![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
off topic:stim cu totii ca, calitatea si fiabilitatea masinilor vw a decazut dar nu cred ca chiar in halu asta!!!in fine....cine imi arata o masina care sa nu aiba o problema cat de mica.......sa ma anunte si pe mine!
on topic:alfa romeo......masini cu o gramada de probleme! |
Nu, nu stim cu totii de ce spui tu. De fapt, calitatea masinilor VW a crescut - vezi noul Polo, noul Touareg, Passat CC, Phaeton si asa mai departe.
|
a crescut atat de mult incat la 2 prieteni le-au stat masinile 1 luna in service din cauza cutiei DSG
|
Aceleasi generalizari si generalizari....una peste alta cutiile DSG sunt excelente, doar primele serii mai aveau probleme de fiabilitate. Cu toate astea, de proaste ce sunt, dupa ce au dat VW-Audi tonul acum toata lumea se bate pe transmisii cu dublu ambreiaj.
|
adevarul e ca si eu am auzit numai de bine despre DSG , chiar si cei de la top gear lauda cutiile dsg
|
intre a lauda pentru performante un obiect si a lauda pentru fiabilitate este o mare diferenta
intradevar anaconda pers. de care zic sau nimerit printre primii dar cred ca dupa ce dai vreo 20.000 euro pe o masina sa ti se strice dupa nici 1000km parca ... |
nu stiu unde vezi tu anaconda ca a crescut calit masinilor care le-ai enumerat?daca tu zici ca merita sa dai 30000 euro pe un cc care are niste materiale la interior din clasa polo-ului.......bravo tie!cum explici ca se poate ca la un din passat 2009 sa-i aiba probleme cu motorul,sa-i ploua in portbagaj si sa i se se faca condens in masina?probabil deaia proprietarul deabia asteapta sa scape de ea!daca vrei calit uita-te si tu la Bmw,la un Mercedes!
ps:intre audi si vw e o diferenta mare....nu le mai bagati in aceeasi oala! |
Daca si vw e in topul celor mai proaste masini...:lol:
E normal sa fie si masini cu probleme.Cu siguranta multe din aceste masini "problema" au si proprietari/soferi "problema":oops:Vreau sa zic ca am un prieten cu un golf 4 sdi care e in tara de vreo 3-4 ani si are peste 80mii km in tara facuti/200mii km in bord si inafara de consumabile nu a schimbat absolut nimic la ea.Omu e sofer de sofer si cara zi de zi marfa cu ea la magazinul pe care il are la tara. |
Quote:
pentru mine daca o masina care ofera ce ofera si competitia dar la un pret mai ridicat nu o face mai buna. chiar ma asteptam sa apara vreun fanatic sa imi dea un raspun de genu'. in general, numai la posesorii de vw am intalnit mentalitatea:"si ce daca manaca ulei, si ce daca se strica piese la ea, nu intelegi ca vw rulezz?", insa prefer sa nu-i bag pe toti in aceeasi oala. si ca sa fiu un pic rau dau exemplu o emisiune de pe discovery in care se prezenta ce depozit gigantic si hightech au cei de la vw si drumul pe care il face o piesa(in emisiune era vorba despre un shimbator de viteze), eu as zice ca mai bine s-ar concentra pe calitatea lor in loc de depozitare . |
Quote:
Cat despre CC cu materiale de Polo, exista 3 variante. - nu ai mers cu CC - nu ai mers cu Polo - nu ai mers cu niciuna Si intre un Golf vs Polo exista diferente la materiale, antifonare si alte chestii, cu atat mai mult intre Polo si Passat CC. Unde vad ca a crescut calitatea ? Fix in masinile lor, vezi noul VW Polo, noul Passat CC, noul Touareg, vechiul Phaeton si asa mai departe. Polo de exemplu este etalon in clasa lui, ma refer la noul model care este excelent. |
Intamplare hazlie cu un CC nou, alb, xenon, piele maro... masina de reprezentanta.
Cand sa iasa din parcare a dat putin in spate, apoi nu i s-a mai stins becul de la marsarier. Iar Logan-uri cu probleme la sistemul electric sunt cu miile, partea proasta e ca nu au facut nicio rechemare cu toate ca sunt foarte periculoase in trafic. |
Seat Ibiza model 2009-2010 mi se pare una din cele mai proaste masini , inafara de motor , tot e facut naspa la el
|
da argumente de ce ibiza 2010 ar fi una din cele mai proaste masini .
|
pt ca am una , si in logan m-am simtit mai bine ce sa-i faci...tzeapa
|
ce vocabular..
|
Yummi devine si aici circ :-) Ce fain este ca unii catalogheaza un brand prin prisma catorva modele cu probleme (sau mai degraba din auzite gen "am eu doi prieteni" "are vecinu " "are nea Ion").
Pana si masinile premium au probleme ,dar asta nu inseamna ca brandul e prost,nu? @Luchian .. Apreciez ironia fina ce pot sa zic.. Cand ai dat tu de permis.. Ma simt "net" inferior inchipuie-ti.. Si eu am condus circa 500.000 mii de km dar nu mi-am expus parerile mentionand asta.. SI nici proprietar de Vw nu sunt ( am fost de mult si am renuntat la brand ) . Colac peste pupaza sunt multi in Romanica dintre cei care sunt indoctrinati de "Vag-manie" dar sunt si mai multi care arunca cu pietre gratuit intr-un brand care in ultimii ani s-a ridicat ca si calitate si imagine de marca aproape de gama premium. |
Quote:
asta e parerea ta .........!m-am dat cu toate modelele asa ca stai relaxxx!eu nu vorbesc din auzite....culmea este faptul ca stiu o gramada de oameni care vor sa scape de masiniile vw care si le-au luat acum 1-2 ani pt ca s-au saturat cat au stat cu masina in service!!! apropo...am un prieten care si-a luat in toamna scirocco 1.4....o masina deosebit de frumoasa...dar daca te uiti de aproape iti faci cruce ce lufturi are la aripi,faruri,hayon(masina nu a fost lovita....asa a venit de la maica-sa!!!) si....ca sa se umple paharul.....i-a mai schimbat si ecu care l-a parasit!ti se pare normal ca la o masina pe care ai dat atatia bani sa ai in jumatate de an atatea probleme? |
Da, stiu, ai dreptate. Toti avem cate un prieten al carui var are un tata care detine nu stiu ce masina si ori are N probleme si e praf ori a mers 500 000 km si nu a schimbat nici macar cauciucurile. Stim...e plina lumea de povesti si de generalizari, care mai de care mai stupide.
|
Quote:
|
Quote:
ps:tu ai vazut cu ce lufturi vin din fabrica (din pacate!!!) modelele Scirocco?ti se pare normal ca la o masina de talia acesteia si la banii pe care ii dai pe ea sa bagi degetul intre far si aripa?eu unul ma indoiesc!!! |
frate ce e aci :), vad ca se vorbeste enorm de mult despre logan, parerea mea despre aceasta masina este ca este extrem de incomoda de condus, scaune foarte proaste si mult prea inalte, ambreiajul e incomod(cel putin pana te obijnuiesti) si frana extrem de sensibila ..in rest e ok, am condus un timp, pe cand lucram..
cielo stiu de la un amic, mi se par oke, consum nu asa de mare ca la espero, am avut spero 2 ani, m-am indragostit de ea, confortabila, tragea destul de bine motorul de 1.8, foarte spatioasa, pot spune ca dragostea s-a terminat cand mi-a venit prima oara factura de service, :) piese foarte scumpe.. oricum din punctul meu de vedere cea mai proasta masina din toate punctele este daewoo damas..pur si simplu muci.. |
Quote:
|
Daca tu chiar crezi ca o masina de 12 ani este mai fiabila ca una noua esti cel putin amuzant. Mai ales ca Loganul este o masina fiabila in general. In timp ce intr-un E39 de 10-13 au intrat o gramada de bani (si o sa mai intre) in reparatii, la o masina noua nu ai niciun stres 3-5 ani, chiar daca s-ar strica ai garantie dar in mod normal nu prea se strica.
PS - dotarile alea existau acum 20 de ani dar pe masini care costau o gramada de bani, masini ajunse astazi cazene care le cumperi cu 1000-4000 euro. Nu prea sunt motiv de lauda, cel putin la un om cerebral. |
Quote:
|
Quote:
Intra bani in bmw in general,si in cele noi,pt k proprietarii sunt mult prea "incinsi" si entuziasmati de ce face masina. Intra bani pt ca pe autostrada cant tu circuli cu 140km/h si incerci top speed-ul te spulbera un bmw din `90 cu 200km/h care circula in regim "normal" . Bagi bani pt ca youtube-ul e plin de bmw-uri care se intrec in cerculete,burn-out-uri si drag. Cu tine pot sa fac un pariu: ne intalnim undeva si facem o incercare;iti dau bmw-ul meu,imi dai loganul tau si intr-o ora vedem care dintre noi ii pune capat definitiv masinii. Daca mi-o pui tu pe butuci,ghinionul meu,iti platesc uzura loganului caruia nu am reusit sa-i fac nimic;daca ti-o termin eu,imi platesti tu uzura. Daca te bagi sa imi aduci la cunostinta. |
Quote:
|
Asta doar in conceptia ta, poate nu ti-ai dat seama dar tu nu esti etalon in domeniu. Altii sunt, exemplu aia care fac topuri de fiabilitate unde Loganul a iesit pe #3, peste masini premium de zeci de mii de euro. Cauta pe goagal pentru mai multe detalii.
Intr-o masina de 12 ani, E39-le ala al tau in cazul asta, o sa intre MULT mai multi bani intr-o perioada de 5 ani de exemplu decat intr-un Logan nou, de asta sa fii sigur. Daca tu chiar crezi ca este invers, esti mult prea subiectiv. |
Quote:
|
Bun, deci in masina ta nu a intrat nimic in afara de consumabile. Tu chiar crezi ca te crede cineva ? In 10 secunde gasesti prima dovada, ai un thread deschis unde cauti nu stiu ce piese pentru E39. De ce le cumperi, preventiv ?
Poti sa ai tu mama BMW-ului sau orice masina vrei tu, in 12 ani si cati km o avea in intervalul asta (120-240000 sau mai mult) o sa pice suficiente de pe ea, stai calm. |
Quote:
|
Quote:
|
Vad ca detii un pachet impresionant de cunostinte. La tine fiabilitate = stabilitate, dotari si/sau motorizare.
Unu la mana, fiabilitatea nu are nicio treaba cu stabilitatea/dotarile iar in general, nu motorul/cutia ti se strica, apar probleme la trenul de rulare, partea electrica si asa mai departe dar ce conteaza....detalii, detalii. Cat despre motorizarile Renault, da, sunt fiabile, mai ales cele pe benzina. PS - vezi ca sunt Loganuri pe taxi cu 200-300k km si merg bine. |
Quote:
|
scorpionreptyle hai ca comparam bmw e39 cu RR ai curaj??? pentru ca tu cam asa ceva faci. cam cine crezi ca va castiga??? incearca sa fii mai subiectiv in ce tine de marca bmw ca nu primesti nimic de la ei inafara de o factura de plata (asta daca iti permiti piese noi) cand ai nevoie de ceva si fi mai realist
asa ar trebui sa fac si eu acum dupa ce am avut logan si acum am un avensis sa le laud daca eu nu am avut deloc probleme cu cele 2 masini??? gandeste ca mai sunt alte mii de posesori de aceasi marca sau model care poate au avut probleme sau poate noi suntem buricul pamantului!!?? |
Quote:
|
Quote:
http://economie.hotnews.ro/stiri-aut...din-franta.htm Quote:
|
Voi nu intelegeti ca exista mai multe categorii de masini ?
|
de ce sa iti iei ori o vechitura din 90 rupta de altu, ori un logan nou....cand poti sa iti iei un seria 5 nou sau un audi a6?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning