![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
Quote:
|
va multumesc frumos, am luat un sprei degripant incerc maine, am 6 variante:D trebuie sa reusesc
|
ce naiba doar nu e tir:)) cu teva de 2 m am tras la tir ca sa desfac:))
|
sa nu tragi cu teava de 2m ! se pot rupe prezoanele in butuc si atunci ai faci de lucru lu nea strungar
|
incearca si faza cu ciocanul si un dorn cu care sa bati in prezoane la mine a functionat metoda dupa ce am rupt 2 chei de desfacut roti
|
Zeta .. intrebare : e prima oara cand ridici masina pe cric?
Observatie : mi se pare mie sau in prima poza, nu ai pus cricu bine si la`i pus la praguri ? :D (doar intreb fara suparare ! ) Succes in continuare ;) |
..hai cu poze ;)
|
3 Attachment(s)
gata am reusit ( am bagat o teava de 1m pe coarba si am dat cu degripant8) ), am montat suspensia, rotile, mai trebuie motorul si aripa stanga...
..trebuie sa imi fac rost de distantiere pe spate ..imi atinge cauciucul in arc:cry: furry_lion: pragul este indoit..asa am luat masina..nu ma supar poti spune ce vrei:-P multumesc Razvan GRR pentru ajutor:oops: |
ce ti-am zis eu mai demult ca o sa ai nevoie de distantiere... :lol:
spor la treaba in continuare! |
Quote:
|
valyh: da, ai avut dreptate:oops:
koala_boy::D o sa vina si vremea gumelor..pe rand toate8) |
felicitari Zeta si bafta ... prinde forma golfu :D
|
sa vezi si pe fata cand iei stanga/ dreapta de volan daca iti atinge in arc. E o problema foarte des intalnita la suspensiile reglabile!
|
Arata super bn dar trebuie umflata pe masura!
Bafta |
vai ce smechere sunt jantele!
|
4 Attachment(s)
balann_jointt: multumesc...parca incepe visul sa mi'se indeplineasca
geo_gee2005_xxx: da, mersi frumos..bineinteles ca atinge si fata:cry::cry: GolfMk2: :D exact ce vreau:twisted: mersi 450yfz: mersi toate vin ca dracu pe masina:rolleyes2:arrow::arrow::arrow: |
Quote:
|
incet incet ia contur:)....sa vedem ce culoare o sa fie:D
gumele is ca lubenita...dar rezolvi dupa cum ai spus.. bafta |
Ce bine da cu jantele astea.Frumos>:-)
|
Scuza-ma pentru offtopic, BMW-ul acela e34 se dezmembreaza?
|
Lasa Zeta ca o sa iasa pana la urma! Arata toate naspa pentru ca nu e vopsita, si ai pe creier problema cu atinsu in suspensie, dar se rezolva! Nu te bate gandu la un 2.0? :lol:
|
Frumos frumos. Felicitari pentru munca si efortul depus. De abia astept sa vad masina in stadiul. Bafta ;)
|
Felix_Arad,soosy,Cristi01: multumesc:oops:
_Bj_ : si mie imi place a fost un moment mai greu..peste care am trecut:-P mersi B-99-SAA:... deocamdata raman la motorul care il am... vedem mai tarziu ce si cum... |
Din partea mea numai respect mai ales pentru tine dar si pentru cei care te-au ajutat neconditionat ! E un topic de urmarit.
|
Quote:
@Zeta: Ti-am spus ca a inceput sa prinda forma...abia astept sa fie gata. Sper sa rezolvi cu problema la roti. Ps: Multumesc inca odata! (stii tu pentru ce) :bunch: |
5 Attachment(s)
VladM: multumesc mult
Alex30: rezolv eu pana la urma:D ...nu ai pentru ce..oricand cu placere;) gata ...am montat tot ce trebuia...urmeaza "Ghetto Garage":D multumesc colegilor in clubul Veedub...pentru ajutor..fara ei nu reuseam sa pun motorul pe masina..:drunk::bunch:...data viitoare facem si un gratar8) cumpar distantiere 4x100 1cm pentru fata si 2cm pentru spate |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...filetanta.html |
Trebuia sa vosesti partea motor inainte sa il pui pe masina. Acuma o sa muncesti de doua ori .
Masina o sa arate :shock: intrun mare fel . |
Я7B: in weekend evazez aripile si imi trebuie greutate pe masina pentru a masura exact...deci motorul e pus doar de forma... dupa ce am terminat cu aripile dau motorul jos pentru a termina cu terosonatul;)
|
Sunt sigur ca o sa faca o treaba buna getto cu buburuza ! ...
|
numaru` face toti banii :lol:
|
Aaaa , am inteles acuma . Imi cer scz. Spor la treaba .
|
hai Zeto si cu un motor mai capabil
|
Frumos zeta.A dat caldura te-ai pus serios pe treaba:)
|
2 Attachment(s)
koala_boy: 8)...cand termin masina il schimb pun B 888 LUX:-P ( glumesc:lol:)
furry_lion: si eu sunt sigura, tocmai daia il aleg pe el ...toata masina va fi facuta de el;) maibunu: o sa incerc sa ajung si eu la nivelul tau...nu voi uita niciodata acel sunet scos de motorul masinii tale:chick::chick::chick: valitataye: pai..na era tot ce asteptam:D am rezolvat si cu capota... Alta dreapta. multumesc Sick VKJ pentru pastrarea capotei:D |
frumoase jantele,farurile,back lift-ul :D ambitia si curajul cu care te-ai apucat de masina.M-am uitat prin toate paginile,nu ai pierdut vremea :) spor la treaba in continuare!
|
incet incet o sa faci si un motor capabil, cat despre motorul meu e un Gheu in mintile lui
|
vrem pozeeee sa vedem ce i face mesterul !!!! :D:D
|
o chinuie:-P
|
Quote:
bv Zeta spor la treba frumos ce ai realizat pana acum!! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning