![]() |
Re: AG 88 PVA
Nu merg mai bine niste ats-uri: https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...e-ats-cup.html ?
|
Or merge ele, insa si 11 mil sunt bani..bani care momentan nu sunt, si daca ar fii, ce am avut in plan pe anul asta s-a facut. Nu in jante stau acuma. Mie imi place si cu table.:D Astea au picat "la drum de seara", cu astea defilez! Mie imi plac.:)
|
1 Attachment(s)
Masina este pregatita pt. iarna. Am achizitionat 4 anvelope 185/55/14 care imi place foarte mult cum dau cu jantele si pe masina dar mai ales cum sta masina acum cu ele.:) Si ca sa nu le uzez neuniform azi am fost la directie ca nu am fost cand am schimbat fuzetele si s-a constatat ca dl. Muttley a avut dreptate, puntea spate este virata spre stanga. O sa schimb ciolanele cu unele noi si daca tot nu se rezolva, largesc gaurile si sudez saibele in pozitia corecta.
|
Quote:
|
Ai pus si tu pe ea niste cauciucuri mai a-catarii. I-ai facut si caderea, sau o ai 0?
|
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Masina a mai primit bobina de inductie si acumulator Magneti Marelli, o pompa de benzina Bosch de 3 bari (multumiri Sirius), scapand de cea de injectie mecanica de la Velo care ajunsese sa ma dispere cu bazaitul ei si bujii Denso.:D Una peste alta acum mananca asfaltul:joy:...daca are benzina.:-P
|
Ar fi si pacat sa nu manance asfaltul la cat ai muncit la ea :D
|
sms ... ti_ai facut treaba .... taci si inghite
|
Cand vi pe aici? sa dau si eu o tura cu ea. :D
|
Cam ce consum scoti cu ea?
|
Depinde de benzina...la drum intins cu benzina de 95 am scos 7.7 , iar cu benzina de 99 am scos 7.2.:D
|
nu ne arati si un filmulet cu el cam cum trage?:D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |