![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
N-am mai postat demult aici......
Intre timp masina a primit jante de iarna pe 16", s-a mutat bateria in spate asa cum ar trebui, dar s-a mutat mai mult cu scopul montarii unei noi imbunatatiri, asa ca.......va urma !!! |
hai sa nu ne tii mult in suspans...u faci multe,dar postezi putine ;)))
|
posteaza rar si cand posteaza ne lasa masca:D
|
Va doresc un 2013 plin de impliniri, sa fiti sanatosi, norocosi, la buzunar grosi si cu cati mai multi cai pe masini.
LA MULTI ANI !!! Mii de multumiri, lazi cu bere, cartoane de vin si mese intinse unei liste plina cu prieteni, amici, colegi, de la care dealungul celor 5ani de imbunatariti la aceasta masina am cumparat, mi-au donat, am facut fel si fel de schimburi de piese, sau doar m-au ajutat cu pareri/sfaturi sau montaje de piese: burnout_bmw TEO_VL Zeky CatalinM6 e_emu3 vlad1985 jimgod EmyM6 trusca mihaitzaa da_joint preparatu skillzu sprinter Bmnwa Provenzano Ziemens myky99 interceptor_95 aka dani_smarandescu Lula sharkylete daniell Oameni de nota 10+ VA MULTUMESC INCA ODATA !!! |
Quote:
|
la multi ani si tie si familiei,multa sanatate ca e cea mai importanta...astept vesti noi,si mai ales bune de la tine :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning