![]() |
Re: masinile modificate din bacau
ATENTIE .... mare de tot : dupa Omega ZEUS si BMW M5 RDY ... urmeaza ... un frumos galben SMART BRABUS....
|
Si cum o sa mergi cu ea? O tragi de o sfoara?Ca de incaput nu prea te vad in ea.. :) :) :)
|
Quote:
|
Si cu cine te-ai da din bacau?
|
Quote:
|
Quote:
tu de cine vorbesti?? |
La Emy ma refeream si la smart..
|
Quote:
apropo, cristi, am gasit solutia pt zeu. sa se subtieze ca pestele ala..... calcanul:lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
si voi acum ,sunteti gelosi pe jupan ca va fi posesorul masinii cu cei mai multi C.P. pe metru patrat
|
noroc de aia de-l aveau, ca s-au hotarat sa-l vanda inainte sa ajunga el, ca aveam ce minune sa vedem prin bacau :)
un urs intr-o coaja de nuca :p:p |
of... deci : mai soparlelor care sunteti : marlanii de timisoreni nu si-au tinut cuvantul si au vandut smart-ul la un bucurestean cu toate ca il rezervasem eu pt 3 zile
- ce tot atata discutati voi de spatiul din habitaclul Smart-ului ca sa moara vasile daca nu are spatiul cel mare inauntru. Este beton. tot am sa imi iau unu' de pofta. |
Quote:
|
Quote:
|
Ce aud eu azi... Passat 2.0 170CP + Chip = 270CP si cica e pe aici pe forum. Eu sincer nu am mai vazut asa performante la un cip, o fi vreo aparitie si nu stiu eu :lol: Care esti cu Passatu? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning