![]() |
Re: Fumator/Nefumator
Quote:
eram copil tampit nu stiam ce fac ...fugeam cu mai multi ne ascundeam si rupeam pachetele de amiral :))apropo eu nu am 17 ani ...mai am putin si fac 19 ;) |
in urma cu 6 ani m-am apucat de fumat pt ca era la moda :rolleyes2 , de 2 luni m-am lasat :mrhappy: pentru ca nu mai suportam tusea din fiecare dimineata si am hotarat sa-i pun punct :anger: :dance: . Am mai avut tentative sa ma apuc iar de tigari dar pur si simplu ma inec (chiar daca inainte fumam si Viceroy fara probleme). Ma simt mai bine, iar cand merg la fotbal nu mai obosesc asa repede ;) :dance:
|
m-am lasat de fumat ... :D
Ce Happy Is ! :-P dupa 2 ani shi ceva... :) |
bv ... tzine-o tot asa ... :D
doar sa reusesti sa te tzii ;) si sa nu cedezi tentatziei si cum de ai luat aceasta decizie ... sa nu mai fumezi ? |
da buna intrebare, ca asta incerc si eu de 2 saptamani , si nu reusesc
|
eh` ... atunci ce mai conteaza ... bine ca te-ai lasat si gata ... :D
|
Quote:
tenis/inot/sala ... dimineatza jogging ... :D si pur si simplu nu mai am pofta de tzigari ...:D asha bine ma simt ;) :) |
Asta am observat si eu...dupa 2 ore de tenis dimineata, ma simt bine toata ziua si fumez mai putin. Oricum si eu vreau sa ma las, de o sapt n-am mai fumat, dar asta din cauza ca sunt racit mort! Sa vad in continuare...
|
Quote:
;) |
:D pimp nu este asa uite eu fumez de 7 ani si fac fotbal de 8 si nu trag de mine la antrenamente de fizic care sunt foarte greele pe bune nu e obisnuuit organismu
|
Fumez de 6 ani Kent si vreau sa ma las,dar nu prea pot...
|
ai destula vointza ca sa te lasi ? :confused2
ca in principal la asta se rezuma ... |
Eu zic ca am vointa,dar nu prea merge...incercam in continuare,termin pachetu asta si gata :D :D :D
|
deci un amic de al meu care fumeaza aproape un pachet pe zi ...
a facut un pariu pe o lada de bere ca se poate lasa de fumat pana de craciun.. asta se intampla prin august-septembrie ziua in care a facut cu pariu` a fumat ultima oara si dupa aia nu a mai pus tzigara in gura... asta pana de craciun ... dak vrea se lasa cand vrea el ... doar ca inca nu vrea ... poate ti-ar trebui si tzie ceva potivatzie ... nush` .. un pariu .. sau ceva .. ;) |
Pai ... in concluzie dai o lada de bere?:D :D
P.S.Fumez mai mult de un pachet pe zi... |
ti-o trimit prin posta sau cum ? :lol:
cred ca pana la tine ar mai ajunge doar sticlele nu si contzinutul :lol: oricum ... eventual vorbeste cu pretena-ta ... nu te motiveaza ea cumva ;) |
A incercat dar degeaba,btw am pus poze cu ea...
|
Re: Fumator/nefumator
eu m-am reapucat cand ma lasat fosta de nervi ......ma ajutas sa ma calmez.....stiu f bine ca dauneaza ...sunt medic!!!asta e
|
Fumator de Kent 8. TUTUN DAUNEAZA GRAV SANATATII! si o sa incerc sa ma las ca dau niste bani degeaba si nu castig nimik..! m-am apucat din prostie la baerame , varsta hai sa incerc si aia,hai sa incerc si aia .. si asa am ajuns sa fumez
Prima data am fumat in clasa a-2-a luam tigari la bucata [ VIceroy] si fugeam in IOR in park prin boscheti sa fumam :)) |
fumez...dar nu foarte mult si NICIODATA in masina
|
Ocazional , nu prea fumez ... am nijte probleme de sanatate ... dar la o petrecere , bal , revelion merge o tigara ... deobicei nu cumpar io iau de la altii , sunt putine ocazii sa iau tigari ...
|
Bagamias p*** in trabucurile lor ca prima data am incercat la 10 ani si mi-a ranit plamani:anger: si nenea pentru un pachet imi si cere sa las la casa 50.000 de lei:anger: (ma rog acum 7 ani au fost numai 20.000):evil: :evil: :evil:
|
NEfumator....prea scumpe tigarile...:-)
|
1 Attachment(s)
Fumator - DUNHILL LIGHT ! ! ! ;)
|
Am inceput cu BT la 14 ani. De pe la 17 ani m-am apucat mai serios. Fumam un pachet pe zi si timp de 2 ani jumate numai kent 8 imi luam. Am decis sa ma las si am rezistat 3 luni dar m-am apucat iara. Acum incerc sa ma las iara si nu mai imi cumpar tzigari. Am "votat" fumator altele pt ca momentan sunt fumator ocazional si altele pt ca fumez rar West ICE.
;)P.S: Daca cunoashtetzi o metoda ascunsa de a te lasa de fumat, sheruitzi-o! Imi cer scuze daca s-a mai discutat chestia asta dar nu am citit tot topicu. |
Nefumator.Bani mai multi pentru masina.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da, fumez, iar din trabuc tragi cum te taie capu' si cum te tin plamanii! |
am tras si eu din trabuc.. si e misto gustu ala care ti`l lasa pe buze :X :D
poze..... neah :D |
shi eu am tras dintr-un trabuc jamaican adus de un amic,dar ma luat cu ametzeli;oricum concluzia mea este k nu merita sa fumezi.tzigara cu tzigara te omoara.
|
Cel mai bine e sa nu fumezi deloc , nu ? :)
|
hmmmm eram nefumator
kent8 dunhil light marlboro ligt si nu in ulimu rand black stone :D cam tari da sunt bestiale:D ( pffff cand trece de jumate devine super tare daca dai unu inepator ii spargi plamani) |
Urasc tigarile!!! si din pacate sunt inconjurata numai de fumatori!!! :( In orice caz, la mine in masina exista o regula.. NU SE FUMEAZA!!!!
|
Cand imi luasem masina noua, unn Cielo, doi ani de zile cat am tinut-o nu s-a fumat o tzigara in ea, si tzin sa spun ca fumez si eu si ai mei. Am facut o regula si am respectat-o.
Acum batranu' si-a luat un Mondeo si... la fel, regula nu s-a schimbat. Eu am o Vectra si la mine se fumeaza, insa mi-am luat parfum din asta NEW CAR si chiar nu se simte mirosul de tzigara in masina dupa ce fumezi. Oricum o sa ma dezvatz de acest obicei fiindca fumul intra in material si in timp o sa ia un miros foarte ciudat. Ca sa nu mai zic ca se pot innegri plafonul si stalpii laterali. In plus in curand ma las de fumat. Nu gasesc un avantaj in treaba asta. Imi distrug sanatatea si banii. |
Donule, nu simti tu ca se fumeaza in masina. Am fumat ultimii 10 ani, si acum am 6 luni de cind sunt fara tutun. simt si dak fumeaza unul sub geamul meu la serviciu. Si tin geamul inchis. Prietena mea fumeaza si o simt, fumeaza in local si cind intram in masina las geamul deschis inca vreo 10 minute sa ma obisnuiesc cu mirosul. Pentru un nefumator(fie el si proaspat) se simte mirosul de la o posta.
|
hmm....marlboro special edition au fost primele....dupaia au urmat dunhill lights...si dupaia un davidoff....dar mam lasat...:D:D:D:D:D
|
narghilea nu fumeaza nimeni;)?
|
Quote:
valea regilor...doar cateodata :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning