![]() |
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
1 Attachment(s)
Ce atmosferä încinsä aici :shock: se baga cineva peste o orä la un drag ? :D
acum plec putin pe afarä, si mä întorc intr-o orä :D PS:Am pus o pozä cu adversarul vostru! ;) |
Quote:
p.s A zis david ce trebuia să zică ;) poate că acum ai înţeles ce am vrut să zic ! |
Quote:
|
Quote:
P.S ma bag frate la un filmuletu cu drift,mai ales ca m-am antrenat cu ECLIPSE si LANCER-ul !;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
UN scor şi nu m-am zbătut :) !
|
1 Attachment(s)
te mai mandresti ma mult si ingerasi stai tu linistit ca NONE si-a luat-o a acum 2 min de la mine pe cea mai simpla mapa adica prima
P.S I'm the king drag .......asa ca 240SX e la putere! |
Quote:
Mâine ;) o sä vezi :twisted: |
2 Attachment(s)
Quote:
P.S cateva poze de la invarteala:D |
2 Attachment(s)
Scor bun de al meu şi un DVD KING :P !
|
auzi RZW pe aici lancerurile sunt la putere eu lancer,tu lancer, eMH lancer :))
|
degeaba ,tot WRX STi detine suprematia the black power , ia spuneti baieti care cum credeti ca puteti sa ajungeti la tl pentru liniute ?!? sa facem un drift face 2 face ?
|
am incercat sa imi fac din nou lancerul, pana acum merge binisor dar tot nu merge cum mergea cel dinainte.
http://i39.tinypic.com/1zxo6d2.jpg |
WRXu' e baza cine v-a mintit ca Lanceru ar fi bun de ceva ?
|
pai de ce e WRXu` baza ?ca joci tu cu el sau cum :)) ?fiecare joaca cu ce masina poate si care ii place lui.
|
1 Attachment(s)
bha ,tin sa va anunt k akum pe hamachi ma num. K4MiK4ZE si nu Holley.
am si eu un gOLFULEt Mk4 care abia asteapta sa fie "scarpinat" intr-un drag l-am facut la dyno si scoate 8.25 sec.8) la 400 m. cine vrea spuneti. eu sunt dedicat tuturor categoriilor de race-uri.:twisted: oricum is incepator :D mai invat cu timpu' ca asa vine vorba " Totul se invata ! nimeni nu se naste invaztat" :D |
cine a spuso a fost un mare om,oare cine? :)) te asteptam cu mare drag eu deja incep sa invata ;)....
P.S DvD in loc sa fi pe strazi stai si vb cu minori! |
Se baga acum cineva la o învârtealä ? :D
eu sunt pe hamachi, scrieti in chat cine joaca :D |
4 Attachment(s)
Nu-i rau nici Evo asta :)
.. Merge si Impreza :) Dar, in ciuda acestora, in NFSu2 tot Golf-ul ramane tata lor. :) [pozele sunt de pe stadium 2 - 10 ture] |
Bravo ma RDC ,no.1 la drifturi d.p.m.d.v. Felicitari :) cel mai bun de pana acuma ;)
P.s.: asta e thread de drifturi daca vreti sa mai vb despre draguri faceti-va fratie thread ca nu e asa de greu ,fara suparare :-) |
2 Attachment(s)
am mai jucat azi si mi-am dat seama ca , NISSAN 240SX e cu mult mai bun decat golfu' l-am facut la dyno si a scos 8.20 la 400 m .:twisted: eu incerc sa-i imbunatatesc performantele,svreau sa scot mai putin de 8 sec :D, aseara m-am uitat pe forum si baietii ziceau k se duce bine Nissanu' asta asa k l-am incercat :) apropo cand facem una :D:D:d. sa-mi ziceti ce parere aveti de "COSMETICA" masinii :) va astept la drag :):twisted:
|
1 Attachment(s)
Acum am facut una cu DVD (drag ) scoru 1-1 :) da mai jucam :) el Impretza eu NISSAN 240SX:D. mda acum e 7-2 asta e :):):sad:
|
scor final 7-2 pt DVD :) ce sa-i faci .
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S eu am cel mai bun timp pe prima cursa de drag adica 22.85!:twisted: P.S 2 la cererea ingerasului ...la sfarsit e show ca atunci mi-am incalzit pneurile:twisted: |
Fratilor aici se vorbeste despre drifting,nu de drag-uri .Poate nu jucam mai incolo.
|
Asta incerc si eu sa le desenez ,insa nimeni nu vrea sa inteleaga :)
continuati discutiile aici ;) https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/122660-nfs-ug2-drag-squad.html |
te-ai enervat rau david ? :)) daca e diseara pe la 22 mai facem una mica ca aseara ca a fost misto....dar cineva sa filmeze!
|
Hai ca am jucat cu DaViD azi cateva runde si a fost super! Tot la 5.000 de puncte diferenta terminam. A mai fost una in care am tinut un drift de 395k si cand ma depasea cu un tur ne-am atins si am proptit-o in perete. El parca a scos vreo 750k si eu am ramas cu 465k.
Astea au fost primele curse cu setupul meu actualizat pe Lancer. Si chiar si cu asta el termina cu 2 ture inaintea mea. N-am apucat niciodata sa intru in ultimul tur :) Sper sa ne mai adunam seara sa bagam curse ca e distractiv. Poate prindeti si voi putin gustul de trasee mai ... complexe. :D |
Quote:
|
Astia cu state mai vechi in ug2 pe asta am crescut ,in fine nu conteaza traseul ci jucatorul ne auzim pe ceva mai complex diseara ;)
|
facem una mica in seara asta pe la 10?Cerculete si poate cineva si filmeaza :D
P.S cu parere de rau va zic ca eMH a dat coltu!Dumnezeu sa-l ierte :(( |
Nu am dat coltul,dar nu mai joc NFS. Am alte prioritati.
Tu,ochelaristule grasan,sa imi dai un buzz cand intri,sau sa ma suni sa vb cu tine. E Legat de BRT,si de stickerul ala,deci e grav. Ingerasule,cand intri pe mess sa imi lasi un off-line cu adresa ta si datele complete,ca sa terminam o data mizerabila chestie legata de reviste. Banuiesc ca stiai ca tu vei plati transportul (~5 RON,cred). |
Acum am vazut si eu aces topic. Joc si eu NFSU2 cand ma plictisesc. Am modificat absolut tot la Mitsubishi Evo si la Subaru. Cu cele 2 masini fac "drift". Dar mai ales cu Subaru. Prin acele modificari ma refer ca in viteza a3-a ma duc doar cu 70... dar este turat tot timpul si nu "moare" motorul niciodata.
|
Quote:
|
Eu i le trimit lu' Ingerasu,pt ca asa am spus,cine castiga campionatul primeste revistele de la mine. Intr-adevar,am uitat,si a fost urat din partea mea. Pe cuvant de onoare,nu mi-am dat seama. Nu e timpul pierdut,maine ma duc la posta,si scap de ele.
|
Lasa frate ca ai fost si ocupat ,bine ca ai rezolvat problema , nu uita ce am vorbit pt diseara ;)
Si mult succes cu BRT sa iasa asa cum iti doresti , iti tin pumnii ;) |
david din cate stiu eu BRT nu mai exista gata e zero barat dar nu stiu ce ai vb tu cu eMH ca mie mi-a zis altceva!Daca putea sa imi spuna ca nu mai vrea sa faca BRT cu mine si gata,dar vad ca nu e in stare sa imi spuna!
|
Delirezi,prietene !
Giugiu: deci u nu mai faci BRT k sa stiu? -- R.EVo STyle: nu -- R.EVo STyle: si sa stii ca mi-ar placea foarte mult daca ai de gand sa faci ceva,sa ii schimbi numele Iti suna cunoscut ? |
yo cred ca tu ori esti amnezic ori esti beat ori scuteru ti-a luat mintile si ai facut drifturi pe linia de cale ferata!Aseara ambia daca intlegeam ce zici !pe forum ai zis ca "E Legat de BRT,si de stickerul ala,deci e grav." si cand te-am intrebat nimic ai zis ca lasi balta totu!Cand incepi ceva du-l pana in panzele albe!
|
M-a deranjat foarte tare modul in care m-ai abordat. Mie mi se pare ca vorbeam destul de cursiv,nu reusesc sa imi dau seama de ce nu ai inteles tu. Ideea era ca daca te deranjeaza ca ti-am zis "ochelarist grasan" atata timp cat tu imi zici tot timpul ca sunt cioroi/tigan,puteai sa imi zici pur si simplu,nu sa imi tii o teorie mai lunga decat imi tine mama. Asta m-a deranjat. Poti sa imi spui si gata,remediez problema. Tu ai exagerat,si te consideri tata.
De aia m-am razgandit brusc. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning