Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

Alex_55 28-09-09 09:56

Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2674104)
ar fi foarte tare - eu sunt pentru !!!

PS Eu inca astept ceva de la tine - cand se intampla?!?!:D

"lucrez" la "problema" :)

georgerg 28-09-09 10:53

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2674623)
"lucrez" la "problema" :)

pai hai odata ca si eu lucrez la masina - sunt pregatit din toate punctele de vedere - "problema" asta este foarte importanta pt mine asa ca lucreaza te rog!!!

DZ1 28-09-09 12:20

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2674607)
Pai hai sa vedem cum facem - asta super cursa - 997, Supra, GTR - eu sunt sigur ca din mers Supra ne mananca dar trag speranta la ceva bun de pe loc.
Astept sugestii pt locatie si eventual PM de la participanti pt detalii.
Virgil - poti ajunge?!?

Depinde cand si unde??

Din mers sigur va fi mic dejun pt mine:)))
Dupa loc ma mananca 4x4, eu m-am inscris aici la mine in zona peste 3 saptamani pe un aeroport la un 400m.....nu puteti veni voi aici???
Cazarea si mancarea merge pe banii mei...

georgerg 28-09-09 12:27

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2675000)
Depinde cand si unde??

Din mers sigur va fi mic dejun pt mine:)))
Dupa loc ma mananca 4x4, eu m-am inscris aici la mine in zona peste 3 saptamani pe un aeroport la un 400m.....nu puteti veni voi aici???
Cazarea si mancarea merge pe banii mei...

Hmm - presupun ca vb de suprafata tratata - depinde unde mai exact - ev baga un PM cu nr de tel si un email sa vb detalii!!!

DZ1 28-09-09 12:55

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2675019)
Hmm - presupun ca vb de suprafata tratata - depinde unde mai exact - ev baga un PM cu nr de tel si un email sa vb detalii!!!

suprafata nu este tratata, dar este foarte aderenta.
Pe ia am scos eu acum 2 ani 11,3 sec cu niste slickuri vechi de 5 ani!!!!
Deci voi cu 4x4 scoateti mult mai bine.

aici sunt detali: www.flugplatzblasen.de

Alex_55 28-09-09 14:06

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2675090)
suprafata nu este tratata, dar este foarte aderenta.
Pe ia am scos eu acum 2 ani 11,3 sec cu niste slickuri vechi de 5 ani!!!!
Deci voi cu 4x4 scoateti mult mai bine.

aici sunt detali: www.flugplatzblasen.de

nu aici a scos si 9ff 9.+ ?

DZ1 28-09-09 14:47

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2675299)
nu aici a scos si 9ff 9.+ ?

Nu 9ff a fost in Bittburg...

zGb 28-09-09 20:13

mai bine facem o gasca si mergem pe hungaroring sa ne dam...mai lasati liniutele astea in pace, ca nu e nimic atat de fun ;)

Alex_55 28-09-09 20:50

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2676339)
mai bine facem o gasca si mergem pe hungaroring sa ne dam...mai lasati liniutele astea in pace, ca nu e nimic atat de fun ;)

iaaaaaaaaaaa s-a trezit si peter solberg :))

SEBASTIAN 28-09-09 20:51

Deformatie de la transmisia de wrx...

Bogdan_mb 28-09-09 20:57

bine zice zGb, pe 23 Octombrie e ultima data cand se poate merge in acest an si nici nu e foarte scump, 10 ture ~ 80 euro.

Mai multe informatii : http://www.racingsystem.hu/en/services/car_days/

scuze de offtopic.

Alex_55 28-09-09 21:02

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2676520)
bine zice zGb, pe 23 Octombrie e ultima data cand se poate merge in acest an si nici nu e foarte scump, 10 ture ~ 80 euro.

Mai multe informatii : http://www.racingsystem.hu/en/services/car_days/

scuze de offtopic.

si tu crezi ca te duci acolo si faci ce vrei tu de capul tau ?! sincer eu nu prea cred sunt unele reguli, in fine deviem de la subiect si nu este frumos ! ;)

SEBASTIAN 28-09-09 21:02

Caransebes era locatia posibila.
Hungaroring este o alternativa interesanta si cred ca daca se doreste se vor strange cateva masini pt cateva ture.

zGb 28-09-09 22:41

o sa revin cu filme de acolo sa vedeti ce-ati pierdut ;)

alex_55...vezi da-i pe drive acolo cumetre si lasa vorba :lol: prefer sa-mi rup capu pe un circuit decat sa o ard liniutar sau doar magherist ca majoritatea ;) si prefer sa-mi exploatez masina la maxim si sa elimin frustrarile de rahat din cauza diferentialelor si a cutiei ordinare de wrx si ghici ce? reusesc cu brio ;)

Raul_WST 28-09-09 22:52

La Hungaroring nu iti trebuie numai masina puternica pe sprint, daca nu ai frane si anvelope rezistente pentru un circuit ai cea mai mare sansa sa iti iei toti banii de la CASCO :)

Alex_55 28-09-09 23:02

Quote:

Originally Posted by Raul_WST (Post 2676923)
La Hungaroring nu iti trebuie numai masina puternica pe sprint, daca nu ai frane si anvelope rezistente pentru un circuit ai cea mai mare sansa sa iti iei toti banii de la CASCO :)

casco nu te despagubeste daca iti distrugi masina pe circuit ;)

zGb 28-09-09 23:07

Quote:

Originally Posted by Raul_WST (Post 2676923)

De la casco n-ai nici cea mai mica sansa ;) putere n-am...am in jur de 350cp foarte liniari. In schimb, am suspensia setata relativ corect, cauciucuri o sa am semislickuri si frane stock, aproape noi (schimbate ieri). Eu nu ma duc sa sparg recordul circuitului, ma duc sa ma simt bine si pentru fun + ceva experienta, lucru care liniutele n-o sa-l faca absolut niciodata :twisted:

pop gheorghe 29-09-09 00:03

:twisted:
Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2676953)
De la casco n-ai nici cea mai mica sansa ;) putere n-am...am in jur de 350cp foarte liniari. In schimb, am suspensia setata relativ corect, cauciucuri o sa am semislickuri si frane stock, aproape noi (schimbate ieri). Eu nu ma duc sa sparg recordul circuitului, ma duc sa ma simt bine si pentru fun + ceva experienta, lucru care liniutele n-o sa-l faca absolut niciodata :twisted:

:twisted:spor la lucru

accept toate provocarile , la Oradea

georgerg 29-09-09 11:51

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2677072)
accept toate provocarile , la Oradea

eu ma gadeam la o locatie convenabila pt toti - sigura ca Virgil vrea in Germania, Ghita vrea la Oradea si eu la Bucuresti - poate gasim o solutie neutra!?!

Corse 29-09-09 11:54

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2676339)

scuze de offtopic: din timisoara ne-am strans 3-4 masini deja si mai lucram la aspectul asta. ne vedem pe acolo

georgerg 29-09-09 11:59

Quote:

Originally Posted by Corse (Post 2677818)
scuze de offtopic: din timisoara ne-am strans 3-4 masini deja si mai lucram la aspectul asta. ne vedem pe acolo

GTR-ul ar fi in mediul lui pe circuit dar nu este pregatit pt asa ceva - la puterea care o are acum lipsesc frane si cauciucuri pe masura

DZ1 29-09-09 13:22

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2677811)
eu ma gadeam la o locatie convenabila pt toti - sigura ca Virgil vrea in Germania, Ghita vrea la Oradea si eu la Bucuresti - poate gasim o solutie neutra!?!

Si eu am vrut sa scriu ceva repede dar m-am abtinut:)))
C-am asa e situatia....

pop gheorghe 29-09-09 19:26

voi tineti neaparat sa va dati cu mine, eu nu am lipsit de la nici o competitie asa ca acum depinde de voi

daca nu puteti ne vedem la anu la prima intilnire dar sa nu mai lipsti pe nusti ce motive ?????

DZ1 29-09-09 19:35

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2678963)
voi tineti neaparat sa va dati cu mine, eu nu am lipsit de la nici o competitie asa ca acum depinde de voi

Eu in niciun caz!!!!
Am spus de multe ori ca nu vreau aperitive:))

Ai o masina beton oricum, sa o stapanesti sanatos.....personal alerg dupa masini cu care nu am facut curse pana acum si cu Porsche am facut de toate felurile.De aia nu alerg dupa o cursa cu tine, asta ar fi fost daca era cu George.

Iar timpul facut de tine este foarte bun, felicitari.

georgerg 29-09-09 22:19

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2678963)

daca nu puteti ne vedem la anu la prima intilnire dar sa nu mai lipsti pe nusti ce motive ?????

eu te-am provocat la cursa pentru ca desi am lucrat la masina fata de ultima intalnire (cand erai slab ca mine ca timp) si eram pregatit pt 26 nu am reusit sa ajung - asta este - programul meu este diferit de al tau poate - oricum pt tine cursele in ungaria sunt precum cele de la constanta de ex. pt mine - nu am spus sa vii tu la mine - daca gasim o locatie neutra sa ne convina ok daca nu asta este - ne dam cu prima ocazie anul viitor !!!
pe virgil in schimb tu l-ai provocat asa ca pastrand principiul tau trebuie sa mergi in germania nu ?!?!:D
Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2674584)
Tocmai am vb cu Ghita la telefon, accepta provocarea ta, si se da cu tine si de pe loc, si din mers. Ramane doar sa gasiti locatia si data potrivita pentru amandoi. De asemenea il provoaca el pe Virgil cu Supra, sa vada daca Porsche-ul e mic dejun pentru Supra lui. :D

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2678991)
Eu in niciun caz!!!!
Am spus de multe ori ca nu vreau aperitive:))

Ai o masina beton oricum, sa o stapanesti sanatos.....personal alerg dupa masini cu care nu am facut curse pana acum si cu Porsche am facut de toate felurile. De aia nu alerg dupa o cursa cu tine, asta ar fi fost daca era cu George.

Iar timpul facut de tine este foarte bun, felicitari.

sincer pt supra as merge pana in germania daca reusesc sa plec peste 3 saptamani - din pacate nu depinde numai de mine - ramane de vazut!!!

EVOLUTION8 30-09-09 08:14

La Craiova ce ziceti ?

Avem o pista de legatura unde se fac curse dar este cu beton .... O sa pun niste filmulete sa vedeti exact despre ce este vorba.
Seby stie ca a mai fost de multe ori pe la noi !
400 de m putem face acolo dar atat !

SEBASTIAN 30-09-09 08:48

Da este ok si garantat aderenta este peste cea pe care am intalnit-o ultima data in Ungaria.

DZ1 30-09-09 08:59

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2679567)
sincer pt supra as merge pana in germania daca reusesc sa plec peste 3 saptamani - din pacate nu depinde numai de mine - ramane de vazut!!!

Daca reusesti si ai timp eu ma ocup de cazare,mancare si distractie:)))
Insa stiu cum e cu timpul, nici mie nu imi reusesc multe in ultimul timp:(

georgerg 30-09-09 09:33

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 2680145)
La Craiova ce ziceti ?
Avem o pista de legatura unde se fac curse dar este cu beton .... O sa pun niste filmulete sa vedeti exact despre ce este vorba.
Seby stie ca a mai fost de multe ori pe la noi !
400 de m putem face acolo dar atat !

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2680221)
Da este ok si garantat aderenta este peste cea pe care am intalnit-o ultima data in Ungaria.

Eu sunt deschis la orice sugestii doar sa fie rezonabile, sa fie de acord toti cei implicati si sa iasa bine!!! Si sa fie si putin soare si caldura pe cat se poate ca sa ne miscam de pe loc totusi - dar asta tine de altcineva!!!:D
Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2680262)
Daca reusesti si ai timp eu ma ocup de cazare,mancare si distractie:)))
Insa stiu cum e cu timpul, nici mie nu imi reusesc multe in ultimul timp:(

Mersi pt invitatie inca odata - o sa incerc sa vad ce iese - anul asta a fost si este inca foarte complicat pt multi inclusiv pt mine.

EVOLUTION8 30-09-09 10:33

Am gasit cateva filme in calculator de acum 2 ani cand au venit Seby,Andrei si Ono.
Ca sa va faceti o idee.O sa fac si o filmare actuala si o sa o pun ca sa vedeti in ce stadiu este pista acum.

https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../0/GNhPluc_khs

https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../1/NE9nv2JLJSY

https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../3/KM-CTcYZVCA

https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../2/DE2Mz163eCU

https://img28.imageshack.us/img28/7932/dsc02759q.jpg

georgerg 30-09-09 11:49

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 2680492)
Am gasit cateva filme in calculator de acum 2 ani cand au venit Seby,Andrei si Ono.
Ca sa va faceti o idee.O sa fac si o filmare actuala si o sa o pun ca sa vedeti in ce stadiu este pista acum.
https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../0/GNhPluc_khs
https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../1/NE9nv2JLJSY
https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../3/KM-CTcYZVCA
https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../2/DE2Mz163eCU
https://img28.imageshack.us/img28/7932/dsc02759q.jpg

ce distanta de franare exista dupa cei 400 metrii?!?

EVOLUTION8 30-09-09 12:26

Distanta de franare este mare 5-600 de metrii.Este putin in curba,care este larga dar trebuie atentie.O sa filmez , sper sa mai fie lumina diseara daca nu cel tarziu maine dimineata.

bbm 30-09-09 15:52

daca vorbim de acea bucata de beton cind am fost in 2007 cu ono (porsche), andrei (evo) si sebi (forester), eu zic ca acea bucata de beton nu are nici macar 400 m ea in sine, nu mai zic de suprafata de frinare care nu exista. iar spatiile dintre acele dale de beton sigur nu fac bine nici pt supra si nici pt gtr !!

EVOLUTION8 30-09-09 16:46

Nu stiu de unde zici tu ca nu sunt 400 de metrii.Nu te supara pe mine , stiu ca esti un baiat ok dar paraca esti IUDA :)))

Noi am organizat cursa de liniute acolo , dar in sens invers si au fost 400 de metrii + spatiu de franare.Atunci am deschis barierele pentru franare.
O sa iti arat pe filmare si o sa te convingi.
Tu crezi ca ma apucam sa scriu aici doar de dragul de a scrie :))))

Betonul se vede si in filmare tocmai de aceea am si mentionat dar se pare ca nu esti nici aici atent.De aceea ma straduiesc sa dau toate detaliile pentru a nu venii oamenii pana aici degeaba ;)
Inca o data no offence dar aici esti in eroare !!

bbm 30-09-09 20:05

"vere" am mers intr-una din cele 2 masini, asa iuda cum zici ca seman iti spun ca daca nu specifici clar ce si cum, pozele alea nu arata realitatea asa cum este ea si risti sa te injure amindoi - mai ales virgil daca ajung acolo si au asteptari mai mari !! si stai linistit ca nu ma supar si in nici un caz pe tine

Alex_55 30-09-09 20:17

sunteti OFFTOPIC ! :)

georgerg 30-09-09 21:50

nu va agitati asa de tare - este clar ca nu se da nimeni cu 200+ kmh pe 400 metrii daca nu are si spatiu de franare suficient - eu unul nu ma dau - deci haide mai intai sa vedem daca locatia este buna si in al doilea rand daca este cazul - adica daca locatia este aceptata de Ghita si de Virgil - asta daca Virgil poate ajunge pana in romania anul asta ca eu nu am inteles ca poate?!?! sau gresesc?!?!

georgerg 30-09-09 22:17

pana una alta eu vreau sa ies zilele urmatoare la incins evacuarea asa ca astept propuneri indecente!!!:D

EVOLUTION8 30-09-09 23:05

Boss ma refeream la distante nu la calitatea betonului.Am spus din start ca o sa pun filmari sa vada oamenii ca nu vreau sa facem prostii !
Acum uploadez la filme ca sunt mari.
George, Virgil nu cred ca vine ca m-a mai injurat cand a venit la Craiova pentru calitatea drumului :D
Acum s-a mai reparat !!

Alex_55 30-09-09 23:16

ups.... :)

http://i36.tinypic.com/2v1nqs0.jpg

niciun nisssssssssan ?

All times are GMT +2. The time now is 17:43.

- Copyright 2026 4Tuning