Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

Dark Side 24-05-09 22:18

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

Cea mai mare durere fizica am avut-o pe la 6-7 ani cand mi-o intrat o unghie in carne ca nu a fost taiata cum trebuie si nu am mai putut sa lovesc o minge cu piciorul... Pana la urma mi-au facut chiuretaj la degetul ala doctorii. Acum sunt bine. 8)
That's all.... din fericire sunt grijuliu sa nu cad sau sa-mi rup maini,picioare,cap... sau sa imi degere cv.:rolleyes2

xht20 24-05-09 22:58

intrucat nu s-a specificat ce fel de durere:P...
cea mai cumplita durere sufleteasca a fost acum cativa ani cand mi-a murit verisorul; iar cea mai cumplita durere fizica a fost acum 4 ani cand am avut ruptura musculara la piciorul drept. 2 luni am stat imobilizat la pat, nici pana la toaleta nu puteam sa ma deplasez, va puteti imagina chinul prin care am trecut. Apoi au urmat cateva luni de kineto-terapie pentru recuperare

Alex30 25-05-09 20:42

Cea mai cumplita durere...e greu sa imi amintesc nu cred ca ai numai una in toata viata. Dar cea mai cumplita care mi-o amintesc e cand aveam vreo 6-7 ani si am vrut sa imi fac ceva de mancare, am luat cutitul si am vrut sa tai paine din pacate am taiat painea cu tot cu degetele de la mana stanga(noroc ca nu a fost grav si degetele au ramas la locul lor...dar a fost o durere insuportabila).

sTAILLL 25-05-09 23:00

stefandragnea ai suferit atat din cauza doctorilor cretini... si eu am patit acelasi lucru la piciorul stang la coapsa si nu prea i-am ascultat pe doctori si l-am mai miscat cate putin ... oricum dupa 1 luna nu mai stiam sa merg... si nu puteam indoi piciorul deloc .... foarte groaznic

xht20 25-05-09 23:49

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 2351400)
stefandragnea ai suferit atat din cauza doctorilor cretini... si eu am patit acelasi lucru la piciorul stang la coapsa si nu prea iam ascultat pe doctori si lam mai miscat cate putin ... oricum dupa 1 luna nu mai stiam sa merg... si nu puteam indoi picioru deloc .... foarte groaznic

si eu tot la coapsa am avut problema, dar la mine faza era ca nu putem sa-l indrept, am stat cu el indoit tot timpul, dupa 2 luni cand am inceput si eu sa misc putin nici eu nu mai stiam sa merg:)), mergeam in carje prin casa

DTH 26-05-09 13:43

Ehhh....criza financiara :)) glumesc ...

Am avut multe probleme si dureri de suportat cum ar fii :

- cazaturi cu motorul ...am un semn ramas pe piciorul stang la genunchi , o cicatrice cam maricica , si va trebuii sa o acopar cu laserul sau nu stiu , ai mei stiu :(
- cand eram mai mica , mi-am rupt mana dreapta cu rolele , si dupa 1 saptamana si stanga :)
-mi-am luxat piciorul drept la basket ...
-tot la basket am facut si o criza de apendicita si nu m-am operat , iar acum 2 saptamani am fost internata 2 zile iarasi pentru criza abdominala si de apendicita , si iar nu m-am operat :))
- nasul spart , aveam 10 ani cand am alunecat pe scari :))

In rest chestii mai minore....:)) cam asta am suportat eu pana acum :)

Daniel_Toa 26-05-09 19:24

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2348281)
Cea mai mare durere fizica am avut-o pe la 6-7 ani cand mi-o intrat o unghie in carne ca nu a fost taiata cum trebuie si nu am mai putut sa lovesc o minge cu piciorul... Pana la urma mi-au facut chiuretaj la degetul ala doctorii. Acum sunt bine. 8)
That's all.... din fericire sunt grijuliu sa nu cad sau sa-mi rup maini,picioare,cap... sau sa imi degere cv.:rolleyes2

Uite eu de 2 luni si jumatate am probleme la degetele mari de la picioare ... am fost operat de 3 ori la dreptul si acum e spre punctul de a se vindeca , iar la stangul nici in ziua de azi nu sa vindecat .. inca mai coace inca mai curge sange la fiecare apasare mai tare in deget ....

pwr_bz 27-05-09 19:23

Pai cea mai cumplita durere a fost cand am chiulit de la scoala si am sarit gardu si mi.au intrat tepusele de la gard in palma :))....dar am trecut peste asta;daca stateam la scoala era ok:)

Dripci 08-06-09 13:31

-extractie de masea pe viu; m-au trecut toate transpiratiile...dar sincer mi-a placut :)) (nu , nu sunt emo si nici masochist)
-am spart cu acelasi pumn 2 geamuri, am 4 cicatrici si am avut un tendon taiat. Mai naspa a fost cu recupararea tendonului, pt ca din cauza gipsului se solidificase si trebuia ca eu in fiecare zi sa misc cate putin de el..bleah..
-am cazut in cap pe ciment in somn din pat supra-etajat in anexa cabanei Piatra Arsa si mi-am pierdut cunostinta si-am ramas si cu cicatrice
-am cazut din cabina unei RABE sau Saviem cu barba direct pe scarite. Am o dunga in barba unde nu-mi creste parul :D
-am indoit cu capul un gard de tabla zincata dupa ce am intrat cu scuterul in el
SI CEA MAI NASPA - am avut un virus sau bacterie la rinichi acum vreo 5-6 ani pe nume Proteus. Pur si simplu nu puteam sa ma misc, la propriu.
Si cu toate ca am fost atentionati sa nu ne manifestam durerile de corazon pe aici...cel mai naspa e cand te paraseste frate ! Mai bine ma dau cu capu' de pereti ..

Dark Side 08-06-09 13:55

Ahhh...
Si am uitat de operatia de acum 9 ani cand mi-a scos polipii pe viu....

EveMitzy 09-06-09 16:36

Primele dureri groaznice le-am avut cand m-am operat de polipi si amigdale. Pe urma...dureri pe care le am si acum la mana dreapta (mi-a largit o asistenta proasta atunci cand m-am operat vena...mi-a miscat acul pe vena...deloc placut...am avut mana umflata 2 saptamani). In rest cred ca durerile de dinti si migrenele sunt cele mai nasoale.

r0xanicutza 11-06-09 19:38

pentru durerile de dinti, va recomand un dentist super bun, unde nu simti absolut nimic... are o mana super usoara si lucreaza foarte bine. cine vrea nr de tel, sa-mi dea mesaj.

Champion 11-06-09 21:00

Am avut o durere de nedescris cand mi-a trecut o masina cu roata stanga fata peste tibia dreapta...si a rupt-o in 2, pe moment nu am simtit nimic din cauza adrenalinei dar pana a venit salvarea si mi-au dat aia calmante am crezut ca mor, ce sa mai spun ca la volan era un popa :rolleyes2 3 luni cu gips :cry: (la 13 ani s-a intamplat faza in prima zi din vacanta de Paste)

si cand eram mic ( 8-9 ani) pe la tara jucam ascunsa si pac dau eu sa fug sa-l scuip pe unu si trebuia intru pe o poarta mica, si ma trezesc in ochi stang cu o sarma care era prinsa de poarta, mi-a lasat o urma destul de mare...acum nu mai e vizibila dar a durut pe moment ..::cry:

si tot cand eram mic aveam un pegas de ala smecher si ma mandream eu ca stiu sa merg cu picioarele pe ghidon si am cazut pe niste lemne si m-am taiat in interiorul genunchelui drept (acolo unde is tendoanele) de am umblat pansat 1 saptmana ... curgea sange ca din oala.

69WRX 15-06-09 10:45

acum 2 luni am avut accident de motocicleta..mi-am spart splina, dar nu m-a durut operatia cat m-au durut coastele umerii genunchii coatele....dupa 2 luni operatia nu ma doare dar am ramas cocosat ma doare spatele nu pot sa ma indrept ma dor umerii grav cand e nor genunchiul nu mi-l simt ptr ca mi s-au distrus tesuturile...din fericire nimic rupt..in afara de splina :D

green_e30 09-07-09 20:40

7 spre 8 ani cu 2 saptamani inainte de vacanta de vara a sarit leaganu cu mine am aterizat pe picioare si o tibie sa rupt si rana deschisa 3 luni nu am mers decat cu carjele si cu o tija in picior si cu ghipsu frt greu(zici ca avea 25 de kile)

Dodo_998 11-07-09 12:51

Fac canamicina vreo 9 luni de acum incolo... abia pot sa mai dorm pe burta..

GJ 64 GAB 11-07-09 15:41

Deci... Durere ingrozitoare timp de 9 zile ( incontinuu ) de masea... Pumn luat in plina figura ( mi-a rupt nasul )... Accident rutier unde mi-am rupt mana si mi-am spart arcada... si foarte multe cucuie de la foarfeci ( fotbal ) pe asflat ... etc....

KrYpToN 13-07-09 22:49

cea mai mare durere fizica am avuto prin clasa a 2 a cand mia cazut un ghiveci cu flori in cap si am lesinat si mam trezit la spital :))) numi aduceam nmk aminte atunci miau zis doctorii si parinti ce am patit

GJ 64 GAB 14-07-09 12:40

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 2484006)
cea mai mare durere fizica am avuto prin clasa a 2 a cand mia cazut un ghiveci cu flori in cap si am lesinat si mam trezit la spital :))) numi aduceam nmk aminte atunci miau zis doctorii si parinti ce am patit

Te rog scrie si tu corect. Arunca un ochi aici ... e foarte deranjant sa vezi pe cineva ca scrie asa, alan dala!

driver_xs 23-07-09 12:38

cea mai cumplita durere am trait-o cand fata de care imi place mi-a zis ca suntem doar amici :chainsaw:

GJ 64 GAB 23-07-09 15:54

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 2507299)
cea mai cumplita durere am trait-o cand fata de care imi place mi-a zis ca suntem doar amici :chainsaw:

Te cred, frate!... Pe oricine ar durea asta... Eu nu am simtit-o niciodata dar cred ca as fi distrus... :(

Sasha 23-07-09 16:09

intradevar doare...dar de aici pana la a spune ca e cea mai cumplita durere...shit... te compatimesc...

GJ 64 GAB 23-07-09 16:12

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2507800)
intradevar doare...dar de aici pana la a spune ca e cea mai cumplita durere...shit... te compatimesc...

Ai patit-o si tu?... :(

DTH 23-07-09 16:58

Quote:

Chill , a trecut / o sa treaca / probabil ca vor mai fii astfel de momente , nu stii nicciodata , tot ce trebuie sa faci este sa fii intotdeauna tare sa nu te lasi de la nimic , eu spun pe propria experienta ...si eram si mai mica atunci stii despre ce zic ...;) am suferit / am plans / m-am dat cu capul de pereti pana am zis da gata frate ca ajunge :lol:

Nu zic acuma ca daca s-ar mai intampla ceva de genu o sa fiu tare ( mai ales acuma cand totul e prea frumos si oricum eu cred ca nu o sa se intample nimic ) ceea ce zic este ca eu sunt una dintre persoanele mai "moi" si nu e bine deloc , pentru ca unele persoane plang din cauza "baiatului/fetei" dar pe "baiat sau fata" nu il/o intereseaza ( unele cazuri ) dar totusi noi stam si bocim , si pentru ce ? Pentru un lucru care nu l-am "gasit" in momentul respectiv ?

Soarta ne rezerva fiecaruia cate un gram de bucurie ...tot ce trebuie sa facem este sa asteptam...

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2507816)
Ai patit-o si tu?... :(

Deci tu stai calm :D o sa vina si vremea ta , nu e prima si nici ultima , stiu cum e iubirea , dar o sa treaca la un moment dat , si probabil ca o sa-si dea seama ca a facut o prostie daca o sa dea peste unu ( jalnic ) , life goes on !

Be smart ! :D

Lecca 23-07-09 17:22

Quote:

ce putea sa spuna o fata... :lol: asta e una dintre cele mai tragice chestii care ni se pot intampla :P senzatia de furie si incapacitate de a face ceva (nu te poti supara pe ea pt ca tii la ea, nu poti renunta la ea) nu seamana cu nimic altceva. Una e cand te trimite la plimbare (nu esti pentru ea) alta e cand te numeste amic, un biet catelush salivand pe langa ea. :lol::lol::lol: d'asta n-am reusit sa am amice fara sa se ajunga la ... "greseli" :lol:
off topic: daca vreo fata isi inchipuie ca amicii pe care ii are nu avut/au fantezii cu ele inseamna ca nu stiu pe ce lume traiesc. in general amicii, in rare cazuri, sunt de conjunctura si pe parcurs vor ajunge sa va doreasca, sau v-au dorit de la bun inceput. cunoscand situatia, am ajuns sa ma cert cu fiecare prietena pe tema asta, cand ii spuneam sa-si trimita labagii la plimbare :lol: am avut dreptate de fiecare data, pt ca atunci cand sunt trimisi la plimbare recunosc cat de mult vroiau sa va puna mana pe veverita :lol:

DTH 23-07-09 17:50

Quote:

Originally Posted by Lecca (Post 2507994)
ce putea sa spuna o fata... :lol: asta e una dintre cele mai tragice chestii care ni se pot intampla :P senzatia de furie si incapacitate de a face ceva (nu te poti supara pe ea pt ca tii la ea, nu poti renunta la ea) nu seamana cu nimic altceva. Una e cand te trimite la plimbare (nu esti pentru ea) alta e cand te numeste amic, un biet catelush salivand pe langa ea. :lol::lol::lol: d'asta n-am reusit sa am amice fara sa se ajunga la ... "greseli" :lol:
off topic: daca vreo fata isi inchipuie ca amicii pe care ii are nu avut/au fantezii cu ele inseamna ca nu stiu pe ce lume traiesc. in general amicii, in rare cazuri, sunt de conjunctura si pe parcurs vor ajunge sa va doreasca, sau v-au dorit de la bun inceput. cunoscand situatia, am ajuns sa ma cert cu fiecare prietena pe tema asta, cand ii spuneam sa-si trimita labagii la plimbare :lol: am avut dreptate de fiecare data, pt ca atunci cand sunt trimisi la plimbare recunosc cat de mult vroiau sa va puna mana pe veverita :lol:

Iti dau dreptate ...eu de mica am avut prieteni ( ma refer la amici ) , numai baieti , si toti imi spuneau ce e bine pentru mine si ce nu .
Dau un mic exemplu...nu zic ca nu am cunostinte sau n-am avut prietene si fete dar ...acel mic exemplu fiind : ma duceam cu ea la cumparaturi ..si cand probam ceva fix zicea "fata , iti sta super bine " sau cand alegeam ceva " e prefect , ideal " si cand ma vedeau baietii ...bhai faci misto de mine ?
Daca ma duceam cu baietii " ma nu imi place ...ti-ar sta mai bine cu haina x sau y " asta nu te avantajeaza ( chestia asta n-am auzit-o de la nici-o fata ) .
Am avut si amici care s-au dat la mine dar am sfarsit frumos printr-o simpla conversatie de a ramane doar amici si au inteles , fara sa ne stricam relatia de prietenie si culmea e ca si acuma am aceeiasi gashka neschimbata :lol:

ON
:arrow: Una dintre dureriile cumplite care le-am avut pe parcursul vietii , a fost cand intr-o excursie de 1 luna in Turul Europei , m-a muscat un paianjen veninos in autocar noaptea si cand m-am trezit de dimineata aveam glezna cat o buturuga ...foarte foarte umflata ...si aveam dureri groaznice + ca ma manca de muream , un baiat mi-a scos veninul din picior si in momentul ala am crezut ca mor de durere , pur si simplu numai puteam la un moment dat nu-mi mai simteam deloc piciorul era foarte usor dar durerea aia de interior se acumulase , aveam piciorul vanat ...si asa 1 saptamana din aceea luna am stat mai mult in autocar ca nu puteam sa merg , nu puteam sa-mi tin piciorul drept iar toata lumea vizita si eu la peste 40 de grade stateam in autocar ca soferii erau plecati si nu au lasat aerul deschis ...si asa am avut eu una dintre cele mai cumplite dureri :sad: ...sunt alergica daia s-a intamplat sa fie asa de grav , am luat si pastile antialergice si de toate ...si tot am stat 1 saptamana pe bara ...

Sasha 24-07-09 08:35

auleo...s-a interpretat total gresit postul meu :shock:
eu m-am referit la faptul ca intradevar doare... dar nu e nici pe departe "cea mai cumplita durere" !!! Acum sper ca s-a inteles ideea mea..:roll:

!!!!!

trecem peste subiectul asta???
:arrow:
Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 2291572)
Va rog frumos sa ramaneti la subiectul topicului, si ma refer la dureri fizice. Dureri psihice sau sufletesti, cum vreti sa le spuneti, toti am avut, toti am trecut prin asta si poate o sa mai trecem. Pe toti ne-au parasit gagicile (sau iubitele, cum vreti sa le spuneti), este un lucru normal...asta e omul, nu trebuie sa ne plangem :). Viata este alcatuita din asta si parerea mea este ca astea sunt lucruri personale care cel mai bine este sa ramana numai ale noastre, fac parte din identitatea noastra. Inca o data va rog, continuati topicul asa cum a fost inceput !

miluch 23-08-09 18:54

pus la loc oase dupa fractura ... fara anestezie.

dolb 23-08-09 19:00

cea mai cumplita durere a fost trezirea de la operatia de apendicita... CHIAR DOARE al naibii de rau ! A doua durere dupa asta.. a fost la multi ani..... nu mi-am facut incalzirea, si trebuia sa fac sprinturi..am facut unul..bun ( nu si pt mine ).. am zis sa mai incerc odata sa scot mai bine, si boing.. s-a rupt muschiul de la piciorul drept! Primele 4 zile erau un chin absolut.

WhiteRaven 26-08-09 01:25

... cand mi-am rupt o unghie :headache::cry2: .. restul sunt mizilicuri ;)

B3ST 26-08-09 01:30

injectii in fund + afte bucale in gat (de 1 saptamana doar apa beau)

Opelino 28-08-09 21:49

Pentru mine durerea cea mai mare a fost in seara meciului echipei Dinamo cu Slovan, am fost chiar in galerie, dar nu am intrat pe teren. Am cantat tot meciul (cat a fost din el), am batut din palme, bla bla bla.
Cand am ajuns acasa m-a luat o durere de masele de innebuneam, mi se inflamase gingia sub 2 masele, pe partea stanga amandoua, una sus si una jos, nu mai puteam sa strang la maxim dintii din gura, adica atingeam doar caninii si incisivii, dar maselele din spate ciuciu!
Si ca totul sa fie perfect...nu aveam urma de vreo pastila de durere in casa, iar prima farmacie "nonstop" era la minim 8 statii mari de autobuz.
Pana la 2 noaptea nu am pus capul pe perna de durere, am incercat 1000 de metode "naturiste" de pe net...inclusiv vestitul wiskey la masea, sau usturoi pe masea, sau pasta de dinti cu piper!
Va pot spune ca imi lacrimau okii de durere si strangeam pumnii. Mai mult nu aveam ce sa fac. Nici acum nu mi-a trecut pe deplin, adica gingiile sunt tot inflamate, dar putin si nu mai doare asa de mult. Si totul de la 2 masele cariate, cu nervii nescosi din liceu... Dar va spun eu, cand sunt pe scaunul stomatologului...strang asa de tare manerele scaunului incat majoritatea medicilor imi zic sa nu le rup! Si culmea...ei nici nu apuca sa ma atinga ca eu sunt transpirat tot, iar mainile mele balangane cu bratele scaunelor lor, chiar daca la inceput nici nu se miscau in suruburi. :)))
Intr-o zi...tot va trebui sa imi fac curaj sa ma duc de buna voie...numai ca...ziua aia nu o vad prea curand! :D

razvanell 28-08-09 22:26

Probleme cu dentistii am si eu:lol:....
Tot asa de la o masea cariata mi se inflamase gingia si se nimerise chiar in seara de revelion prin 2007 parca,n'am putut sa mananc nimic de durere,numai un pic daca atingeam maseaua ma tavaleam pe jos de durere..in seara aia decat bautura am pus in gura pana lesinasem:lol:.
Iar in zilele urmatoare am fost la stomatolog,acolo mai rau ma luase o durere numai cand ma gandeam ce o sa'mi faca ala si cum ii auzeam p'aia ca tipau acolo:shock:.
Pana la urma mi'a venit randul si am intrat,m'am asezat pe scaunul de tortura si tot asa strangeam de manerele alea:lol:..imi baga ala niste ace in gingie de mai aveam putin si ma kkm pe mine de dureri,imi scapase un ac pe limba idiotu:???:...pana la urma n'am mai suportat durerile infernale si am inceput sa injur fara sa vreau,niste injuraturi pe care nu le folosisem niciodata:lol:facuse ala niste ochi la mine si cica calmeaza'te domne ca nu te omor:lol:...m'am ridicat frumos de pe scaun,l'am salutat asa din mers si direct la farmacie dupa pastile.
Am zis ca nu ma mai duc in viata mea la stomatolog sa ma macelareasca p'acolo:lol::lol:

Opelino 28-08-09 22:45

Eu am antecedente din liceu cu una din masele...dar acum vreo 4 ani m-a apucat durerea intr-o deplasare la volan...si am oprit la Bals la un stomatolog si omu nu a reusit sa scoata nervul din prima, dar pot sa va zic ca senzatia aia de "strapungere" am simtit-o pana in crestetul capului...parca ma trasnise un trasnet de jos in sus, adica de la masea spre tzeasta capului. Am tresarit pe scaun, s-a speriat si el de reactia mea, dar nu am suportat durerea aia. Apoi a nimerit bine, ca in 5 minute nu ma mai durea nimic, iar ca proba mi-a tras un bobarnac tare in falca. Dar dupa acel eveniment...dureri mari asa nu am mai avut...pana in seara meciului lui Dinamo...deh...cine m-a pus sa ma duc pe stadion?
Ma manca pe mine undeva.... :))))

Bogdan.IS 28-08-09 23:43

si eu tot cu dentistul ... sa va zic poveste danturii mele . cand eram mic , fugeam ca handicapatu pe iarba , am alunecat si am dat cu capu de ciment , cand cazusem am cazut cu gura deschis . rezultat un dinte din fata stranb si crapat .
o alta minunatie a fost o carie care am tinut-o 2 ANI . din 2007 pana acum . cand am fost sa mi-o fac ... m-a durut de m-am ca**t p mine de durere , m-am ridicat de pe scaunul de la stomatolog cu lacrimi la ochi .
si cea mai dintre toate , a fost , ca mi-au crescut 2 dinti in plus . deci un om normal are 32 de dinti , si eu aveam 34 , crescuti in cerul gurii . scoaterea lor nu mi-a facut NICI O DURERE ... dupa 5 anestezii in 3 locuri mi-a amortit nasul buzele si putin obrajii... mi-am scos , si urmeaza sa-mi pun aparat dentar ca sa-mi indrept dintele crapat .

Bryan 28-08-09 23:49

peste 3 luni cand o sa imi scot 2 masele de minte, ma doare de pe acum (una nu a iesit decat putin, trebuie sa ma duc la chirurgie :???: )

Bogdan.IS 29-08-09 00:24

aaaa, mi-am mai amintit cateva dureri ...
ma trezesc intr-o dimineata obijnuita , ma ridic in picioare ,si m-a apuca o durerea groaznica de boase... cum strangeam putin picioarele , cum dadeam o lacrima de durere , si foarte fain , ca in ziua aia am avut muult de mers prin oras... mergeam ca un cracanel :oops: , in final in aceea seara mi-a trecut durerea :D
pe la 13 ani , coboram dealul bucium cu bicicleta , aveam viteza groasa si eram cu 3 prieteni , ei se duc la vale mai tare si eu raman putin in urma . cobor , si ii vad opriti intr-o parcare cu pietris . ajung in parcare , franez , franez franez , si bicicleta nu se opreste , dar in final se opreste intr-o bordura . sar frumos peste cap , ma frec un 1m cu spatele de sosea/ceva tare , ma ridic repede , ce sa mai plang eram prea ocupat ca sa ma agit sa-mi treaca durerea .

turbonetta© 29-08-09 17:22

Si eu ma gandesc cu graoza ca peste cateva zile imi scot toate 4 maselele de minte:(.

alynex 04-09-09 19:58

Una din cuplitele dureri...cand eram mai mic,am picat pe beton dala facut praf cu pietre,si crapaturi si bla bla si m-am tarat cam un metru pe arcada stanga.A fost naspa rau de tot.A da,am cazut din piedica unuia,fugem sa vad o ambulanta(vedeam si eu girofaruri:D).

xenon_bn 05-09-09 01:07

litiaza renala

All times are GMT +2. The time now is 19:54.

- Copyright 2026 4Tuning