![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
n-aveti curaj sa ne spuneti ce fel de soferi sunteti?:)
https://forum.4tuning.ro/80-bacau/104617-sofer-esti-mic-chestionar.html |
mie mi`a iesit AS LA VOLAN,am scos 66 de puncte parca...
|
nu dai cu copy paste acolo? :D
|
foarte tare testul!!!!
|
Quote:
oricum, sa stii ca nu toti au apucat sa se fereasca :lol: |
Total: 82 puncte
81-90 de puncte BUCURESTEAN LA VOLAN Nu te plange ca nu esti din Bucuresti. Te comporti fix la fel! Si prin asta se intelege atat partea rea, dar si partea buna a soferilor bucuresteni. Tu traiesti zilnic in trafic, este ca un drog pentru tine. Ai scapa cu mare bucurie de el, dar odata intrat acolo te simti in mediul tau. Torentele de injuraturi de la gura ta scad in intensitate doar atunci cand sunt acoperite copios de muzica din habitaclu, iar claxonul iti este o prelungire a corpului pe care o folosesti atat de des incat nici nu-ti mai dai seama. Nu mai ai rabdare, iar inceputul tau de nevroza te face sa nu iti gasesti locul pe o singura banda si sa vrei cu orice pret sa ajungi primul la destinatie, chiar daca asta inseamna sa iti asumi riscuri inutile si sa ii incurci uneori pe ceilalti parteneri de trafic. Stii sa-ti ceri scuze, totusi. Desi te vei descurca de minune prin oras, pe sosea si autostrada comportamentul tau poate deveni lesne un pericol. Tipul tau de sofer face putine accidente, dar alea de le reuseste sunt din cele mai grave. Sincer? De multe ori faci niste greseli grosolane de sofat! Dispretul tau cu privire la ceilalti soferi este deplin; pentru tine a fost inventata expresia "si-a luat sosea". Iti place sa te lauzi cu timpii scosi intre destinatii, iar atunci cand te dai jos din masina simti ca tocmai ai parasit ringul de lupta. Mai ai bata aia de baseball in portbagaj? Desi vezi in permanenta greselile altora, treci cu prea mare usurinta peste propriile tale neajunsuri: agresivitate, neatentie, decizii pripite si riscante, lipsa de respect si aroganta. Departe de a fi o rezolvare a problemei traficului infect, tu de fapt esti exact o mare parte a cauzei care genereaza acest trafic mizerabil. Te-ai lasat infectat de el! Mai daii in branza masii ca prea dreptate au ashtia !!!!!!!!!! |
Ma Ajul-le, ti-am zis eu, esti un mic Schumacher, da' nu ti-ai dat tu seama inca :lol:
|
=)) Da Doamne fereste poate sunt mai bun ca Shumi. dar nu ma pus nimeni pe o pista.
Asa ca fac eu prostii prin oras. |
aju cel modest :lol:ai noroc ajule ca esti de-al nostru si esti baiat bun:lol::lol:
|
Salutare baieti! Alexxx poate te gandesti si tragi o fuga la Piatra maine seara cu masina ...:) sa o vedem ....asa intr-o plimbare. O sa fie si ce vedea...la noi la Piatra;)
|
mai alexxx...da' ce masina ai mai de vor oamenii sa o vada ?
|
:)))))))))))))
o nebunie de masina .... alta e combinatia :) |
banuiesc ceva renault sau nissan;)
|
salut..:)kiar daca nu sunt Romania,sunt 100% bacaun si mandru de` Cinema City`:)cel mai tare cinema, "leicester square"e pantaloni scurti pe langa ce avem noi:)
|
Te asteptam in Bacau alaturi de noi sa vedem si noi masinutza aia a ta poate ii facem si niste poze frumoase..si sa vedem ce poate...
|
am fost in septembrie pt cateva zile..:)
|
si era modificata atunci?
|
identic...ca in poze:)
|
Inseamna ca mai e una gri prin bacau pentru ca anu trecut prin toamna am vazut una care suna urat de tot si nu arata asa.
|
si a mea suna urat...:) evacuare blitz nur spec type R,de 3 inch cu Blitz decats,(fara catalizatoare adica) cu blitz BOV ,kiar mia zis un taximetrist("a ta e masina aia care Pufaie si Huruie"):))
|
nu adica aia facea urat..un sunet de rabla..si cam zdranganea...
|
nu kiar asa urat,un `urat` in sens de frumos asa......:)
|
uratu ala de care vorbesti tu e mult prea "urat" :))
|
nu kiar in `halatul` asta de urat,lasand prostiile la o parte, o toba finala de marca "sport" la 50-100 de euro nu se compara cu sunetul unui complet sistem Blitz,hks,gredddy...etc care incep de la 6-700 de euro,o spun pt ca stiu am avut una la un prelude v-tec ,suna de scula si mortii...:))
|
bump:)...numai zice nimeni nimik...:)
|
pai mai pune o poza,un filmulet cu masina ta...:D:D
|
https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/107832-toyota-supra-mkiv.html
tocmai am postat pozele astea,filmulete inca nu ma pricep sa le descarc:( |
pozele le`am vazut,foarte frumoasa masina si totodata tare.....astept un filmulet sa vad cum se aude:D
|
o sa fac unul cat de curand pe circuit, am vrut sa filmez dar nu mi sa dat voie,,trebuie suport special bla bla... o sa fac rost de unul si o sa filmez un drag test in may pe santapod,desi multora le plac masinile sport ,romanii de aici nu prea keltuie bani pe show-uri,nu participa la astfel de intruniri de multe ori kiar ma rog de ei sa vina cu mine,am filme dar de proasta caliatate pt ca "prietenii mei" habar nu au sa filmeze desi toti mi-au zis ca-s profesori, ultima data la brands hach circuit ...l-am rugat sa filmeze cand i-mi fac noise-testul si el a apaasat REC si asa la lasat pana s-a terminat discul kiar a pus camera in torpedou filmand,si poze numai zic ..in loc sa apese butonul cu pricina el stingea camera....vai de capul lui,oricum ne se mai da pe circuit cat va trai el:))i-am scos tot din el
|
Quote:
|
Originally Posted by aleks
Aici e locul discutiilor libere, purtate la fel ca atunci cand ne intalnim la o cafea, de asta se si numeste...cafenea nu cred ca o sa se supere...:) |
e cafenea !!! deci poti abera cat doresti :lol:
|
i-am disperat pe astia la servici.....cel mai tare cinema din ro,cel mai performant bazin olimpic din romania se gasesc in bacau,kiar am ramas impresionat..am fost in tara acum 2 saptamani ,parca incepe sa mai avansam si noi:)
|
Inseamna ca tie ti-am vazut masina asta-vara si pufaia la fiecare mica accelerare..
Frumoasa , sa o stapanesti sanatoasa ! bafta! |
salut!Exista cinema in Bacau??Unde?Ca ultima oara,la cinema Central am schimbat valuta!
|
Quote:
www.cinemacity.ro |
Magnos,ce masina ai de ai impresionat lumea?Scuze,sunt nou pe aici!
La Mall?Trebuie sa ma duc,sa vedem daca merita!Cand ma intorc acasa. |
Quote:
da! exista cinema,,,se numeste Cinema City,Arena mall,8 sali,1500 de locuri,3D,folosesc cel mai performant sistem audio-video...:) |
Quote:
ma terminati cu cinema cityyy arena ce atata reclama ?(va plateste cumva si nu stim noi ) e la fel ca in multe alte orase si e o noutate la nou dar nu indeajuns de tare sa merita atatea ovatii .... Vreti ceva mult mai tare mergeti la Bran este 5D!!!!!! sunet ,miros ,etc |
atunci hai sa vb de cat de naspa este orasul nostru:), nevasta-mea e din cluj si curioasa de fel a vrut sa vada cum arata un oras situat in centrul moldovei ...am petrecut vacanta in 2005 in oras:) toate bune si frumoase pana a venit vorba de distractii ... m-am blocat .. am dus-o la moinesti ca la noi in oras e mai greu in acest domeniu comparativ cu ce au cluj
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning