![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
stie cineva unde pot gasi in Brasov baterie sony sr416 ?
sunt destul de rare :( |
Incearca la MIKADO sau la MAROGRI pe Zorilor! :)
|
merci, maine le fac o vizita sa vedem :)
|
am un golf 4 si la capacu de la scrumiera mi se decojeste vopseaua si pe langa capac nu vreau sa ii dau cu spray negru ca arata naspa :( stie cineva unde pot sa invelesc in folie de carbon?? peste tot unde am gasit nu se ocupa de comenzi asa mici pls help me:help:
|
|
ms mult flow am rezolvat:peace:
|
Stie cineva unde pot gasi un paravant pentru Opel Astra G Cabrio. E vorba despre un paravand facut din tije pe care este prinsa o plasa. Se monteaza peste locurile din spate. Am incercat la dezmembrari in Sacele fara succes.
Multumesc! |
pe unde pot sa gasesc si io plasa in bv ? am cautat in practiker, brico store...nu era nimic calumea...multam fain...sanatate
|
In piata de pe Lunga ai incercat? :) Acolo are!
|
la rusi in bartolomeu
|
o sa incerc si pe acolo...ms mult...sanatate
|
sal ma intereseaza si pe mine o suspensie penumatica pe perne de aer pentru un vw bora unde ma pot interesa ce implica costuri si modificari mersi
|
ce implica sigur este un compresor de aer electric si o butelie... mai mult nu stiu, ca pret poate te ajuta sa iti faci o idee, pentru polo costa 2000euro. bafta
|
salut baieti
cunoasteti un bmw seria 3 prin brasov cu nr BV 88 RDJ ? cu doua dungi negre pe capota |
Sa vedeti ce am patit azi!
Mergem spre Centrul Civic, din oras! Ajung la Patria si mai erau 8 secunde pana sa se faca rosu! Eram pe banda de mers numai inainte! A 2-a de la dreapta la stanga! Ma uit la cronometru, 8 secunde ... si cand ma uit in fata dupa o fractiune de secunda vad ca pune unu frana blana in in fata mea! O Honda Acord ... fara nici cel mai mic motiv, de deabea am reusit sa opresc! Si acolo sta pana se face rosu! Ma dau jos din masina, ma duc la ala si il inteb : Domne, de ce naiba ai pus frana de-am boulea? La care el foarte calm : am vazut 0 in loc de 8 ... :evil: Ziceti si voi ... e intreg ala? :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning