![]() |
Re: AG 88 PVA
9 Attachment(s)
Astazi am urcat motorul sus, am incheiat cutia de viteze si am montat-o, am schimbat un burduf la o planetara ca s-a spart cand am scos cutia, iar pe cealalta am inlocuit-o in afara de capatul de planetara care l-am pastrat de pe cea inlocuita. Am inceput si lucrul la evacuare, care pana la urma am stabilit sa fie 4-2-1, insa nu am mai avut cu ce face poze.
|
The beast is allmost allive! The best congrats for you man! You've just did it! Bravo man, ai reusit dupa o lunga asteptare si multa munca.
|
Ce bine sta acolo , sa il vedem la treaba acum .:D
|
Quote:
|
urmeaza sa-l vedem in actiune ?
|
good work and continue to see how the beast pulls
|
inca o Dacie nervoasa,bravo,sa ai grija de ea
|
Quote:
|
Aţi uitat cumva limba romānă ? :)
Felicitări , bolidule! Dacia asta o să scrie cāteva file :D |
20 Attachment(s)
Am facut in seara asta si galeria de evacuare, pana la urma 4-2-1 asa cum ziceam..:D
|
tea supt de tot masina asta. bravo;)
|
felicitari pentru proiect si munca depusa
daca nu teai supara as vrea sa stiu si eu pretul motorului pe pm sau cum vrei tu ms dc nu ai facut capacul curbutorilor grii asa cum ai zis era meserie ? |
sal bolidule
foarte bine lucrat dar mai trebui putina experienta in sudura sa mai treci pe la mine sa iti arat cum se face :lol: ia manutele de acolo ca nu se vede nimic vreau sa vad ce stie sa faca ca am de luat o revansa dar acum vreau sa te bat cu acelas motor ca sa nu te superi TREBUI SA IMI IAU REVANSA toate cele bune si succes in continuare foarte frumos |
In sfarsit este gata. Restul sunt detalii. Debea astept sa il aud mergand. Ai reusit, si te felicit pentru asta. Bravo.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc de felicitari si incurajari! :pistoles: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning