![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
bady boy? playerul? woofer statie si etc...acum asta ii un fix de al meu ii alta treaba,pleoapa de luneta? foliiel?faruriile ca si noi?etc...evident ca vreau confrot si nu sa sar in masina ca mingea de ping pong las ca ne auzim daca fac pe mine sau nu cand o sa termin treaba...dar stii cum ii,de vorbit oricine poate vorbi si mai ales de criticat...haideti cu fapte fratiilor nu vorbe...si nu de cu alea ca imi cumpar masina o las jos pun suspensii si gata WOW ce tuning...ca doar ii oem si rahaturi cand o sa vina lupele o sa te rog pe tine sa vi sa le montezi...daca tot te afli intreaba....daca tu esti ZEU spune ce lupa ii ok in far de bora!?!?:!::!::!::!: Quote:
vorba cat mai putina si fapte...abia a trecut iarna...nici nu a trecut,ce puteam face?si asa am activat destul o sa vina absolut tot ce am amintit...doar pana acum ce am zis au cumparat altii?sau nu am facut nimic?! nu ii suparare numai sa fim corecti |
:arrow: ultimele 2 posturi ar trebuii sa-ti deschida ochii si mintea .... pt ca ai cam luat-o pe aratura , si punerea in vanzare a masinii spune multe
|
Quote:
acum ca un mic detaliu nu va place,repede hop gata ieacs ca nu ii bine si ii naspa si etc etc.....texte ca masina ii stock,aberatii tie ce iti spune punerea la vanzare a masinii?mie absolut nimic...ii o tentativa pur si simplu fiecare o ia cum vrea cand va fi vremea mai ok o sa ma ocup de planuriile mai mari...deocamdata atata pot...daca voi puteti mai mult,bravo voua fara polemici,cearta si de astea...accept orice parere si raspund de faptele mele |
Quote:
punerea in vanzare (cum zici tu "ii tentativa") spune ca masina nu e nimik pt tine si ca iti e indiferent , o masina la care tii nu o dai si incerci sa fie foarte ok din toate punctele de vedere... exemple sunt foarte multe aici si peste tot in momentul de fata masina e stock cu mici exceptii care deja nu se mai "poarta" la noi exemplu bad , muzica nu e ceva sa se vada si bineinteles vesta ti-a spus cineva mai sus ca vorbesti mult si nu prea faci nimic si asta cred ca o vad si altii din profilul tau . un mic exemplu : avem amadoi profilul facut in 2008 in schimb tu ai posturi dublu fata de mine (si nu ai avut foarte multe anunturi cu piese,dezmembrari etc) deci...asta spune multe sau poate si tind sa cred forum-ul acesta ca pt tine e un fel de meessenger sau facebook daca e adevarat cum ai spus ca investitia depaseste 1000e cu parerea de rau iti spun ca ai cheltuit banii degeaba (toti ti-au zis asta) PS : incerca sa vorbesti romaneste si explicit sa inteleaga toata lumea sau poate ne explici si noua ce insemna ieacs , bla-bla - sau poate consulti DEX eu am incetat , sper sa intelegi , bafta pe viitor |
Quote:
daca te uiti atent am avut masina prezentata 3 la numar...crezi ca nu se aduna posturiile daca observi am postat doar cand aveam ceva nou pe masina sau maxim cand aveam o intrebare nu la schimb de ulei si etc...cum fac multi altii ca pentru unii nu conteaza muzica....voi conduceti masina?voi sunteti vreu-n juriu ca sa stabiliti daca este de top sau nu bucurativa se suspensia joasa si o pereche de jante....pe mine asta nu ma intereseaza masina daca era o nimica nu ma apucam sa bag bani in ea si sa mai bag in continuare....insa tot timpul este loc de mai bine si de mai nou insa nu inseamna ca nu tin la ea si de astea nici o problema pe cine nu intereseaza sa nu posteze sau sa nu se uite si gata,chiar si pareriile contra le-am acceptat si le accept insa unii sunteti obisnuiti sa vorbiti DE SUS cand in colo...mai bine las in fine 1000 eu bagati degeaba...mda,nici o problema....poate la urma vedem daca ii degeaba oricum ii clar sunteti unii obsedati de ideia de OEM si siteuriile de dincolo dauneaza rau cu masini taras insa sunteti oricum departe dar orice alta ideie,plan de modificari pentru voi nu exista si nu acceptati vedem la urma cand o sa zic ca....gata...aproximativ cam asta e acum ca am apucat sa fac 4-5 chestii din care stickerele nu va place hop ne dam toti cu parerea si zicem ce se poarta,ca masina ii stock etc etc nu are rost putem discuta pana maine |
ultima precizare , invata sa scrii
ideia=ideea exista DEx te poti consulta sau citirea unei carti iti va imbunatatii vocabularul |
Quote:
in rest,macar esentialul din raspunsul meu a fost perceput sau nu? nu mai are rost sa tot purtam discutii ca poluam degeaba...mai gresesc,asta e...daca recitesc postul editez si corectez daca nu asta e insa aroganta asta daca nu ar fi sau daca nu ar durea...dar pana la urma baza ii mentalitatea de roman nimic mai mult bafta si spor |
Quote:
Acum ca cineva te contrazice nu e bine..... s-ar putea sa ramai fara raspunsiri la intrebarile tale urmatoare cu atitudinea asta! bafta! imi plac stikerele :shock: |
Quote:
30 de ce? am intrebat ceva de distributie,am purtat o discutie cu cineva ATAT legat de jante normal ca daca sunt atatea variante nu ma arunc din prima...mai apoi era vorba de stilizare...s-a rezolvat si asta...dupa ce am discutat ceva nu am cumarat jantele?nu le-am facut cum am zis? deci is doar vorbe nu? suspensia la fel...am cautat cel mai bun compromis...fiecare stie ce vrea poate is mai insistent asupra faptelor dar odata dau banul...nu in fiecare zi arunc 10 mil pe suspensii am cerut pareri pana la urma scuzati daca pe forumul asta trebuie intrebat odata iar la primul raspuns primit ala ii SFANT si atat.. credeam ca de aia ii forum sa dezbatem chestii,sa discutam |
10 milioane pe o suspensie , nu se poate numi suspensie aia , se poate numi doar compromis , sfat : vezi ca la noi in tara nu se comercializeaza , dar cunosc 2 marci de suspensii pana in 300 de euro , care da cu raceland , ta technics , jom , fk de pamant la capitolul ride control si fiabilitate.
Si inca un aspect pentru toti cei care dau 10-12 milioane pe o suspensie de genul acesta , cautati sa vedeti cu cat pleaca o suspensie de genul acesta de la producator [ pret de catalog ] , sa nu va mire cand o sa vedeti preturi plecand de la 100 de euro , cea sport fixa si urcand pana in maxim 150-160 cea reglabila ! |
Quote:
pentru mine suspensia inseamna : sa ma ajute sa cobor masina incat sa nu am probleme pe urma cu frecatul gumelor,sau alte minuni atat...daca conditia asta ma tine 3-4 ani ii super....si evident sa nu fie rigida,cunosc suspensii care is lemn,dar pe mine nu ma pasioneaza virajele,masina jos in draci si etc |
Quote:
Suspensiile Ta-Techniks sunt recunoscute in Germania pt raportul excelent privind pretul si calitatea (nu degeaba vin insotite de certificat TUV). Normal ca pt romani ce e ieftin nu are cum sa fie bun! Intr-o tara unde salariul mediu e undeva la 350-400 euro, merita aruncati 1000+ euro pe o suspensie? Eu cred ca cine are multi bani de bagat in masina isi ia direct un GTI (dau exemplul acesta fiindca sunt pe forumul Vw:P). Insa asta e doar parerea mea... |
Quote:
PS : ms99ss eu am simtit pe pielea mea ca ce e ieftin nu e neaparat si bun [ e valabila si reciproca ] , dar sa dau 250 de euro pe o suspensie care sa imi pericliteze viata pe drum umed sau cand rulez cu 120-140 pe autostrada, deja intram in alta arie de discutii ! |
Quote:
daca s-ar putea din partea mea as rezolva doar prin arcuri dar am avut pe golf si m-am lamurit asa o sa iau o reglabila si gata...caut care ii cea mai SOFT,cea mai de STRADA atat pentru alte preferinte si etc etc din partea mea luati ce vrei si la 2000 eu |
Quote:
evident renume are kw,weitech,h&r,koni si etc...dar nu mai repet odata cum consider eu suspensia asa ca nu ma intereseaza,din cate am vorbit pe alte forumuri(ca inca odata repet aici se pare ca ii greu cu posturiile)cel mai bine se comporta Raceland(durata si rigiditate ok)..Ta teh...ii ceva mai rigida...jom si fk sunt chiar slabute..mai ales astea mai ieftine |
Quote:
|
eu nu mai inteleg nimic...vrei suspensie sport dar vrei sa fie la fel de comfortabila ca una stock. vrei ieftina da si buna. trebuie sa te hotarasti ce vrei. trebuie sa faci compromisuri. esti prea dificil. si popa si hot... nu vrei low si nici clean..ca pe "afara". e greu sa vi cu ceva nou....si cu un buget cat mai mic.
|
in 3 luni ai reusit sa aduni 34 de pagini de discutii legate de : jante, gume si suspensie. :)
ce urmeaza? :D |
Si uite de la ultimul meu post de aseara ...pana acuma...s-au mai strans vreo 2 pagini de vorbe aiurea.....
|
Quote:
legat de suspensie am gasit ce caut...nu inteleg ce tot atata se dezbate...pentru mine Raceland este suspensia care ma va ajuta sa o cobor si sa nu fie extra rigida...chiar sunteti absurzi Quote:
Quote:
dar inca odata repet nu inteleg de unde iar discutia cu suspensia cand am afirmat deja ca va fi Raceland,dupa informatiile pe care le-am primit ofera cea ce caut eu....chestia aia DIFICILA pe care voi unii o sustineti Quote:
vad discutii inutile de suspensii care nu is au locul odata ce am stabilit deja ceva,vad discutii referitaoare la investitia in masina mea,discutii ca nu stiu cate pagini despre jante...si etc pana la urma macar am avut un subiect nu ca pe alte topicuri discutii de mesenger,chat intre 3-4 persoane cu chef de vorbarie:rolleyes2 |
Nu stiu care ii mai distractiv , topicu tau sau 9gag?
Men, asa ca de la proprietar de bora la altu... terminati jantele,ia gumele care le vrei,ia suspensia aia raceland care o are 50% de TM,laso cat poti/vrei de jos,puneti lupe ce ai vazut si pe alte bora si fa-o cum vrei ca ar fi trist sa fim toti cum masini clean si shtantzate |
Quote:
evident o sa imi vad de plan...o sa fiu procentul 51% dar multumit ca pun pe masina cea ce doresc si caut,nu dupa vorbe si siteuri de afara intradevar o sa-mi pun lupe si o sa fiu a 2-a sau 3-a masina din Timisoara bora cu lupe stai linistit ca nu ma pasioneaza masiniile alea "clean" si nici shtantzate vedem la urma ce o fi |
Quote:
|
Quote:
ahaahaaa=)) interesant... o sa vedem ce o uitat si ce nu...pana atunci am o rugaminte,fiti stric la subiect atat... |
1 Attachment(s)
cam asa as face eu Bora mea...daca as avea una !
|
Quote:
dar na stii cum sta treaba:D sa ne auzim cu bine |
1 Attachment(s)
mi-a ajuns cablu vag com obd 2,decat sa dau 70 lei la fiecare diagnoza asa sunt pe cont propriu
am si scos eroare de la airbag(cu ce am ramas dupa ce mi-a facut figuri ceva sigurante) in rest masina ii chiar ok....fara nici o problema jantele sunt gata...miercuri le iau acas(momentan is la un coleg ca nu am avut timp sa ma intalesc cu omu care s-a ocupat de ele) mai departe vedem...ce imi permite si cand imi permite vremea |
Buna investitie! Te scoate din multe:lol:
|
Quote:
nu sa dau de fiecare data cate 60-70 lei + aveam o eroare de la airbag ce mi-a ramas de o vreme si trebuia sa rezolv |
Pune niste poze cu jantele te rog. Cum au iesit? Nu au ramas putin patate unde s-a sudat aluminiu ?
Se observa unde au fost sudate ? |
salut ... sincer nu vreau sa mi-o iei in nume de rau , dar ai 34 de pagini , in care is in mare parte vorbe si putine realizari . nici masina mea nu e modificata in totalitate sau stie eu cum dar sincer am 6 pagini in aproape 2 ani . si inca un lucru : masina ti-o faci cum vrei tu 1000 de pareri ceri si faci altceva sau nu faci . bafta cu masina si te salut
|
Quote:
nu ma supar cum de altfel am repetat-o de multe ori...orice parere este bine venita ca ii pro sau contra nici o problema dar se poate spune constructiv si intru-n anumit mod...dar multi se umfla in pene si incep discutiile inutile in fine sa incheiam capitolul asta da pana acum pot sa spun ca nu am realizat mari pasi pentru ca totusi a fost si inca ii iarna si nu am avut unde si cand dar incet incet urmeaza jantele(cum de altfel le-am cumparat)cea ce ii cel putin 50% din toata treaba asta...si multe altele Quote:
din cate am vazut eu la prima vedere nici urma de asa ceva + ca nu era mare sudatura intrucat era vorba de o mica ciobitura(nu lovituri,crapaturi si etc) |
4 Attachment(s)
deocamdata cu atat pot sa te ajut...pozele nu sunt foarte clare si lumina nu ii chiar ok
o sa fac pe lumina zilei alte efecte in afara de polish chiar nu se vede nimic...am 2 urme..ca si cum ar fi o adancitura sa zic asa...dar foarte mici...probabil de la finisare sau nu stiu,in rest ii chiar ok nici eu nu mai stiu la care a fost umblat si la care nu... am cumparat si folie carbon,in weekend imi incerc norocul cu manerele si altele |
Quote:
|
Quote:
primul test cand am vazut care sunt problemele daca sunt...erau ceva erori le-am sters dupa acea dupa cateva minute am veirificat din nou si mai apoi peste 2 zile aprox... imi merge ok...daca as stii sa umblu la perfectie cu coduriile si etc deja activam si unele functii instalezi programul,faci crackul,si mai apoi dai pach...in final testezi cablu |
1 Attachment(s)
Andrey...spre sa te ajute
sa deschizi cu Adobe reader si celalalt ii ceva .DOCX si nu pot sa atasez |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
3 jante sunt gata...suruburiile la loc(frecate fiecare in parte cu carpa si auto sol)cand o sa am timp cele de pe fata pun gumele am dat din nou de faruriile mai de mult urmarite...pana la urma se pare ca vor ajunge la mine ii cea mai buna solutie ca imi iasa si in finainte mai bine(pot sa vand faruriile mele si recuperez ceva)+ sunt facute(inegrit,lupa montata..)etc sau sau...dar nu prea are rost in acest caz lupele intre g1 si g3...(astea sunt ok ca si dimensiune) |
3 Attachment(s)
asta ii pentru "fanii" mei,cum ca nu cumpar nimic si etc
+le-as face o dedicatie dar mai bine ma abtin:evil: btw,cadou pentru ea de 8 martie o sa folosesc sticlele mele si poate mai umblu pe la aspect(sa fac full negru sau nu...) |
ma bucur sa vad ca o parte din planuri incep sa sa realizeze. ideeile sa se materializeze. frumoase farurile. poze cu ele montate?
in legatura cu fanii..."o fapta face cat 1000 de cuvinte!" |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning