Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Masina Mea...... (https://forum.4tuning.ro/402-mures/40614-masina-mea.html)

csongor_t 22-12-09 10:00

Re: Masina Mea......

La fel si Levi a investit intr-un Polo...dar din pacate la noi in tara nu scoti niciodata banii investiti intr-o masina...in Germania,Polo 6N,ca si al meu....cu tuning e mai scump decat la noi in RO

cosibmx 22-12-09 13:21

Quote:

Originally Posted by csongor_t (Post 2911802)
-Amplificator Blaupunkt 4x800W
-Boxe Magnat 2x800W incorporate in fibra de sticla
-Sunet inalt 2x130W boxe Sony
-bara fata import Gemania (priza de aer,prelungire bara spate inca

sal...felicitari pt masina!!! in legatura cu sistemul audio...fa o alta incinta...aceea in fibra de sticla nu suna nustiu ce...de aratat arata dragut zic eu...se mai pot face multe...daca vrei un sunet mai puternic trebuie facuta alta incinta total diferita...in legatura cu amplificatoarele...nu mai ziceti aberatii dealea 4x800w..2x800w..2x130w...aia ar insemna sa ai alternator de cel putin 100A si un acumulator foarte tare sau un deep circle...oricum nu ma indoiesc k suna frumusel sistemul. ai toata admiratia din partea mea k sunt oameni care mai si fac cite ceva. sa ai noroc de masinutza si te asteptam la intaliniri...poate iti auzim si noi sistemul si iti admiram masina live. sper k nu te-ai suparat pe mine dar stiu f bine ce vorbesc.daca ai nevoie de vreun sfat vreodata te ajut cu cea mai mare placere.

numai bine

Quote:

Originally Posted by csongor_t (Post 2913485)
La fel si Levi a investit intr-un Polo...dar din pacate la noi in tara nu scoti niciodata banii investiti intr-o masina...in Germania,Polo 6N,ca si al meu....cu tuning e mai scump decat la noi in RO

pai nicaieri nu ai sa scoti banii investiti intr-o masina fie ei in tuning fie in orice...din pacate asa e si nu avem ce face...pasiunea ramane pasiune si cam atita

MS 87 PIJ 22-12-09 16:56

Si eu sunt de parere ca nici unde in lume nu iti scoti bani investiti in tuning....

csongor_t 22-12-09 19:37

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 2914521)
Si eu sunt de parere ca nici unde in lume nu iti scoti bani investiti in tuning....

La partea de sunet inalt are probleme masinuta...in spate am bass foarte puternic si se pierde sunetul inalt...daca aveti vreo idee buna...

cosibmx 24-12-09 12:27

Quote:

Originally Posted by csongor_t (Post 2915003)
La partea de sunet inalt are probleme masinuta...in spate am bass foarte puternic si se pierde sunetul inalt...daca aveti vreo idee buna...

pai dupa sarbatori hai pe la mine sa vedem care e problema...mai umblam pe la reglaje...poate repozitionam unghiul tweeterelor...poate reusim sa schimbam sunetul in mai bine. tinand cont ca tot sistemul e amplificat nu ar trebui sa fie mari probleme in a face setarile cum vrei tu. sarbatori fericite la toata lumea !!!

Petyy007 30-12-09 19:19

10 Attachment(s)
Dacia 1310 TX
Original avea bare de tabla,dar au fost schimbate de mine cu bare de plastic!(fata-spate)
pragul este luat de pe un Logan...esete din fibra de sticla
56 de cai putere....
Turometru pus de mine (habarnam ce firma e)
CD-Player Sony X-Plode
2 Boxe Domotech,2 Blutech si 2 Sony(aproximativ 360de watzi)
Neon furat din bucatarie
si iluminarea este facuta de mine cu leduri:)
Geam electric pe usa de la sofer,adaptat motorasul de pe un golf4
inchidere centralizata si alarama:D

baranyka 30-12-09 19:23

:):):):):):):):):):):)

Korne 10-01-10 01:29

3 Attachment(s)
hai sa mai miscam ceva pe aici

Petyy007 10-01-10 02:33

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Petyy007 (Post 2934884)
Dacia 1310 TX
Original avea bare de tabla,dar au fost schimbate de mine cu bare de plastic!(fata-spate)
pragul este luat de pe un Logan...esete din fibra de sticla
56 de cai putere....
Turometru pus de mine (habarnam ce firma e)
CD-Player Sony X-Plode
2 Boxe Domotech,2 Blutech si 2 Sony(aproximativ 360de watzi)
Neon furat din bucatarie
si iluminarea este facuta de mine cu leduri:)
Geam electric pe usa de la sofer,adaptat motorasul de pe un golf4
inchidere centralizata si alarama:D

CV modificari(prima poza este facuta in photoshop da astept sa se faca pik mai calda vremea si ma apuc de proiect)

MS 87 PIJ 10-01-10 08:23

EE ui ce frumos e Bonbonica de BOLF.

Petyy007 10-01-10 12:14

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 2961917)

Golf cu faruri de Bora?:-?

CLM_Audi 10-01-10 13:06

nu, nu. eu zic ca e bora cu spate de golf

MS 87 PIJ 10-01-10 13:27

:)) Nu,e golf cu un facelift de Bora.

Korne 10-01-10 15:55

Quote:

Originally Posted by Petyy007 (Post 2962707)
Golf cu faruri de Bora?:-?

Nu, e toata fata de bora

Petyy007 10-01-10 16:11

meserias Bolfu:P

Ovi - HJT 11-01-10 14:38

Quote:

ti-am vazut-o intro seara in oras, chiar tare combinatia!:D

Korne 11-01-10 21:40

merci mult

cosibmx 11-01-10 21:55

17 Attachment(s)
renault laguna...prea multe nu pot zice despre masina decit ca atunci cand m-am hotarat sa iau inca o masina vroiam ceva foarte bun pt muzica...cel mai mult conta sa fie hatchback sa nu fie lovita/zgariata, sa aiba portbagaj generos si sa mearga bine sa ma pot deplasa cu ea prin tara la competitii sau pe unde am treaba. las pozele sa vorbeasca.

Petyy007 11-01-10 21:58

Ink nu am auzit in nici o masina in care sa se simta basu mai tare:O

cosibmx 11-01-10 22:03

mersi...oricum incinta asta e mai mult de teste pt dif. dupa de isi da cit de cit drumu membrana si spiderele am sa ii fac o incinta care sa sune si mai tare dar deocamdata de rodat sub-ul e foarte buna

CLM_Audi 11-01-10 23:10

Quote:

Originally Posted by Petyy007 (Post 2968029)
Ink nu am auzit in nici o masina in care sa se simta basu mai tare:O

subscriu

baranyka 11-01-10 23:27

careva are un woofer activ de vanzare ??? cam la 50 de euro mar interesa:P

MS 87 PIJ 12-01-10 00:26

Cosy the BRUT FORCE

Hai la si mai mare si la un scor minim de 150 dB :P

cosibmx 12-01-10 16:11

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 2968491)
Cosy the BRUT FORCE

Hai la si mai mare si la un scor minim de 150 dB :P

mersi pij-ule...acum asteptam primul eveniment din an sa vedem ce o iesi.

kopatz 12-01-10 17:00

Mergem cu tine sa te incurajam.!!!ma gandesc ca in Martie vei fi acolo,in 13-14 daca imi aduc bine aminte
Vali-tgm: data viitoare te rog sa nu mai faci double post si sa folosesti functia EDIT jos la Quote.

YEED 12-01-10 17:13

Quote:

Originally Posted by cosibmx (Post 2968012)
renault laguna...prea multe nu pot zice despre masina decit ca atunci cand m-am hotarat sa iau inca o masina vroiam ceva foarte bun pt muzica...cel mai mult conta sa fie hatchback sa nu fie lovita/zgariata, sa aiba portbagaj generos si sa mearga bine sa ma pot deplasa cu ea prin tara la competitii sau pe unde am treaba. las pozele sa vorbeasca.

PFFFF 2 minute ma durut urechile dupa ce am coborat din masina :-P

dj_dragos 12-01-10 17:27

ce pot spune,jos palaria,foarte clar si foarte tare suna:).Mi-a placut reactia curcanilor la vederea woofer-ului:))

cosibmx 12-01-10 18:36

Quote:

Originally Posted by kopatz (Post 2970144)
Mergem cu tine sa te incurajam.!!!ma gandesc ca in Marie vei fi acolo,in 13-14 daca imi aduc bine aminte

bine zici "mergem" chiar poti sa vi sa te bagi si tu la trofeul pasionatului. nu ai nimica de pierdut. cu cit mai multi cu atat mai bine. eu anul trecut am fost la aproape toate evenimentele si iti garantez k distractia e la maxim(nu k nu ati sti cum e k doar m-ati sustinut si anul trecut :D). abia astept sa vina martie sa ne vedem la bucuresti in numar cat mai mare. ar fi frumos sa mergem cat mai multi...sa fie o "intrunire" putin mai departe de casa care isi merita toti banii din partea celor pasionati.

TheNZN 12-01-10 19:51

ce sunaaaa...bata-l minunea:))bafta pe mai departe domnu....si poate ma ajuti peste ceva timp cu ceva difuri mari:D

zsoltpihe 15-01-10 15:26

10 Attachment(s)
Fiindca sunt nou pe aici,imi prezint si masina.Batranica de 23 ani, Renault 11 Turbo,prima mea masina,cand am cumparat nici nu am auzit de acest model,numai ca mia placut sa zic asa.Are motor de 1.4 benzina,carburatie,sistem turbo,din fabrica au iesit cu 116 CP,are 84KW trecut in talon.Nu prea am modificat nimic la ea,numai culoarea,era grii si nu imi placea,am bagat muzica in ea:Mp3-Pioneer ;Boxe: 2x Pioneer; 2x JVC; si 2x nus de care mai mici.
Am scos toba centrala(sau cum ii zice) si am lasat numa o toba sport.Are geamuri electrice,inchidere centralizata,alarma si multe alte chestii p acolo.E o masina destul de rezistenta,nu prea am probleme cu ea(avand in vedere varsta).
Deocamdata cam atat:D

zsoltpihe 15-01-10 15:31

2 Attachment(s)
Asa arata cand am cumparat:???:

Ovi - HJT 15-01-10 18:40

Sa o stapanesti sanatos! Bine ai venit!:-D

TheNZN 15-01-10 20:51

5 Attachment(s)
41 NZN
2005,model preferance cu unele imbunatatiri cum ar fi:computer bord,incalzire in scaune,proiectoare...,1,6 8 valve soft dimsport,arcuri sport H&R,filtru sport K&N,finala sport PLUSH,eleron pilot,interior putin modificat,fete usi negre,schimbator mic,leduri schimbate in albastru pe consola si in bord alt cadran,faruri cu angel si xenon,stopuri spate fumurii,jante wolfrace black toyama,si gume 205/60/15,alarama cu pager,cheie tip briceag...

levi's 15-01-10 22:23

Quote:

felicitari SHUMI,
ff OK

Petyy007 16-01-10 06:43

meserias masinutza!!!bafta si sa ai grija de el:)

zsoltika89 19-01-10 17:04

4 Attachment(s)
Va salut.Ce sa va zic,prim,a mea masina a fost un Opel Kadett GSi,masina foarte tare,cu motor tare agresiv,dar nu a tinut mult dupa vreo 3-4 saptamani a murit motorul si am schimbat pe un scuter:D ...cateva poze cu kadettul;)

zsoltika89 19-01-10 17:13

9 Attachment(s)
Momentan detin o Dacie 1310 din "82,am cumparat de la un batran,e foarte ingrajita:D,a fost tinut in garaj,nu are rugina numai in aripa derapta ca am lovit-o eu un pic asta iarna ,ca am derapat intr-o curba:(,dar nu ii tare lovita numa vopseaua so dus un pic:D.
Masina inca merge f bine, nu are f multi km, inca mere cu 140 km/h:D,avand in vedere ca e din "82 si are cutie in 4 trepte.
Cateva poze cu masina:D(sunt facute cu tel,scuze pt calitatea pozelor)

kopatz 19-01-10 17:23

faina masinuta :) sa ai noroc de ea si multi km fara incidente !

Petyy007 19-01-10 17:28

foarte frumoasa,asta cred k a fost masina de a lu astia de la securitate:))k daciile de la securitate erau negre:D:>.....sa ai noroc de el!!!

dau EDIT amu: aveau numa 3 numere si cellelaltele aveau 4:D

White_Dragon 19-01-10 17:33

Quote:

Originally Posted by Petyy007 (Post 2993364)
foarte frumoasa,asta cred k a fost masina de a lu astia de la securitate:))k daciile de la securitate erau negre:D:>.....sa ai noroc de el!!!

Petty are dreptate... pe vremea lui Ceasca :), negre eram doar masinile securistilor si a membrilor de partid si din cate stiu au aveau si numere scurte.

All times are GMT +2. The time now is 20:27.

- Copyright 2026 4Tuning