![]() |
Re: Cum conduc femeile spre deosebire de barbati?
PROMIT ca o sa filmez cateva femei in Strasbourg. Si la parcare si la orice si o sa constatati ca ele dau clasa (la orice) la majoritatea frustratilor care le vad bune doar de cratita. Si in Bucuresti am vazu foarte multe femei care conduc bine, dar pentru ca stau in Franta, nu pot da exemple concrete decat de aici. Am impresia ca barbatii se simt mai bine daca stiu ca exista pe planeta asta cineva mai prost ca ei (macar intrun domeniu). Lumea a evoluat baieti, au dreptul sa voteze, sa munceasca, sa fie independente, si ca sa vezi, in unele cazuri, sa va dea clasa si unde va credeti voi mai tari, adica la condus. Binenteles nu generalizez, peste tot exista "petarde". Si in randul femeilor, dar cu siguranta si in randul barbatilor.
|
Cu cateva femei nu se face primavara.
Ultimul record negativ, 3 ore si 15 min. Bucuresti - Campina, iar drumul a fost liber la ora la care a mers. Ca sa numai zic intamplare de acum 2 saptamani, venit frumos de la Timisoara la Bucuresti, fara probleme, mai putin un radar, si cand mai aveam 10 minute pana acasa, ma loveste una cu un s classe. La politie ce intreaba femeia, daca se poate sa nu afle barbasu ca nu-i mai da masina. Nu spun ca sunt toate petarde, dar daca tot vor egalitate sa suporte consecintele. Nu cumva in 3 ore ajungem la mare??? |
sindrom... depinde cine e la volan la mare... cu putin noroc ajungi in 2 ore.. ;-) (eu cam atata fac... :-P)
|
Quote:
Sa mergi cu masina la 80% din capacitatea ei la drum nu inseamna sa conduci bine. |
Lasa ma, ca e mai misto sa fie toate femeile niste proaste, iar noi niste pui de schumaher. Adica esti o proasta daca mergi cu viteza pe care o consideri tu satisfacatoare. Mai bine bagi picioru-n gaz ca sa nu se plictiseasca pasageru din drepata si ajungi la stiri ;)
|
Acelasi drum cu viteza de 120-130 afara si 80-90 in localitati, am facut o ora si 40 de minute. Daca merg regulamentar, oare cat faceam??? 2 ore??? Nu mi se pare normal sa mergi cand ai 110 viteza maxima cu 80 si in localitati cu 40-50. Astia sunt aia care incurca traficul si din ce stiu eu ar trebui amendati.
E bine sa fii prudent la volan, dar nu ii incurca pe altii. Cat despre cei care vor sa alerge, sa-si faca loc, nu sa streseze lumea. |
Quote:
|
Scuza-ma ca iti spun, dar eu am ajuns sa merg pe banda 1 mai repede decat cei de pe banda doi, si aveam 100km/h. Stai linistit ca nu tre sa ma apuc sa alerg cu masina sa demonstrez cine stie ce. Doar spun ca ar trebui cei care conduc incet sa stea pe banda 1, iar banda 2 sa fie libera.
Cat despre asa zisii racer-i, cine vrea sa alerge din partea mea sa-si faca loc, fara sa deranjeze. |
adevaru ca multi dorm pe a 2 banda si chiar incomodeaza .sunt cate unii/unele care merg in pararel cu cel de pe banda 1 si tin in spatele lor o coloana intreaga .
|
7 Attachment(s)
Päi cum sa încep ?
Era o zi frumoasa de primavara :lol:, azi, am fost la cumpäräturi cu prientena...si ii zic : "Intra tu in magazin ca ma duc sa vad daca am inchis masina" cand mergeam pe trotuarul de la parcare...ghiciti ce s-a intamplat ? Un fenomen esuat la naturii ca altfel nu am cum sa o numesc m-a loveste in plin :-| vroia sa parcheze cu spatele si a scapat picioru pe acceleratie...ptr. ca i-a sunat telefonul... au venit baietii de la Politie, au luat dovezi , bla bla bla..tot ce trebuie si acum tanti cu telefonul o sa imi plateasca in jur de 800/1000 € :D + aparatul de incasat de la Market :lol: Niste poze de la câteva zgarieturi :-|...m-a lovit cu lateralu masinii fix in rotula de la genunchi :evil:... Nu certuri, nu tipete ... nu stie sa conducä ...sa plateasca ;) |
eh, hai ca nu e grav :p
|
La marimea mea, nu prea e grav...dar dacä era vre-un copil sau si un om matur mai firav, il strivea de zid...parerea mea tot aia a ramas ;)
"Femeile ar trebuii sa facä scoala de condus, printre tancuri, sa se fereasca si ele de tancuri cum ne ferim si noi de ele pe strada" :rolleyes2:rolleyes2;) |
Quote:
Eu zic ca sunt si destui barbati care n-au habar de nici cea mai mica urma de idee despre cum se conduce. O problema care am intalnit-o la barbati mai ales, dar si la femei, care cred eu ca e cel mai grav este ca, unii chiar cred ca stiu sa mearga si ca ce fac ei e bine. Cu toate ca sunt paraleli cu ideea de sofat. |
Quote:
|
femeile conduc prudent :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning