si peretele =)) :D :D :D

Most_Wanted 26-01-07 21:36

......cad eram ciutan ...pfoaiii cate mai faceam ......ne Ca...ca..m..pe un ziar ...puneam la usa omului .....sunam dadeam picioare in usa .....si dadeam foc la ziar ...omu cand iesea ..avea tendinta sa dea cu picioru la ziar ..:)):twisted: :weirdface :yikes:
nu mai zic de cate ori furam"corcodele .....zarzane ...si alte chestii....saream garduri ..ne alerga lumea ......pt noi era o placere sa ne alerge lumea .....ce copii tampiti .....ne urcam pe ditamai blocurile sa prinde porumbei nu ne era firca ...acum dca mas urca ....cred ca as murii de frica:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 15:06.

- Copyright 2026 4Tuning