![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
2 Attachment(s)
Quote:
|
Re: New -- My Car!!! VW Golf 4 vr6 2900 140kw!!! Oradea!!!
am si eu o intrebare.. vi la satu mare in 25.. ma refer cu celalalt golf ala negru (mk4).. sau stiu eu:rolleyes2 ... :D:D
|
Quote:
|
negru ala mat.... da mortal.....
|
mie tot portocaliul imi place.....
|
hopa! aflam lucruri noi.....mai ai un golf 4 inafara de asta???? daca da....care?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/45119-frumoase-vw-romaniei.html aqyce : mersi de eleroanele expuse dar am eleron ceva ce pe mine m-a prins :) e pe placul meu |
eu stiu ca ai mai multe masini! te intrebam daca mai ai inca un mk4? ca nu am gasit nicio informatie despre el!
|
unu negru.. daca nu ma insel e mk4 gti.. care kitul de pe asta galben (acela care a fost cand pe golful galben, la mutat pe cel negru).. asa stiu.. corecteaza'ma de vb prostii
|
Frumos proiect
As vrea sa te intreb din ce material sunt facute spoilerele si daca poti da o adresa de e-mail a celor(celui) care sa ocupa cu asa ceva? Poti da raspunsul pe P.M. Multumesc. |
mda kitul galben pe un golf 4 gti montat in linku de mai sus pag 2 e expus prea multe doar ca e masina me de familie 190 de cai 1,8 turbo :)
in legatura cu kitul de spoilere sunt din fibra nu copiate ci create de cineva foarte competent ;) |
de cineva cu foarta multa imaginatie si atent la detalii..
|
21 Attachment(s)
a venit momentul sa mai evoluam cu proiectul :):):)
acum e in cea mai jalnica situatie masina motor scos murdar jegos,instalatia electrica varza,furtune varza,dar saptamana asta m-am inervat canbd vazui ca i-am facut unei pisici ''palat'' si bine mersi isi lenevea vremea in rabla mea......asa ca azi am scos bolidu am desfacut instalatia electrica am dus-o la spalatorie am spalat interiorul la motor de ulei si prostii am dat cu un comprespor prin el timp de o juma de ora sa scot prafu din el si direct l;a vopsitor sa imi vopseasca interiorul sub capota negru lucios :) si tavanul capotei tot asa ca acolo pun tabla de aluminiu lucioasa :) sa vedem ceva poze scuze calitatea telefon nokia 6300 forjat ca io vorbesc cu el nu il tin de fitze :) |
barvo sandule vad ca te apuci de treburi grele,bafta moree.
|
Quote:
Sandu frumos ce ai de cand sa faci cu privire la compartimentul motor ;) ..tare Bafta multa si astept sa il vad vopsit ..live :D |
si pana la urma ce motor lasi pe masina ?
|
bafta la munca!!
|
este gata vopsit interiorul locas a motorului in caroserie,motorul e curatat de jeguri un poic vopsit cu negru mat,capacele de pe motor de plastic vopsite frumos ....a ramnas de pus motorul la loc si problema e ca mecanicul a picat cu motoreta :(:(:( si 2 saptamani stau dupa el :( dar nu e problema mai am ce sa iii fac...vai vai :) vin si cu poze ...daca era totul ok deja azi iii dadeam o cheie si admiram curatenia de sub capota :)
|
salut ... frumos proiect imi place clean , jantele sunt mortale ... ce sa mai zic de motor.... toata masina este super ..... parerea mea dak tot te-ai apucat asa de ea de ce nu o faci alba k ar da bine ? a fost doar o intrebare....bafta in continoare .........;)
|
frumos proiect bafta in continuare
|
deci poloul ala portocaliu a fost mortala masina, golful cred ca la sfarsit cand va fi gata va fi mult peste asteptarile mele, bafta si sa ne tii la curent cu ce ai mai facut cu masina:)
|
In ce stadiu mai este masina ? :D
|
va fi proiect primavara 2009
am o dezamagire ca inainte de a-l scoate in public s-a clonat bara dar ce sa fac daca asta e situatia :( ceva va fi sau golfu asta finalizat saun un new golf 5 gti :) |
Quote:
Cumperi un olcit de 5 mil si ii faci praf masina "Xeroxului ":D :rolleyes2 Sper sa finalizezi acest golf :D |
Nu mi se pare corect sa se vanda bara inainte sa fie masina asta scoasa la showuri... Nu a vrut Roby sa iti vanda si matritele???
|
Belea golfu' sa il "stapanesti" sanatos
|
noutati?
|
deci foarte tare!!!! felicitari pentru tot ce pui la cale,pentru tot ce ai realizat pana acum si deabia astept sa vad finalul si eu sunt tot cu un golf 4 in "lucru" tot show fara linute am jante 18" si nare ce cauta la linute bine si motorul nemodificat nici nu vreau deocamdata exterior-interior-sound
|
anghel_amalia pitesti este member-my brother:P
|
ceva noutati? ai mai terminat-o sau ce ai facut cu ea , era un proiect extrem de ambitios , pacat sa nu ne mai zici si noua cate ceva . salutari si toate cele bune
|
Mai mult decat bestiala masina, jantele ma scot din minti. O mica parere personala doar si sper sa nu supar pe nimeni, pleoapele lampilor spate nu ma inebunesc, in rest e vis.
|
2 sugestii am si eu:
1 talon mai mic si tras pe jante 2 suspensie reglabila sau airride:d |
Cand se termina proiectul asta?????
|
1 Attachment(s)
un proiect nu se termina niciodata;) WIP for ever:)).
PS: O idee pentru interior:d |
Quote:
pleoapa spate e eliminata deja nu m-a prins deloc :) mersi de complimente Speedball_tm : mersi de idee :d am un volam omp coool tare mi drag :) iar ce pusei pe golfuletzu tau 4 am original acum lucrez pe un golf 5 gti din 2007 sunt pe ultimele sute de metri de al scoate din serviceul final .... am o achizitie de g5 gti 2007 dsg volan cu clape multifunctional sistem audio amplificat din fabrica scaun cu memorie sofer senzori ploaie parcare si multe alte dotari ...l-am luat trosnit cu 8500 care m-a dus deja in 16-17 mii si masina de ex pe mobile e de la 20700 acolo neinscrisa neadusa :) eu zic ca mi s-a meritat :) am dat golfu albastru inchis 4 care il mai vedeati pe pagini anterioare si o mica diferenta si mi-a convenit .....momentan inca 2-3 sapt si ma apuc si de vr6 ca vreau anu asta sa il scot la showuri :) baieti va salut si mersi de complimente :) revin recent :) |
si volanu meu ii original sefu numa ca ii de JETTA GLI, model american;) apropo daca stii vreun airbag de G5 te rog anunta-ma:d
|
Quote:
stiu airbag pentru el :) daca vrei suna-ma si te rezolv |
daca mi-ai zice si un numar de telefon ar fi beton:))
|
Quote:
Sandule hai cu golfu 4...pe ăsta īl astept :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning