![]() |
Re: masinile modificate din bacau
In forma de sageata...
|
Vroiam sa scriu (sa inbunesti daca puii dugi sagetzi sau alte porcarii pe mahina)
dar cum tu esti deja i-tzi spun sa devii normal daca faci ce am scris eu mai sus |
mai oricum masina lu sageata a iesit frumos... noaptea capata o culoare mai ciudata din cauza luminii artificiale dar ziua arata f bine... si jantele se vad super ( mai ales in mers) deci domnu cristi bravo,pt cati bani si truda ai bagat in masina aia
|
adresa mea de mess si de hi5 plus multe altele mi-au fost furate. Am sa revin cu userul nou . Ms
|
Recupereaza-le ca nu e greu, si pune-ti o parola mai lunga ca e mai sigura...
|
bai, dar avem baieti talentati pe forumul asta!! poate scoatem o carte de versuri!!!! va ajut eu cu tiparitul!!!:lol: :lol: :lol:
|
5 Attachment(s)
No comment! Insa comentati voi locatia... eu nu ma asteptam!
|
nu avea alarma, masina. asta e naspa. se ating toti curiosii de ea. erai umed tot. te tradeaza fata. :lol: :lol: :lol: oricum, faina aratarea.8) 8)
|
Quote:
oricum smechera poza :)) parca te lua un fior cand trageai de portiera :)) frumoasa si masina nu ai ce sa ii mai ceri... poate doar sa ne plimbe si pe noi putin |
Şi de udat cānd o uzi?:rolleyes2 :lol:
|
Nu am gasit gume de iarna si alea de pe dulapul meu nu merg :) La primavara o scot, pana atunci sta in garaj! :lol:
|
Quote:
|
:))))) mai copii mai ... !!!
|
4 Attachment(s)
asa se vede noaptea, mica mea "furie rosie", adica "my goalfa"
|