![]() |
Re: AG 88 PVA
hai ca usor usor iasa ce trebe :) multa bafta :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar am zis sa nu fac misto de ei :lol: |
L-ati vazut mai mic si va luati de el? Lasa ca se face el mare!:D
|
Ma bucur ca motoru a ajuns pe maini bune :D Spor la munci :wave:
|
14 Attachment(s)
Motorul este aproape gata! :) Mai am sa ii pun distributia si anexele si este complet. Abea astept momentul sa il vad bolborosind cum stie el mai bine. Legat de colorit nu am respectat tema de mai inainte, avand de ales intre rosu si negru la capac, am preferat rosu, considerand negru cam anost.:-P
|
cea mai buna alegere bolidule:)....capacul de la distributie il ai de plastic sau de aluminiu?
|
Este de plastic si este negru.
|
am inteles, poate iti gasesti unul de aluminiu si il vopsesti si pe el rosu:)...ca la tine nu e nevoie sa dai jos tot motorul ca sa dai rahatul ala de capac jos:lol:
|
Nu o sa pun de aluminiu ca are formele pt. suportul de Clio sau ce masa e...este plin de nervuri si arata foarte urat. Pe cand asta de plastic arata mult mai bine, si daca e se poate vopsi. se de intai plastic primer si apoi vopsea, dar nu voi face acest lucru . Deja sunt satul si nu am chef de rahaturi dastea gen vopsit. Imi e scarba doar cand ma gandesc ca trebuie sa il spal, atat pe el cat si restul de piese care mai trebuiesc montate.
|
Arata bine si cu rosu, dar nu vad cu ce o sa asortzi tu rosu ala... asa negru mergea cu blocu cu alte piese negre, negru si gri este predominant la compartimentul motor...fa rost de capacu de la fise, ca fara e oribil... vezi poate poti confectiona unu cumva:)
Felicitari pentru motor, ai lucrat foarte foarte curat si ingirjit;) mult nu mai ai si il pui pe masina:D si atunci o sa ne facem sticarele alea,ca asa ai promis:lol: Bafta in continuare cu "ala mic" |
impresionant arata bine rau hai ca nu mai ai mult
ia zi de a lui ovidiu ce se aude in ce stadiu e |
Sa-ti traiasca motoru , si sa te bucuri de herghelia de iepe :D
|
Arata foarte bine motorul....felicitari
Bafta in continuare;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning