![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
1 Attachment(s)
De la bunul nostru prieten OLIMPIC LA ENGLEZA ( asa se lauda la lac ca a fost la olimpiada de engleza cand era mai mic ) Martorii stiu mai bine :-) ca eram multi ...
Vi-l prezint pe EL GRANDE Alexander NNA . ( pt autografe pe 4tuning id-ul lui este Smockey ) :evil::evil: :D:D Statusul lui prezentat mai jos este una din marile balade scris de acest autor englez nobil :evil::evil::evil::shock::shock::shock: ENJOY P.S. Alex sper sa nu ma omori :) |
Quote:
Da' mai e o varianta la care pun pariu ca nu te-ai gandit: poate ca "nobody" este porecla vreunui cunoscut de-al lui ;) si atunci e scris corect :lol: |
:D:D Pei vezi , sunt mai multegreseli ... :)
|
Quote:
|
alex am inteles ca e solo..si-a luat jeep si ca e ceva de genu acuma :D
https://www.youtube.com/watch?v=6-5pVxkoS3Q siiiii ca nu prea mai baga vaporu in port:sad: https://www.youtube.com/watch?v=sdXUGTMVmpI |
Quote:
|
Ha ha ha ha :) :D:D
|
1 Attachment(s)
Ba eu tot nu pot sa trec peste faptu ca eu seman izbitor de tare cu tipu din buletinu asta :shock::shock::shock:
|
Quote:
|
:lol::lol: superman :lol::lol:
who needs a drivers licence now ?:twisted: |
Quote:
|
hahaha :)) told ya :))
vb cu poe sa va arate poza cu weebo sau cum se scrie .. a tipului ala cu dacia .. o are in telefon sa vedeti acolo deistractie :)) |
Quote:
|
Re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ASTA MAI MERGE yzf`ULE :)
|
:D:D:D:D:D:D:D tari modicarile , chiar e kterink
|
Quote:
|
Quote:
pana atunci savurez momentu :)) |
https://www.youtube.com/watch?v=pSnUG7FMQdo no comment :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Cat am putut sa rad :)). Mare e prostia...
|
Quote:
Nici eu n-oi fi vreun munte de intelepciune... da' si cand vad astfel de specimene, ma simt un norocos :lol: |
Reportajul ala e de prin 2001...nu stiu cati dintre voi aveau macar permis pe atunci...
Marea majoritate a celor ce apar in reportaj inca activeaza in lumea curselor... Habar nu aveti cat scandal a provocat reportajul ala pe vremea aia...cei de la Alpha tv ne-au rugat sa ii ajutam...au promis ca nu vor aparea numere de inmatriculare in clar, ca fetele vor fi ascunse si vocile schimbate...dar a iesit ce vedeti...nici una din masinile ce apar acolo nu mai exista...gsi-ul a ramas fara talon si numere...mercedesul a trebuit vandut...dacia aia era adusa de panarama...oricum nu a mai mers dupa seara aia...citroenul a mai participat mai tarziu la cateva legale de indemanare dupa care a fost retras din circulatie... |
Quote:
Daca te intreba cineva ceva sau cerea cineva parerea din orasul vostru mai inteleg , asa ca nu inteleg de ce te lauzi la un oras ca si Constanta care este mult peste al vostru din absolut toate punctele de vedere , mai ales Racing |
1 Attachment(s)
drepturile de autor pentru skickers:D
|
Quote:
Spuneam ca reportajul este foarte vechi...pe vremea aia cam alea erau masinile care se dadeau... PS: Sunt Mihai, cu Civicul Type R FN2 rosu... |
Quote:
|
cum a agatat-o Alexander nna pe ultima fata :D , fata cu facelift, model AMG:D:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=hmkpP3ZWyRE P.S. inca mai esti murdar la gura? |
ahhaah JKV-u :))
|
Daca esti cel rosu care il stiu eu , care cred ca ne-am si cunoscut o singura data daca nu ma insel la iesirea din constanta spre Kogalniceanu , eu masina aia in seara aia tin minte ca se dadea cu acel clio DDO la nr si si-o lua tot timpu , si altii. Nu are rost sa mint chiar daca esti tu sau nu , si daca te-a deranjat adevaru imi pare rau dar raman la parerea mea Constanta inca este peste orasul vostru si tu stii asta , chiar daca ambitia pentru orasul tau te face sa zici contrariu.
|
Mda...tipic constantean...
Da...e masina pe care o stii...dar la voi la constanta intotdeauna cursele sunt castigate de cel cu care tineti voi sau de cel care se lauda mai tare...nu de cel care ajunge primul la 400 Din cate imi aduc aminte l-am dat in seara aia pe DDO si la dus de pe loc si la intors din mers... Poate memoria te ajuta sa iti amintesti ca tot in aceeasi seara m-am dat si cu volvo turbo rosu...si nici de la el nu mi-am luat-o...ba chiar a fost o diferenta apreciabila...dupa care au venit "prietenii" cu girofaruri si s-a stricat petrecerea... Nu cred ca are rost sa ne certam care oras e mai "dezvoltat" sau unde sunt masini mai tari...etc... Reportajul ala a fost o mare greseala a noastra...eram la inceput si foarte entuziasti...deci foarte usor de pacalit de un reporter mieros... Cat despre curse, dupa cum am mai spus, va asteptam pe aici sa vedeti despre ce e vorba... https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle...ml#post3455633 Bucurestiul, brasovul, dambovita...etc vin sa se dea la noi...va asteptam si pe voi...si nu glumesc... Daca va hotarati da-mi un semn sa organizam ceva frumos... PS: Ne-am mai vazut si la Tulcea cand nu iti tragea tie masina...acolo chiar am cam fost ciuca batailor...:P |
Quote:
La Tulcea nu ca nu tragea..... pur si simplu a ramas pe pista , de la un soft ingenios. Eu stiu un lucru , la noi zi de zi se intampla ceva pe una din locatii , care in ultimu timp sunt si mai multe , asa ca nu e tipic constantean ... ca totusi sunt din Cluj , normal ar fi sa zic ca sunt pro-cluj. In fine , sunt de parere ca mereu litoralul a atras mai mult acest sport oricum , inclusiv oameni din afara zonei cum e de exeplu Toba care si el stie ca a fost pe aici , stie ca si Constanta fenomenul e dezvoltat bine , de ani de zile inclusiv cursele si concurentii sunt traditie. In fine , fiecare cu parerile lui. P.S. ca ziceai de Tulcea , poate gresesc iar , sa ma corectezi , acolo te-ai dat cu prietenul meu FLY-u cu Nova si ti-a dat-o nu ? ( cel turbo ) |
Da, si chiar mi-a placut ca mi-am luat-o de la el...l-am felicitat din toata inima...
Ma bucur cand ma da o masina in care s-a investit pasiune si munca...si...dupa cum spune un prieten de-al meu...: "FARA TURBO VIATA E PUSTIU..." |
11 IULIE 2010 - DRAG RACING "ALEXENI". Va asteptam!
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...ml#post3479051 |
Quote:
Dar pe departe stii unde vad eu ca e NNA-u clar ? :D:D:D , acolo unde intreaba tipa , ce cantareti de muzica ii place , Bethoven , Mozart , Ceaikovski ? DA DA SALAM , VIJELIE , GUTZA hahahahah. Sau aia - Incercati sa purtati o discutie inteligenta : MUTE ahahhahaha Ma de restu nu ma bag cu faza cu agatatu ca plm e treaba lui cum s-a combinat cu ea, da alea chiar au fost tari :))))) , acum sigur iti coace ceva alex :)) |
Quote:
PS: Astept sa-mi modifici si postul asta :D |
Quote:
P.S. citeste sus , topic de barfe |
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning