![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Quote:
hai sa nu intram in polemici dar e destul frumoasa calibra aia cu toate plusurile si minusurile pe care le are daca ar fi fost cu nr de romania ati fi vazuto cu alti ochi ... |
Quote:
Normal ca masina nu te da pe spate de frumusete. E o masina de "muncitor in Italia"(cinstit). E doar o masina putin mai buna decat majoritatea jafurilor cu care au venit in concediu "italienii" acasa;) Astia nu lucreaza unde trebuie:!: Daca lucrau la "reparat bancomate" sigur veneau cu masini mai tari:idea: |
Quote:
ups. glumeam glumeam :lol: |
si nu e italia... e austria... e alta mancare de peste.
|
la modul general spus, masina de roman plecat la munk...
alexxx, nu ma intelege gresit e de apreciat munca omului pt masina aia, si masina n-arata rau, doar k nu ma da pe spate cu banii care spui ca s-au bagat in ea... |
Quote:
eu zic ca mashina lu tovarasul lui mazda aia rosie e mult mai reushita le stiu de mult mashinile au fost shi anu trecut in tara shi acu doi an |
1 Attachment(s)
Special pt UOF care incepe sa aibe aceleasi probleme ca mine cu Angelurile. Am reusit sa pun LEDuri :D
|
Quote:
SHI ACUM PAREREA MEA IN GENERAL DESPRE PAREREA ALTORA REFERITOR LA CAT DE BINE E TUNATA O MASINA SAU NU:"DIN 10 PARERI ,PUN PARIU CA TOT TIMPUL VOR FI MAI MULT DE JUMATATE NEGATIVE..."E GREU SA MULTUMESTI PE UN PRIVITOR CARE ARE MICI SANSE SA AIBA ACELASI GUSTURI CA TINE.. |
Quote:
aleks nu e vb de asta pun pariu ca daca masina aia ar fi a unuia dintre noi nu ar mai zice nimeni nimik eu zic ca arata destul de bine cu toate plusurile si minusurile pe care si arata mai bine decat multe masini de pe acest forum (masini care au fost ridicate in slavi) cred ca ai inteles ce am vrut sa spun si incheiem discutia ....ca nu ne facem bine :) |
eu zic ca unele arata chiar foarte bine
de apreciat chiar daca a facut-o el sau a cumparat-o chiar asa am mai repetat-o odata : sunt putini care au scos 5-10.000 sa-si faca o masina, dar sunt f multi cei care comenteaza inutil doar ca sa se afle in treaba sa vada lumea ca stie si el putin tuning, dar daca-l intebi 10 firme de tuning nu le stie |
care este cea mai modificabila masina ? https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html
|
Quote:
very good point silviu ... |
Quote:
subscriu.... |
silviu, in general ai dreptate, nu spune nimeni, stiu foarte bine la ce te referi si nu t contrazic fara rost
dar cand vine vorba de calibra aia, pot sa-ti aduc lejer argumente pe care le stii si tu, nu vreau sa creez o polemica acum pe tema asta. ma rog, masina omului, s-o stapaneasca sanatos, a facut-o pt el, nu pentru parerea noastra.... |
Re: masinile modificate din bacau
dane poate dai bora si te combini la un 206
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning