![]() |
Cika dupa 15 septembrie pleaka paunii (jandarmii) din portul tomis. Se termina \"misiunea\" lor de adevarati luptatori in trupe speciale care stau pe dambul de pamant sa vada cine o scartaiei sa mearga sa ii dea avertisment.
|
ceva miscare din port
2 Attachment(s)
acum cateva seri in port
|
exceptand faptul ca singurul \"tuning\" vizibil pe care l-am obs. in port erau 2 blitzuri pe pozitii si un neon mov in masina,apreciez faptul ca in Ct. este o comunitate 4tuning,indiferent de marca masinilor membrilor.spun marca ptr. ca nu am vazut decat 1(una) :? .
si inca o kestie....in afara de burn,drift si alte chestii nfs,daca faceti si altceva-un \"upgrade\"la motor de ex.,am lasat in Ct.o chiulasa +carb.Weber+galeriile aferente,care abia asteapta sa urce pe o dacie,mai ales o nova,motorul fiind transversal-provenienta renault 5. cine e interesat,sa dea un semn! |
auzi frate mai intii uitate in ograda ta unde a-ti discutat 4 pagini ca sa se intilneasca 2 ca sa faca o liniutza asa ca :chillpill :boxing:
|
care a doborat stalpu din parcare? A lucrat bine la el ....cred ca si-a luat avant calumea ca sa-l doboare si sa-l faca praf
|
Cine a filmat alea ?? :)) ... am facut carcel la gat cat am stat cu capu` intr-o parte sa le vad ... data viitoare o sa intorc monitoru` ...
|
mor de oftica ptr ca am pierdut seara de sambata din port dar sper ca data viitoare sa fiu acolo.pacat de uleiul ala ,macar faceam de acum antrenament ptr sezonul rece care va venii :wink: dati si voi un pm daca stiti ca va iesii ceva miscare prin port
|
Re:
Quote:
:blahblah: :blahblah: :blahblah: RESPEKT 4 ALL |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
dupa cum a-ti spus si voi nu se mai merita sa iti mai rupi masina in port,eu nu am permisul demult timp dar de cate tin sa zic ca mi-am f&^%t in portul o gramada la masina si de pomana k de fiecare data nu am vazut si eu pe altul sa se invarta decat rar de tot dar ce sa facem life is life dak stie cineva vreun loc mai misto sa imi zica si mie k de mamaia si port am tot arso . RESPECT :peace:
|
pai alte locuri...nu sunt infar de port si mamaia..ar mai fi..drumu dinspre gara..spre oras.....o strada de vreo 100 m.max..am vazut pe unii care se dadeau pe acolo....dar e cam periculos...mai trece politia.. :roll:
|
sunt multe locuri unde sa te dai stai linistit dar e vb de orgolii si de multe alte chestii ,abia astept sa zica cineva ceva de masinile parintilor ca sa ma descarc :twisted:
|
pt ce sa rupi masina in port? ... doar ca sa te vada unii?
|
lool..pai cine e smecher rau..sa se dea pe bulevarde..sa faca acolo spectacole...dak vrea sa vada lumea... :wink: ....
|
Re:
Quote:
|
nu x-ray...dar alt cuv nu mi-a venit in minte..infar de smecher... :roll: ....
oricum e aproape imposibil....ca cineva sa nu se dea in portul tomis....din lipsa de circuite..piste.....am improvizat locu ala....acuma am vazut ca garda...vine din ce in ce mai des pe acolo......pe la 4 m-am intors din portu tomis....si patrula o duba albastra de politie....jos in port.....se pare ca si politaii...astia si-au seama unde ne facem veacu...crd ca stiu de mult timp...dar acuma sunt mult mai multe masini....chiar as vrea sa aud niste propuneri..unde am putea sa ne dam cu masiniile inafar de portu tomis,in fata le metro..centura... |
Re:
Quote:
|
ai perfecta dreptate.....cand o sa vin P.T. o sa va intreb unde va mai faceti veacu... :roll: :wink: .....
P.S nu sunt Politai.... :lol: :D :lol: :D |
Re:
Quote:
P.S ai 16 ani P.S tre sa fii major sa lucrezi in M.I |
Re:
Quote:
|
:(
|
Re:
Quote:
|
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ok..peace...!!! |
deci e mult prea tare in port...aseara in curba aia unde se coboara in port(inainte de damburile alea),am fost vreo 10 masini(doar 3 se miscau) si fiind super gheatza \"drifturile\" ieseau beton.era unu cu un pasat break...saraca masina si saraca planetara...
aaa sa nu uitam ce micul accident intre o dacie si un polo(parca) |
Si eu m-am invartit in seara asta in port de fapt la rond...
Super belea plus ca nu erau masini decat inca o dacie si o nova... ma duc si maine iar e prea tare :) |
nu mai ai ce face acolo...am fost eu si nu prea mai ai unde sa te dai + baietii cu caschete sunt prezentii mai tot timpul acolo... :evil:
|
Re:
Quote:
|
daca vedeti un matiz de la VALENTINO ,aveti grija ,ca s-ar putea sa nu tina super bine frana de mana si cine stie in ce monopost ma proptesc cu gargarita.oricum se lasa asteptata zapada aia mare
|
nu mai vreau zapadaaaaaa (off topic)
|
(offtopic)p3rv3r5ul// Eu vreau zapada foarte multa si foarte mare k poate ne zic astia sa nu mai merem la school
Anyhow... Vreau si eu sa stiu unde pot sa casc gura la WRC, k de! mereu cand merg la liceu dau peste opelu tau andrei, si imi trag cate o palma :D Poate ma dai si pe mine o tura pana acasa candva? nu stau departe.. pls give me info about future races |
:lol: :lol: :lol:
foloseste RATC-u :roll: |
in drum spre ce liceu mey ?...i-o am vazt-o de cateva ori pe langa liceul traian.. :roll:
|
Re:
Quote:
|
portu rulzz mai ales k a inghetzat e nebuniee :PP
|
Am vazut la protv azi la stirile de la ora unu ca a dat din port ....se dadea lumea aseara .......am fost si io darcand am ajuns eu nu se mai dadea nimeni :( :(
Are cineva filmuletze de acolo? |
pai noi de cand au aparut \" zilele insorite \" ne dam intr`una pe gheatzaaaaaaaaaaaaaa solo solooooo .. ery vpr`u office poa sa zica :)) ...
|
Re:
Quote:
|
In seara asta suntetzi ashteptatzi in port ... *
la un mic derdelush daca e frig afara * = participarea obligatorie ... doar cu apa de acasa ... fiecare sa aduca nishte apa cu el ..s a dam pe jos ... 20 - 40 de litri de apa .. sa dam pe jos ... |
Dupa ce te-ai tirat aseara am mai dat o geana prin oras.......da n-am gasit...\"material didactic\". Ne vedem diseara :D :oops:
|
Re:
Quote:
oftopic : sau da draq pe messenger sa vb .. nu mai sta invizible |
| All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2026 4Tuning