![]() |
Re: Ce vor barbatii?
barbatii: bani bautura femei masini
femei:bani bautura barbati masini :lol::lol: stiam ca stiti doar v am readus aminte |
......eu zik k nu e asa ....:twisted:;)
|
parerea ta...........da voi ce vreti?
nu vreti masini? nu vreti bani? nu vreti bautura? nu vreti barbati |
...hmmmm nuh ;).....vrem un barbat , bautura nu ne prea intreseaza si bani kat sa ma imi pot permite sa am grija de mine.....la masina e vb de altceva vrem masina noastra nu a altora
|
asta a fost la suflet :D
|
Cred ca nu poti face un tipar cu ce fel de femeie vor barbatii.:)
Unii o vor pe tarfa,altii o vor pe bucatareasa si altii pe doamna. Cred ca poti sa spui ca toti barbatii isi doresc o femeie care sa arate bine (dar se multumesc si cu mult mai putin),sa stie cand trebuie sa taca (exista asa ceva?) si eventual sa fie numai a lor nu a poporului :).Mai departe apar diferente mari de la barbat la barbat.Mie de exemplu mi-a placut intotdeauna alta femeie decat cea cu care eram. Poate sunt bou sau poate nu am gasit-o inca pe aia care sa ma faca sa ma uit numai la ea.Intotdeauna mi s-a parut ca aia e mai cuminte decat a mea,ailalta are sanii mai patrati ,ailalta are ochii mai belitzi.Desi am umblat si cu zane de femei de salivau barbatii dupa ele pe langa mine, eu tot cu okii dupa altele.Hmmmm. Oare sunt defect??? |
.....norok k esti modest ;).....
|
Quote:
Si am umblat si cu spaime de ti-era frica sa te uiti noaptea la ele daca asta era problema. |
crazy people:P:lol::lol:
|
Quote:
|
bluey ... cred ca am o probleme asemanatoare cu tine ...
deci .. fata cu care is ma poate face sa ma uit la ea ... dar nu exclusiv la ea .. dak ma despart de ea ... dupa aia iar ma atrage pana ne reimpacam .. deci .. :lol: |
Quote:
Important e sa afli si tu cand va face asta...:) |
Quote:
:D mai sunt si altii p aici,care si-au schimbat in mod radical punctul d vedere,so bafta si tzie!!!;) |
Quote:
Tu poti sa spui ca ai fost cu adevarat fericita vreodata?? |
:D poate nu-ti vine sa crezi,dar eu am curajul sa zic,k am fost intr-adevar fericita...am gasit un barbat,p care l-am iubit la nebunie,am trait impreuna niste momente p care altii in viata lor nici nu ajung sa viseze...a reusit sa ma faca sa VREAU sa ma casatoresc cu el(desi asta in cazul meu era ceva absolut iesit din comun)...si astea toate nu de aceea k era primul barbat din viata mea,la 18 ani...;)
so...sunt convinsa,k vei realiza k iti este deosebit d bine cu cineva ;) ...doar k nici asta nu e o garantie ptr o viata fericita...k oamenii se schimba f mult :sad: |
sa moara chaka,scrie o carte ca stii ca stii ce spui
|
:D :D :D ...oki,dar tu ma ajuti sa-i pun titlu!!!Do we have a deal????
|
....eheeee very nice trixi....si ptr bluey park femeile in general stiu sa vada fericirea sa o aleaga si sa se bucure de ea pe cand majoritatea barbatilor isi pierd vremea cu multe alte chestii si uita sa se bucure de momentul de fericire....:rolleyes2
|
las' k e p calea cea mai buna...;) in curind isi va da si el seama d multe lucruri...chiar importante!
|
Cred ca deja a inceput sa-si dea seama.Problema e ca a stat prea mult timp prea departe de lucrurile alea :(
|
:shock: ...sa fiu sincera,chiar atat d repede nu m-am asteptat!So,te rugam sa ne tii la curent...ce iti doresti mai nou???
|
Quote:
Deja am ajuns unul dintre nenorocitii care umbla cu 2-3 femei deodata si nu se hotaraste cu care sa ramana pentru ca fiecare dintre ele il atrage in felul ei si nu poate sa le refuze. Si ziceam ca nu e genul meu sa fac asta...MWAHAHAHAHAHAHAHAHA! Nevoia te invata frateeeeeeeee! |
Quote:
|
barbatii vor pe orice rabla jenti de 20 de inch :D
|
eu nu vreau jenti...
vreau doar sa reusesc sa schimb pivotii aia la care lucrez de 4zile:):) ca restu vin ele incet... |
<embed flashVars="playerVars=videoTitle=Belly Dance|showStats=yes|blogName=eu gigi carabina|blogURL=https://www.4tuning.ro" src="http://www.metacafe.com/fplayer/137277/belly_dance.swf" width="400" height="300" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed><br><font size = 1><a href="http://www.metacafe.com/watch/137277/belly_dance/">Belly Dance - video powered by Metacafe</a></font>
eu vreau asa ceva m-am indragostit ... :D |
vaaaaaaaaaaaaaaaaaad daaaaaa....
i can seeeeee ...<zbang> no...mi s-a parut... |
....ce vrei :-/....?
|
...so,ceva pretentii noi,baieti?????nimeni a descoperit lately,k si-ar dori ceva nou,ceva neobisnuit d la o femeie???cum sa fie EA????
|
Cum sa fie femeia perfecta pt mine ??? grea decizie ! pai in primu rand sa aiba ceva in cap nu sa-l poarte degeapa pe umeri , sa fie frumoasa , zeitza pe strada , regina-n pat , chestii de astea ! respect !
|
pai asa e usor sa ceri...cu gasitu e mai greu :-P normal k vrei coarda in pat(nu sariti), doamna pe strada, prietena(optional) si poate ocazional gospodina (nu bucatareasa da macar putin sa mai trebaluiasca asa de ochii lumii :-P)
si chestia asta cu stereotipul de femeie care pana la urma nu te mai multumeste e adevarata (bine k nu's singuru :lol: )....de exp gagica aia miss nr.1 era frumoasa nu am ce spune...da parca era exact imaginea femeii perfecte, din reviste si filme....parca trebe ceva mai cu caracter, mai o trasatura aparte(fie la exterior sau la interior), ceva diferit care sa te face sa o doresti :rolleyes2 |
Pai normal mane dar problema e ca am intalnit femei super frumoase dar prin felul lor de a fi , prin rautatea lor m-au facut sa-mi fie scarba de el ! degeaba esti frumoasa daca esti proasta ( nu ma refer la toate) ! am intalnit odata o femeie super tare ,avea o fatza perfecta , un ten impecabil nu avea nici macar un punct negru si am intrebat-o ce face ca sa-si mentzina tenu asa de curat si mi-a dat un raspuns ceva de genu "sug pwla vrei si tu " si imi venea sa-i dau 20 de pumni in cap dar noroc ca mi-a venit replica la raspunsu ei "pai nu ma rezolvi si pe mine cu problema" ! deci ce potzi sa-i ceri la un asemenea specimen de femeie , tu vb frumos cu ea si ea te ia la mijo (si nu m-am bagat in seama cu japca o cunosteam de ceva timp) ! respect !
|
...dar tu ink nu ti-ai dat seama k sunt destule si d genu'????raspuns corect,si gata...se stie k e greu sa gasesti mai multe calitati la o femeie,chiar nimeni nu poate fi cu d toate.it's up to you, sa stabilesti prioritatile....;)
|
Toata lumea are defecte dar unele au numai defecte si prea putzine calitatzi ! sau daca esti frumoasa nu inseamna ca tzi se cuvine totul sau ele au impresia ca soarele rasare numai pt ele sau numai pe strada lor ??? :)) :)) :)) ! respect !
|
Quote:
Cand nu o sa te mai uiti numai dupa femei care arata bine vei descoperi si femeile care au si calitati.Sper ca intelegi ce vreau sa spun. |
Lasa ca am intalnit una acu 1 an si 2 luni si sper ca o sa mai tzine relatzia mult si bne pt ca e o fata de nota 20 ! nu e miss world dar nici urata nu e dar are un suflet de milioane si stie sa se comporte in societate ! respect !
|
Quote:
Aici gresim cu totii si pierdem.S-ar putea sa nu mai ai a doua ocazie in viata. |
Quote:
|
Quote:
Crezi ca el o sa ma asculte pe mine? Si oricum oricata atentie i-ai da femeia care se plictiseste pleaca.Si dupa aia stai si suferi dupa ea ca bmw |
Am o calitate ! yo nu-mi bat joc de o femeie si nu o neglijez indiferent daca o iubesc sau nu, indiferent daca e urata sau frumoasa (in schimb nu suport jegoasele) !nu ma culc pe o ureche ca ma iubeste pt ca si yo O IUBESC ENORM (e prima femeie pe care am reusit sa o iubesc din tot sufletu, pana acuma nu m-am mai indragostit de nimeni dar ea mi-a pus capac) ! respect !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning