![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Originally Posted by Portta_SS
calea bucuresti...wow mama ce fain ar fi dar bineinteles numa vise......pana atuncea nu mai zic nica cas in doliu...miau murit etrierele...biac jaf de masina... Condoleante....... Mersi blodu.....dar ceva sfaturi nu miar strica...problema este ca nu mai vine lichid in ele dupa ce am schimbat garniturile...si leam pus la loc ca sa fac aerisire...stie cineva ce se intampla..ce as putea sa fac...:( |
la treaba cu etrierele nu stiu ce sa zic................dar am si eu o nelamurire....vreau sa imi schimb arcurile si amortizoarele,dar la magazinul de unde o sa imi iau are doua feluri de amortizoare,unele pe gaz si unele pe ulei......va rog sa imi ziceti si mie care ar fii avantajele si dezavantajele fiecaruia
|
Eu unul stiu ca sunt mai bune cele pe gaz, nu pot sa iti explic exact de ce , are legatura cu faptul ca gazul se comprima mai bine decat lichidul (ulei), plus ca sunt mai rezistente in timp, mai fiabile cele pe gaz. Poti sa te orientezi si dupa diferentele de pret. Nu e tot timpul valabil, dar daca sunt cat de cat de firma si sunt in acelasi magazin, diferenta de pret iti poate arata si diferenta de calitate...
|
Ca idee amortizoarele pe gaz sunt mai rigide decat cele pe ulei. In acelasi timp sunt mai fiabile. Daca iti pui amortizoare pe gaz si optezi si pentru niste arcuri sport (aprox 150 euro setul) masina ta va deveni mult mai stabila. Dezavantajele amortizoarelor pe gaz combinate cu arcuri sport sunt ca iti termina mai repede bucsele si rulmentii.
|
dar daca imi pun amortizoare pe gaz si arcuri originale ma ajuta cu ceva fata de cele pe ulei?
|
Sa te ajute in ce sens???? Daca vrei o tinuta mai buna de drum trebuie sa optezi pentru un kit de arcuri si amortizoare sport. Asta e singura solutie. Amorizoarele originale de fabrica (stock) indiferent ca sunt pe ulei sau gaz nu iti ofera nimik in plus... ce vrei sa faci de fapt????
|
deocamdata nu mi-am intarit caroseria si am auzit ca daca nu o intaresc s-ar putea sa o rupa in doua o suspensie sport.........urmeaza sa imi fac unele modificari la caroserie si dupa aia o sa imi pun si suspensie sport........multumesc mult pentru sugestii si sper ca daca o sa mai am nevoie sa mai pot apela la voi....:peace:
|
no coment...:)
|
care a shters din posturi?
|
vezi ca scrie sub fiecare cine le sterge..:D
|
Quote:
|
This message has been deleted by NEbunu.
|
Quote:
|
ms cata pt adaugari..:D
|
Quote:
|
antivirus
caut si eu un antivirus bun , fac cinste cu o la da de bere buna si berea sa fie rece;) !
|
Iti recomand NOD32 ! La mine isi face treaba bine mai ales ca il am cu "licenta" :P !
|
si eu am nod32 fara licenta si merge calumea............dar mai este unul foarte bun...ewido anti-malware
|
si eu consider la oara actuala cel mai bun antivirus...
|
FRATILOR HAI SA-L AJUATAM CUM PUTEM PE OMUL ASTA:!: :!: :!: :!: :!: https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/18570-skoda-octavia-tuning-furata-baile-felix.html
|
iti dai seama yackone ca toti suntem q ochii in 8 daca e ceva imediat anuntam...se poate intampla oricui
|
Tot sprijinul din partea mea si imi pare rau pt el...........daca vad ceva anunt
|
:sad: pacat
masina era frumoasa!!incerc sa ajut si eu cat pot!! (daca dau de ea anunt repede tot ce apuc) |
Va multzumesc tuturor celor care v atzi facut un pic de timp sa trecetzi pe la mine sau sa tastatzi un gand bun pt mine
a insemnat foarte mult pt mine cand am citit si si m ai mult cand v am vazut in fatza mea la spital - nu va pot spune cat de mult dar cred ca va datzi seama , termin aici nu vreau sa devin nostalgic Multzumesc frumos inca o data |
Quote:
|
Welcome Bitch ! :D
|
Welcome back flow;)
|
ATENTIE LA NEATENTIE.........Prin BV se tot plimba un astra model vechi alb tunarit......Cel care conduce este politai(sau mai bine zis MILITIAN)
|
ha ha !! tre sa il convoc la o liniuta :)
|
bob n-ai inteles ideea... e camuflat ala sa fie d'al nostru...un fel de spion;)
|
vere, am priceput ideea...
|
apropo, sti ce patesc spionii cand sunt prinsi :)
|
spala vasele???? sau ne sug de p***??? scz de limbaj! tare as vrea sa vad tuningareala aia de astra:))
|
Este din Cristian.....nu stiu daca este politai.
|
te asigur eu ca e politai...............daca il mai vad ii iau si numarul de inmatriculare ca sa stiti exact care e
|
Bine v am regasit
Multumesc frumos |
Quote:
|
Quote:
|
cine stie codul sa imi scot logoul cu operatorul connex ?
|
Eu v-am anuntat asa ca fapt divers nu neaparat ca ar avea o intenti sau ceva...............daca chiar nu ma credeti ...trageti o linie cu el si vedem cine ramane fara abecedar sau mai nou am auzit ca se nasoleste si mai rau pt intreceri ilegale......
P.S. nu am spus-o in nume de rau faza cu atentie la neatentie |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning