![]() |
Re: --=Īntālniri săptămānale=--
Din cate am auzit eu se anunta un profesor la drift cu un bolid pe masura in parcare la stadion in seara asta
|
Poti sa vii si cu o dacie 1300 stock si sa facem pariu pe 10000 de euro banu jos Ca nu ma dau cu nici o masina din clubu tau .. si am inchis subiectul ! Aici e vorba de comportament .. si cum se pun anumite probleme !
Buddy ... Me Smash You Die :)) |
Quote:
|
Quote:
Daca citeai cu o pagina in urma vedeai pentru cine a fost post-ul lui Adi . Sper sa nu va incingeti prea tare pe forum ...ok ? |
Ok Edit .. sunt prea plictisit de anumite faze.. eu nu primesc ordine cand si cum sa ma dau cu masina mea .. si am inchis subiectul
|
Quote:
|
Quote:
|
Drifter ? de unde si cam pe la ce ora se anunta.. daca stiti ceva bineinteles ? :)
|
Quote:
va astept pe restu...vb diseara la stadion ;) |
Cel mai bine discutati la intalnire ...si rezolvati toate problemele fata in fata :).
|
Quote:
tocmai asta sa si intimplat....fata in fata..... ADI vs GABITU |
LEGAL, data viitoare, intre 8 si 11, zboara din parcare fara drept de apel
oricum n`are rost sa iti pui mintea cu toti crispatii :-P |
Quote:
Am ramas si eu putin tampit cand am auzit la ce s-a ajuns . Ma gandeam ca la intalnirile astea vin oameni cu cei 7 ani de acasa ...bun simt ...si civilizati ... nu oameni cu o mentalitate de om preistoric ( hai sa ne dam in cap ..ca asa se rezolva probleme ). Am zis sa se intalneasca si sa discute ...dar din cate am inteles de la persoane ce au fost de fata ... ca s-a ajuns la injurii ca la usa cortului si violente . M-am intalnit in seara asta la MOL cu unii membrii NSL ..si i-am intrebat exact ce s-a intamplat ...de la ce s-au luat la cearta. Unii au sarit cu gura pe mine ... ca e membru Katana , va spun eu ca nu este membru Katana . Repet Adi01 NU ESTE MEMBRU KATANA TEAM ! Asa ca sper sa nu aud discutii ca "astia din Katana au facut si au dres ... " , ca la benzinarie mi s-a reprosat aceasta chestie ... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning