Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Portta_SS 01-06-06 08:00

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

Originally Posted by Portta_SS
calea bucuresti...wow mama ce fain ar fi dar bineinteles numa vise......pana atuncea nu mai zic nica cas in doliu...miau murit etrierele...biac jaf de masina...

Condoleante.......

Mersi blodu.....dar ceva sfaturi nu miar strica...problema este ca nu mai vine lichid in ele dupa ce am schimbat garniturile...si leam pus la loc ca sa fac aerisire...stie cineva ce se intampla..ce as putea sa fac...:(

blondu_glf 2 01-06-06 13:21

la treaba cu etrierele nu stiu ce sa zic................dar am si eu o nelamurire....vreau sa imi schimb arcurile si amortizoarele,dar la magazinul de unde o sa imi iau are doua feluri de amortizoare,unele pe gaz si unele pe ulei......va rog sa imi ziceti si mie care ar fii avantajele si dezavantajele fiecaruia

corrado-vr6 01-06-06 17:56

Eu unul stiu ca sunt mai bune cele pe gaz, nu pot sa iti explic exact de ce , are legatura cu faptul ca gazul se comprima mai bine decat lichidul (ulei), plus ca sunt mai rezistente in timp, mai fiabile cele pe gaz. Poti sa te orientezi si dupa diferentele de pret. Nu e tot timpul valabil, dar daca sunt cat de cat de firma si sunt in acelasi magazin, diferenta de pret iti poate arata si diferenta de calitate...

alfa33 01-06-06 18:18

Ca idee amortizoarele pe gaz sunt mai rigide decat cele pe ulei. In acelasi timp sunt mai fiabile. Daca iti pui amortizoare pe gaz si optezi si pentru niste arcuri sport (aprox 150 euro setul) masina ta va deveni mult mai stabila. Dezavantajele amortizoarelor pe gaz combinate cu arcuri sport sunt ca iti termina mai repede bucsele si rulmentii.

blondu_glf 2 01-06-06 22:21

dar daca imi pun amortizoare pe gaz si arcuri originale ma ajuta cu ceva fata de cele pe ulei?

corrado-vr6 02-06-06 05:34

Sa te ajute in ce sens???? Daca vrei o tinuta mai buna de drum trebuie sa optezi pentru un kit de arcuri si amortizoare sport. Asta e singura solutie. Amorizoarele originale de fabrica (stock) indiferent ca sunt pe ulei sau gaz nu iti ofera nimik in plus... ce vrei sa faci de fapt????

blondu_glf 2 02-06-06 17:46

deocamdata nu mi-am intarit caroseria si am auzit ca daca nu o intaresc s-ar putea sa o rupa in doua o suspensie sport.........urmeaza sa imi fac unele modificari la caroserie si dupa aia o sa imi pun si suspensie sport........multumesc mult pentru sugestii si sper ca daca o sa mai am nevoie sa mai pot apela la voi....:peace:

bob 05-06-06 15:12

no coment...:)

Bigu 06-06-06 20:08

care a shters din posturi?

NEbunu 06-06-06 23:07

vezi ca scrie sub fiecare cine le sterge..:D

Bigu 07-06-06 06:44

Quote:

Originally Posted by NEbunu
vezi ca scrie sub fiecare cine le sterge..:D

sub fiecare ce? daca nu mai e nimik

NEbunu 07-06-06 10:48

This message has been deleted by NEbunu.

Catalyn 07-06-06 12:20

Quote:

Originally Posted by Bigu
sub fiecare ce? daca nu mai e nimik

Biguleeee numai moderatorii pot vedea ce este scris la posturile sterse, ceilalti pur si simplu vad ca nu mai e!;)

NEbunu 07-06-06 12:34

ms cata pt adaugari..:D

Bigu 07-06-06 16:57

Quote:

Originally Posted by catalyn
Biguleeee numai moderatorii pot vedea ce este scris la posturile sterse, ceilalti pur si simplu vad ca nu mai e!;)

tb sami bag si eu un kit de moderator k sa stau si io in fata :P:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Catalyn 07-06-06 22:50

antivirus

caut si eu un antivirus bun , fac cinste cu o la da de bere buna si berea sa fie rece;) !

Al3xius 07-06-06 23:40

Iti recomand NOD32 ! La mine isi face treaba bine mai ales ca il am cu "licenta" :P !

blondu_glf 2 08-06-06 00:01

si eu am nod32 fara licenta si merge calumea............dar mai este unul foarte bun...ewido anti-malware

bob 08-06-06 00:25

si eu consider la oara actuala cel mai bun antivirus...

Yackone 08-06-06 01:03

FRATILOR HAI SA-L AJUATAM CUM PUTEM PE OMUL ASTA:!: :!: :!: :!: :!: https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/18570-skoda-octavia-tuning-furata-baile-felix.html

NEbunu 08-06-06 09:16

iti dai seama yackone ca toti suntem q ochii in 8 daca e ceva imediat anuntam...se poate intampla oricui

blondu_glf 2 08-06-06 14:00

Tot sprijinul din partea mea si imi pare rau pt el...........daca vad ceva anunt

Lukian_XXX 08-06-06 14:23

:sad: pacat
masina era frumoasa!!incerc sa ajut si eu cat pot!! (daca dau de ea anunt repede tot ce apuc)

Flow 12-06-06 12:31

Va multzumesc tuturor celor care v atzi facut un pic de timp sa trecetzi pe la mine sau sa tastatzi un gand bun pt mine
a insemnat foarte mult pt mine cand am citit si si m ai mult cand v am vazut in fatza mea la spital - nu va pot spune cat de mult dar cred ca va datzi seama , termin aici nu vreau sa devin nostalgic
Multzumesc frumos inca o data

FreaK_Bv 12-06-06 14:52

Quote:

Originally Posted by Flow
Va multzumesc tuturor celor care v atzi facut un pic de timp sa trecetzi pe la mine sau sa tastatzi un gand bun pt mine
a insemnat foarte mult pt mine cand am citit si si m ai mult cand v am vazut in fatza mea la spital - nu va pot spune cat de mult dar cred ca va datzi seama , termin aici nu vreau sa devin nostalgic
Multzumesc frumos inca o data

Bine ai revenit printre noi:D ...Insanatosire grabnica in continuare!!!

Al3xius 12-06-06 16:04

Welcome Bitch ! :D

Yackone 13-06-06 16:01

Welcome back flow;)

blondu_glf 2 13-06-06 17:28

ATENTIE LA NEATENTIE.........Prin BV se tot plimba un astra model vechi alb tunarit......Cel care conduce este politai(sau mai bine zis MILITIAN)

bob 13-06-06 18:23

ha ha !! tre sa il convoc la o liniuta :)

Yackone 13-06-06 18:30

bob n-ai inteles ideea... e camuflat ala sa fie d'al nostru...un fel de spion;)

bob 13-06-06 18:34

vere, am priceput ideea...

bob 13-06-06 18:35

apropo, sti ce patesc spionii cand sunt prinsi :)

Bigu 13-06-06 19:20

spala vasele???? sau ne sug de p***??? scz de limbaj! tare as vrea sa vad tuningareala aia de astra:))

AdyBoy 13-06-06 19:31

Este din Cristian.....nu stiu daca este politai.

blondu_glf 2 13-06-06 23:42

te asigur eu ca e politai...............daca il mai vad ii iau si numarul de inmatriculare ca sa stiti exact care e

Flow 14-06-06 07:31

Bine v am regasit
Multumesc frumos

FreaK_Bv 14-06-06 12:33

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2
ATENTIE LA NEATENTIE.........Prin BV se tot plimba un astra model vechi alb tunarit......Cel care conduce este politai(sau mai bine zis MILITIAN)

esti sigur???

Catalyn 14-06-06 20:44

Quote:

Originally Posted by Yackone
bob n-ai inteles ideea... e camuflat ala sa fie d'al nostru...un fel de spion;)

hai ca deja o dam in filme cu hotii si vardistii...parca suntem organizatia lu' peste cu alea alea nu pasionati de auto...:lol:

bob 14-06-06 22:04

cine stie codul sa imi scot logoul cu operatorul connex ?

blondu_glf 2 15-06-06 02:22

Eu v-am anuntat asa ca fapt divers nu neaparat ca ar avea o intenti sau ceva...............daca chiar nu ma credeti ...trageti o linie cu el si vedem cine ramane fara abecedar sau mai nou am auzit ca se nasoleste si mai rau pt intreceri ilegale......
P.S. nu am spus-o in nume de rau faza cu atentie la neatentie

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning