![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
"lucrez" la "problema" :) |
Quote:
|
Quote:
Din mers sigur va fi mic dejun pt mine:))) Dupa loc ma mananca 4x4, eu m-am inscris aici la mine in zona peste 3 saptamani pe un aeroport la un 400m.....nu puteti veni voi aici??? Cazarea si mancarea merge pe banii mei... |
Quote:
|
Quote:
Pe ia am scos eu acum 2 ani 11,3 sec cu niste slickuri vechi de 5 ani!!!! Deci voi cu 4x4 scoateti mult mai bine. aici sunt detali: www.flugplatzblasen.de |
Quote:
nu aici a scos si 9ff 9.+ ? |
Quote:
|
mai bine facem o gasca si mergem pe hungaroring sa ne dam...mai lasati liniutele astea in pace, ca nu e nimic atat de fun ;)
|
Quote:
iaaaaaaaaaaa s-a trezit si peter solberg :)) |
Deformatie de la transmisia de wrx...
|
bine zice zGb, pe 23 Octombrie e ultima data cand se poate merge in acest an si nici nu e foarte scump, 10 ture ~ 80 euro.
Mai multe informatii : http://www.racingsystem.hu/en/services/car_days/ scuze de offtopic. |
Quote:
si tu crezi ca te duci acolo si faci ce vrei tu de capul tau ?! sincer eu nu prea cred sunt unele reguli, in fine deviem de la subiect si nu este frumos ! ;) |
Caransebes era locatia posibila.
Hungaroring este o alternativa interesanta si cred ca daca se doreste se vor strange cateva masini pt cateva ture. |
o sa revin cu filme de acolo sa vedeti ce-ati pierdut ;)
alex_55...vezi da-i pe drive acolo cumetre si lasa vorba :lol: prefer sa-mi rup capu pe un circuit decat sa o ard liniutar sau doar magherist ca majoritatea ;) si prefer sa-mi exploatez masina la maxim si sa elimin frustrarile de rahat din cauza diferentialelor si a cutiei ordinare de wrx si ghici ce? reusesc cu brio ;) |
La Hungaroring nu iti trebuie numai masina puternica pe sprint, daca nu ai frane si anvelope rezistente pentru un circuit ai cea mai mare sansa sa iti iei toti banii de la CASCO :)
|
Quote:
casco nu te despagubeste daca iti distrugi masina pe circuit ;) |
Quote:
|
:twisted:
Quote:
accept toate provocarile , la Oradea |
Quote:
|
Quote:
scuze de offtopic: din timisoara ne-am strans 3-4 masini deja si mai lucram la aspectul asta. ne vedem pe acolo |
Quote:
|
Quote:
C-am asa e situatia.... |
voi tineti neaparat sa va dati cu mine, eu nu am lipsit de la nici o competitie asa ca acum depinde de voi
daca nu puteti ne vedem la anu la prima intilnire dar sa nu mai lipsti pe nusti ce motive ????? |
Quote:
Am spus de multe ori ca nu vreau aperitive:)) Ai o masina beton oricum, sa o stapanesti sanatos.....personal alerg dupa masini cu care nu am facut curse pana acum si cu Porsche am facut de toate felurile.De aia nu alerg dupa o cursa cu tine, asta ar fi fost daca era cu George. Iar timpul facut de tine este foarte bun, felicitari. |
Quote:
pe virgil in schimb tu l-ai provocat asa ca pastrand principiul tau trebuie sa mergi in germania nu ?!?!:D Quote:
Quote:
|
La Craiova ce ziceti ?
Avem o pista de legatura unde se fac curse dar este cu beton .... O sa pun niste filmulete sa vedeti exact despre ce este vorba. Seby stie ca a mai fost de multe ori pe la noi ! 400 de m putem face acolo dar atat ! |
Da este ok si garantat aderenta este peste cea pe care am intalnit-o ultima data in Ungaria.
|
Quote:
Insa stiu cum e cu timpul, nici mie nu imi reusesc multe in ultimul timp:( |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am gasit cateva filme in calculator de acum 2 ani cand au venit Seby,Andrei si Ono.
Ca sa va faceti o idee.O sa fac si o filmare actuala si o sa o pun ca sa vedeti in ce stadiu este pista acum. https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../0/GNhPluc_khs https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../1/NE9nv2JLJSY https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../3/KM-CTcYZVCA https://www.youtube.com/user/EVOXRALL.../2/DE2Mz163eCU https://img28.imageshack.us/img28/7932/dsc02759q.jpg |
Quote:
|
Distanta de franare este mare 5-600 de metrii.Este putin in curba,care este larga dar trebuie atentie.O sa filmez , sper sa mai fie lumina diseara daca nu cel tarziu maine dimineata.
|
daca vorbim de acea bucata de beton cind am fost in 2007 cu ono (porsche), andrei (evo) si sebi (forester), eu zic ca acea bucata de beton nu are nici macar 400 m ea in sine, nu mai zic de suprafata de frinare care nu exista. iar spatiile dintre acele dale de beton sigur nu fac bine nici pt supra si nici pt gtr !!
|
Nu stiu de unde zici tu ca nu sunt 400 de metrii.Nu te supara pe mine , stiu ca esti un baiat ok dar paraca esti IUDA :)))
Noi am organizat cursa de liniute acolo , dar in sens invers si au fost 400 de metrii + spatiu de franare.Atunci am deschis barierele pentru franare. O sa iti arat pe filmare si o sa te convingi. Tu crezi ca ma apucam sa scriu aici doar de dragul de a scrie :)))) Betonul se vede si in filmare tocmai de aceea am si mentionat dar se pare ca nu esti nici aici atent.De aceea ma straduiesc sa dau toate detaliile pentru a nu venii oamenii pana aici degeaba ;) Inca o data no offence dar aici esti in eroare !! |
"vere" am mers intr-una din cele 2 masini, asa iuda cum zici ca seman iti spun ca daca nu specifici clar ce si cum, pozele alea nu arata realitatea asa cum este ea si risti sa te injure amindoi - mai ales virgil daca ajung acolo si au asteptari mai mari !! si stai linistit ca nu ma supar si in nici un caz pe tine
|
sunteti OFFTOPIC ! :)
|
nu va agitati asa de tare - este clar ca nu se da nimeni cu 200+ kmh pe 400 metrii daca nu are si spatiu de franare suficient - eu unul nu ma dau - deci haide mai intai sa vedem daca locatia este buna si in al doilea rand daca este cazul - adica daca locatia este aceptata de Ghita si de Virgil - asta daca Virgil poate ajunge pana in romania anul asta ca eu nu am inteles ca poate?!?! sau gresesc?!?!
|
pana una alta eu vreau sa ies zilele urmatoare la incins evacuarea asa ca astept propuneri indecente!!!:D
|
Boss ma refeream la distante nu la calitatea betonului.Am spus din start ca o sa pun filmari sa vada oamenii ca nu vreau sa facem prostii !
Acum uploadez la filme ca sunt mari. George, Virgil nu cred ca vine ca m-a mai injurat cand a venit la Craiova pentru calitatea drumului :D Acum s-a mai reparat !! |
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning