![]() |
Re: Conducere fara permis
din cate am citit mai sus sunt si idiot..si inconstient...
m-am suit o data la volan cu frate-miu am condus m-a prins politia si....nu a fost de bine:( |
Quote:
|
Quote:
noroc ca am reusit sa ma inteleg cu omu....si am scapat..contra cost:-P |
fiecare are dreptul la o parere, dar threadul asta se cam umple de certuri...ceea ce nu e bine.
Daca aveti de gand sa va certati...exista pm |
mdea.... toti conduc masini cate 100000000000nnnnnn de km si nu ii prinde sau ii prinde si se scot etc etc.. bun fratilor, sunteti smecheri.. dar intr-o seara imi zicea unul ca a mers cu amsina o gramada fara permis si dupa aia i-am spus: hai man, du-ma pana in stupini(stau in brasov) cu masina ta(m-a dus baiatul) si cand am ajuns in stupini i-am aratat ce inseamna sa conduci.. m-am urcat in tir si am inceput sa ii arat cu parcari cu bagare sub vagon si altele... a ramas baiatul masca. A zis ca da.. de acum nu mai zice ca e smecher sau p...a mea, ca nu e mare lucru sa mergi fara permis.. e pur si simplu o prostie care o faceam si eu.. pana cand a vazut taica-meu cat dimineaa nu mai era amsina parcata in locul ei(mi s-a luat locul de parcare);) deci...MAI GANDItI-VA IN PRIVINTZA MULTOR LUCRURI
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu am luat la tata masina...si scumpul meu vecin m'a parat la parintzi.dupaceea alta data (m-am asigurat ca nu is vecinii aksa)tot urat s'a terminat , a vazut mama o filmare pe telefon.Asta a fost acuma 2-3 ani (parinti aveau mare incredere in mine deoarece numai eu bagam masinile in garaj , le scoteam, le spalam etc.)acuma mai am 8 luni pana la permis si conduc de aproximativ 1 an prin oras cu masina de scoala de soferi..cu instructorul langa mine, ii platesc 50 ron pe 2 ore...am fost si la drum lung etc...totul bine si frumos decat sa furi masina la parinti.ACUM realizez si eu cat de cretin am fost si ma gandesc cu teama ca puteam sa fac boacane mari de tot.Multi dintre "tineri" nu realizeaza acest lucru cum nu l-am realizat nici eu in acel moment.
|
niciodata nu o sa intelegi un lucru decat daca treci prin senzatiile alea de moment..degeaba iti zic toti...daca tu nu traiesti clipa aia....nu ai cum sa intelegi
|
Quote:
|
eee.depinde...daca mergi frumos...e ok...sio vor recapata...la mine e problema acum ca ma parasc toti ca merg mai urat si chestii...dar asta e...io cand mergeam fara permis mergeam doar insotit de tata...
|
Insotit de tatamiu fara permis mergeam mult, ca e instructor, dar deh...cand depaseam 3000 de ture, imi dadea una dupa cap, si masina furata de acas`, a fost a lu` maicamea, respectiv tatamiu vitreg...era prima data cand am condus o masina de peste 100 de cai...si nu cadea acu sub 5000 de ture... Dupaia s`a aflat in cartier, si a ajuns vorba la ai mei, ca eu fac "raliuri" prin orash...
|
asta e....multumestei domnului ca esti ok in momentul de fata si e totul bine...eu nu regret ce am facut...regret ce nu am facut cand a trebuit...mi`a prins destul de bine acum condusul...de pe 23 aprilie pana in momentul de fata am 10.500 de km facuti,si singura avarie proiectorul pe dreapta de la un caine...altceva nu
|
sa`ti dea Dumnezeu cati vrei tu, si fara incidente;)...
|
ms frumos la fel...si asta doresc tuturor...si celor cu permis si celor fara...la cat mai multi km fara incidente neplacute.
|
aveti dreptate... nu este deloc bine sa conduci fara permis... bineinteles sunt niste senzatiiiiii... dar senzatiile trec.. deci mai bine nu conducem fara permis..kit k eu din cand in cand mai fac asta;)) dar totusi pan la magazin sua pe un drum de tzara nu e problema
|
nu e problema ...dar parca vad ca ajungi la mine la dragasani pana la urma :)) ai grija ce faci
|
Am A1... am condus Golf IV prin oras in ultima vreme fara incidente chiar f aglomerat BV-ul si m-am descurcat! Am avut pe mana o luna o Yamaha R6 si tot asa am condus fara probleme... Acum conduc alta motocicleta, o aprilia de 250. Am constatat un lucru... daca pui capu'-n pamant cand treci pe langa garda n-ai treaba cu nimeni. Am fost la un pas de dosar penal cand m-a oprit politia, pe 250 ca nu aveam casca, eram in cartier si am iesit asa la pamplezeala. Am stiut sa vorbesc, nici macar de buletin nu m-a intrebat, eu i-am dat datele. Am primit si reclamatii din partea vecinilor ca motorul meu (vorba vine) cel de 250, face foarte mult zgomot! Dimineata eu plec la 6 fix si vezi Doamne trezesc tot cartierul. Motorul e in 2 timpi si intr-adevar scoate foarte mult zgomot. Si politistii cand mi-au venit la usa, ii pufnea rasul, i-am invitat la motocicleta sa citim specificatiile de pe cadru, 90 dB la 5300 rpm. Si nu am avut nici o problema. Uneori si politistii sunt oameni doar ca nu tre sa stai cu pieptul sus ca cocosul!
|
eu am alta tactica....cand trec pe langa politie ma uit in ochii lor...niciodata nu mau oprit de cand am permis...si au fost razii si etc...am fost la 500 de km de orasul meu...cand trci pe langa ei te uiti la ei...daca te vad ca te ascunzi...atunci dai de banuit
|
poti merge tu bine...dar trebuie sa tii cont si de ceilalti soferi din trafic...intra unu in tine si tot la politie ajungi...barem daca ajungi acolo sa fie ala de vina nu sa afle gaboru ca tu nici nu ai permis;)
|
Quote:
|
Stau si ma amuz teribil cand vad...baiat care nu are permis...a mers cu masina 500 de km.
In acelasi timp stau si ma gandesc ca seamana cu scandalul de la pitesti...fratilor voi sunteti constienti ca sunteti adevarate pericole pentru toti participantii la trafic??? |
nu prea constientizeaza ei, ba mai mult fac filmulete cand se dau mari ca fac asa ceva, spun la toti prietenii ca fac asa ceva....si daca nu sunt prinsi 500 de km cu siguranta le intra in cap ideea ca nu are cum sa ii prinda...si mai ies o data si inca o data si inca o data
|
Mda... si dupa aceea ii vedem la Stirile de la ora 5: "Copil inconstient se urca la volan, fara permis, si omoara 3 persoane pe trecerea de pietoni".
Nici dupa ce ai permisul nu stii sa conduci, in cel mai bun caz te descurci sa misti masina din loc si sa iei cateva curbe... dar la 16-17 ani, fara sa cunosti regulile de circulatie, fara pic de experienta (mersul pe camp nu se pune), cum poti sa ai curajul sa pleci pe strada? Una e sa mergi in parcare sau sa misti masina 20m pe o straduta laturalnica si alta e sa umblii de nebun sute de km pe drumuri judetene sau pe strazi circulate in oras. La inceput merg incet, cativa metri... prind curaj, ii dau si a 3a... se duc din ce in ce mai departe cu masina (ca nu se intampla nimic, zic ei) si pana la urma nu mai au nici un stres, se considera soferi. Asta e inconstienta si lipsa de respect pt viata celorlalti! Nu e problema daca se infig cu masina intr-un pom, problema apare cand iau si pe altii dupa ei, nevinovati. Experienta 0, reflexe 0, cunostiinte ale regulilor 0... oare de ce s-o mai face scoala asta de soferi daca nu e nevoie sa invatam ceva ca sa circulam? |
;))) a doua oara cand am ramas fara loc de parcare.. sa vad ce il mint pe taicameu..:D:D
|
auzi messerschmitt...zi-mi si mie pe unde umblii prin brasov
|
mai conteaza si conditia fizica a omului...daca e vre-unu de 16-17 ani ''bine facut'' merge fara probleme..chiar daca il vede politia nu zice ca are 17 ani si il lasa in pace...da daca e unu din ala mai slab la fata...normal ca il va opri imediat...
mie unul mi-a ajuns o data cand m-a prins politia...de atunci nu am mai plecat cu masina....e nevoie sa te prinda doar o data..si daca e si unu din ala al dracu' poate nu mai vezi permis in viata ta;) |
darste..dc?
|
Ma astia care ca laudati ca nu aveti permise auto, daca doamne fereste face ti accident cu masina calcati un om, cum rezolvati voi treaba ? uite acum de curand la mine in judet a avut loc un accident, un pustan de 16 ani sa facut viteaz a luat o masina si se plimba cu ea printr-un sat ( un sat sau o comunca nu mai stiu exact ) si a intrat pustiul intr o terasa de la o carciuma a lovit 6 copii care erau si ei la un suc, si doi oameni care stateau de vorba, pana acum 2 persoane au murit si restul sunt in stare grava, de ce sau intamplat toate astea ? din cauza unui psutan care habar n-avea el de legislatie de condus si de restul ...
Vrei sa conduci neeaparat o masina ? du te pe camp si conduc acolo cant vezi cu ochii, pui in pericol atata viata ta , cat si a celorlalti participanti la trafic pietoni etc |
intrebam unde stai ca sa stiu ce zona sa ocolesc...defapt sper ca nu sunteti din astia fara carnet prea multi in brasov
|
;));))) da las stai relax... ca pan la magazin si inapoi nare nica, sau sa o duc din spatele blocului in fatza:)... avand in vedere ca nu fac pe vitezomanu aiurea..
|
Si stai relax Daniel Toa... din cate vezi nu ma dau mare ca am condus masina sau etc;);) si nu cred k seman cu vre-un pustan dala de la tara ce pune mana pe cheile de la masina lu tasu si nu stie nimic inafara de acceleratie.. sti... acceleratia se foloseste cu cap...
|
eu nu m am referit la tine ! ci la toti !!!
|
Quote:
|
Vitejilor, calmati-va...
Alexis, toti cei fara permis sunt pericole! Pt asta exista varsta minima pt a conduce un autoturism, pt asta exista scoala de soferi, pt asta exista examenul pt permis... ca sa nu conduca fara a avea un minim de cunostiinte si experienta. 18 ani e considerata varsta la care "vine mintea la cap" si, intr-un fel, asa este... toti am avut varsta aia, doar ca unii sunt mai constienti, alti mai putin (fara referire la tine sau la altcineva anume). Asa ca te rog sa te abtii de la jigniri si discutii inutile. La urmatoarea abatere nu o sa mai fi doar avertizat. |
da.... chiar suntem cei care conducem fara permis cele mai mari pericole!!!! oricat de "talentat si descurcaret " ai fi.. da... nici macar unul ce deabia a terminat scoala de soferi inca nu stie cum sa reactioneze la multe pericoleee!!! dar totusi uni soferi sunt sub orice critica, sa nu crezi ca toti au luat permisu pentru ca au ani si le au cu soferia..;);) numa io cunosc pe unu ce a lovit masina la instructor in parcare si dupaia cand a dat cu politaiu...a ramas fara oglinda.. dar nah e romania deci sa sti ca nimeni nu e corect!!!
|
Prieteni, daca tot nu aveti carnetul de sofer, stati dracului in loc si lasati condusul pt putin mai tarziu. Stiu cum e,pana nu de mult ma calareau toti dracii sa iau noapte masina din parcare,dar mi-am gasit alte ocupatii si timpul a trecut.O sa realizati mai tarziu ce inconstienti erati si Doamne fereste sa faceti vreo tampenie, ca sunteti intr-o belea cat voi de mare. Sper sa va vad pe toti soferi cu acte cat mai curand. Salut
|
mai mult ma amuz la sectiunea asta decat la bancuri... unii vad ca habar nu aveti.. credeti ca daca stiti sa plecati de pe loc si sa schimbati vitezele sunteti soferi... potoliti-va ca asa omorati copiii si lumea pe strazi..
|
Deci treaba este: ai fost prins fara permis, trebuie incerci sa te intelegi pe loc cu politistul, ca stiu pe cineva care a fost chemat de politist intr-un loc sa dea spaga si a fost filmat de un reporter, primind 2 dosare penale.
Daca esti prins fara permis si posesorul masinii (ca si posesor de permis) e langa tine situatia nu e mai buna: ti se face dosar penal si 5 ani de zile esti fortat sa fii pieton fara drept sa faci scoala de soferi. Si aluia care are permis, care e cu tine i se face dosar penal si amenda sa-ti dea pe spate, dar nu i se ia permisul de conducere, dar acest lucru este trecut in cazier, ceea ce te lasa marcat pe viata. |
te rog scrie in limba romana, ca nu se intelege nimic din ce ai scris tu initial.
cat despre ultimul aliniat, daca cel care conduce nu are permis, iar tu, cel din dreapta esti cel care i-a incredintat masina, pe langa dosarul penal ramai si fara permis, care se anuleaza, te asigur :) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning