![]() |
Re: Live for Speed
|
Quote:
|
Quote:
|
ajutor helppppppppp
mi-am facut cont si nush cum sa intru in lfs, adik am instalat , merge, intru in multiplayer si de acolo nush cum sa fac sa intru on line. Mentionez ca m-am inregistrat si pe joc pleaseeeeeeeeeeee cat mai repede |
Ti-am raspuns aici:
https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...ml#post5051076 |
salut baieti va rog eu frumos nu mai am acele programe pentru 0.6b puteti sa-mi trimiteti un PM sau ceva va rog din suflet...
|
locked up xrt
https://img9.imageshack.us/img9/2904/lfs00000024i.jpg M62B44 Turbo V8 UF1 https://img827.imageshack.us/img827/2339/lfs00000026.jpg |
Quote:
Ma bucur ca folosesti skin-ul meu si m-as fi bucurat si mai mult daca mentionai ca eu l-am facut. :) |
vreau si eu tweaku' :lol:
|
Tweak LFS - e greu sa cauti pe google?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
un re-edit la un layout mai vechi l-am facut putin mai fun :-)
sper sa va placa |
Quote:
|
6 Attachment(s)
My cars.
|
Va salut!
Am deschis un server care se poate juca cu tweak (orice fel) ip: 94.53.47.236 port : 1607 version 0.6b and enjoy! |
Baieti , am luat si eu jocul ..Am luat de pe youtube o chestie unlocker , a mers , dar are un virus MARE MARE DE TOT , care iti face internetul sa numai mearga , daca mi-ati da si mie un link cu unlocker fara virusi si sa pot juca online
|
Scuzati x2 da nu a mai mers edit . Am deblocat , toate si frumoase.. dar acum imi da o eroare cand vreau sa ma conectez la internet... Your username is invalid sau ceva de genu
|
Cu crack nu merge online decat pe servere crack-uite.... citeste instructiunile.
|
Aveti sa-mi dati niste sv. crackuite ?!
|
IP: 79.174.66.137
Port: 5553 - server 0.6B (drift) Port: 5554 - server 0.6B (drift) Port: 5555 - server 0.5z28 (drift) Port: 5559 - server 0.6B (cruise) Port: 5599 - server 0.6B (race) |
Client connect : Connect failed
|
2 Attachment(s)
skin EvL sant0s 2012 Wip
|
2 Attachment(s)
am si eu skinurile lui santos ..
cat despre masina mea ... |
NOS_user : Poate urci si tu skinul cand e gata :D
rwdrulez : Poti urca skinurile ? :D Multumesc . P.S. : Si masina :D |
NOS user poate pui si tu skinul cand e gata. Sa faca cineva sv. drift sa ne dam si noi azi ! :D
|
Daca ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu acest joc LFS ,va rog dati add : [email protected]
Am incercat cu IP-patch si cu Unlocker dupa cum am citit pe mai multe site`uri ,dar nimic ...primesc acelasi mesaj cand incerc sa ma conectez pe internet la vreun server. Mesajul fiind : Your user name was not found. |
|
si eu joc dar nu stiu cei ala voucher code.
are cineva s2 license sa joc si eu pls!!!!!!!multumesc |
si eu joc pe serverul tweak dar tot demo ii:sad:
|
am uitat:
[email protected] |
aveti mare mare grija cu server tweak ca daca nu il prea accesati...se inchide :|
|
cu unlocker merge si online?
|
Quote:
Quote:
|
eu unu nu mai am ce vorbi cu jegosu ala(ma scuza`ti) e un mare noobZor in frunte cu furio si multi alti!(vb de straini)
|
Va salut , de curand am auzit si de jocu asta..l'am downloadat..si as vrea sa ma joc online ..daca puteti sa imi dati si mie add sa imi spuneti despre ce e vorba..ar fi pefrect:D
id : edy_yoyo23 |
Quote:
Quote:
Daca e cazul, puteti folosi PM pentru raspuns. ;) |
elefantu sa ziceam ca merge, dar in schimb furio... e de tot c****u!
|
Mie mi se pare ca Elefantul e influentat de Furio...
|
|
5 Attachment(s)
Deoarece sunt fan a lui Brad Hacker am decis să am un Skin personal de pe Mazda RX-7 Dragon Performance, cu ajutorul unui bun prieten asta a ieșit: Attachment 2484471Attachment 2484463 Clean: Attachment 2484468 Drift: Attachment 2484469 Attachment 2484470 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:51. |
- Copyright 2026 4Tuning