![]() |
Re: Megane 2.2 1.5dci
le-am dus la cineva care se ocupa cu asa ceva.. le-a desfacut, vopsit cum i-am zis eu si lipit la loc :lol:
|
3 Attachment(s)
Am gasit niste borbet pe 18 care seamana putin cu cele de pe rs... Acum nush exact cum ar da pe masina mea... Ar mai fi varianta sa trec la flanse pt 5 prezoane si gasesc jante pe 18 mult mai usor insa nu prea imi place nici idea de flanse si nici faptul ca se vad...
|
Nu sunt pe langa tine sa le probezi?
|
din pacate nu, Timisoara!
|
sau mai e varianta asta pe 18, TEAM DYNAMICS, dar cred ca e mai potrivita pt sedan, parca sunt prea elegante :)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1366267496 |
Imi place foarte mult cum arata sedanul cu jantele Team Dynamics si daca nu aveam OZ-urile le luam eu. Nu cred ca arata rau nici pe hatchback... oricum eu zic ca sunt mult mai ok decat modelul mentionat anterior dar totul depinde de gusturi.
|
1 Attachment(s)
Ghici ce masina era in stanga Lambo-ului?
Din pacate ma grabeam si n-am mai pozat-o. |
Stiu stiu :D
Insa asta mai sarac a parcat cum trebuie macar chiar daca in jurul lui era gol :lol: |
3 Attachment(s)
Ce parere aveti de aceste jante keskin? le-am gasit la pret f bun..insa doar 3, noi, neincaltate niciodata cica. Pe a4a ar trebui sa o iau separat din magazin sau de pe net :)
18'' x 8J ET35 cu dubla prindere 4x100/ 4x108 Mie imi place ca e in 5 spite si ca gaurile centrale sunt mascate. |
Nu se potrivesc pe megane .... Nici sa beau 5 silva strong si tot nu le vad. Nu te supara dar asta e parerea mea
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
borbeturile s-au dat din pacate
am facut un mic photoshop..nush cat mi-a iesit.. |
Nu vad mare diferenta fata de ale tale ... vopsite ca in prima poza !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Oricum le-a dat cica ca i-am dat mail...
Astept sa vina primavara si daca nu gasesc niste jante frumoase si cu dimensiuni ok, le pastrez pe ale mele si le vopsesc in carbon perlat. Daca reusesc sa iau si reglabila si o cobor mult, va arata bine si cu 17 :D adica asa: |
Cred ca dat-o cu tot cu masina ca nu am mai vazut nici masina
Culoarea ce ai aratat acolo este culoarea mea preferata:-P |
ala e grafit :) nu carbon asa le am si eu pe megane facute si arata destul de bine
|
naiba sa o ia..in albumul lui cu jante zice carbon perlat :)
|
le faci la SRZ ?! Eu acolo le-am facut si sunt super multumit de rezultat :) ale mele au fost albe ca le-am avut pe 500
|
Da acolo as vrea prin simplul fapt ca are la activ f multe seturi.. dar am vazut si cateva buleli ..
Iar altii mi-au spus ca tre sa bagi o gramada de plumb sa le echilibrezi apoi, si ca mai bine le fac cu pistolul. Acum nah, cu pistolul arata mai calitativ dar nu cred ca vor fi la fel de rezistente. ps: smechera rau dracia aia mica a ta :lol: |
chiar nu au plumb jantele mai ales ale mele care sunt niste jante foarte usoare eu am fost multumit de ce a iesit... am avut jante vopsite si cu pistolul simplu mai mult de un sezon nu tin... dupa iarna sunt distruse...
|
Sti discutia legata de vopsitul jantelor si diferenta dintre pistol si powder coating, ai vazut cum au iesit jantele mele facute tot la SRZ. La echilibrat nu cred ca trebuie sa pui mai mult plumb, eu am o janta pe care nu am plumb deloc.
|
5 Attachment(s)
need HELP.
am gasit sa fac schimb cu 18: jantele mele dezent j7 et35 VS fondmetal j8 et43 Lipseste un capacel central la una dintre ele, gasesc in targ 4 capacele sa se potriveasca oare? Si ca sa fie treaba mai simpla am gasit si un megane cu aceste jante pozat prin afara :D Jantele sunt cele de pe opel. DECI PARERI?!!! |
Ia-le, dupa ce le pui pe masina sa vezi cum dau :lol: !!!
|
|
3 Attachment(s)
In sfarsit am intrat in posesia unor jante pe 18 :lol:
Necesita reconditionare si le voi face la pistol intrucat capacul din mijloc e destul de mare si de plastic si electrostatic nu se poate ( sa vopsesc jantele electrostatic si apoi la spray capacul s-ar vedea diferenta ) Acum in prima faza m-am gandit la un antracit(gri inchis) dar se pare ca nu arata rau nici cu un auriu inchis, asta dupa ce m-am uitat pe google la multe masini albe cu jante aurii :lol: ps: sper sa intru si in posesia unei reglabile pana la primavara :rolleyes2 |
Crede-ma, poti sa le faci si mov cu buline galbene! Arata extraordinar oricum! :shock:
|
Bravo! Jantele imi plac foarte mult si masina arata foarte bine cu aceste jante!
Ma simt putin vinovat pentru alegerea acuta :-). Sa le invarti cu placere!!! |
Arata bestial cu noile jante.
Parerea mea este sa mergi pe gri antracit. Masina este modificata finut iar auriul nu prea se pupa cu tonurile actuale. |
Idem gri antracit, arata altfel masina cu jante spitate, eu tot timpul am fost fanul 8-10 spite fata de 5
|
1 Attachment(s)
gri antracit va ramane atunci :lol:
Acum daca auziti de o reglabila ok sa ma anuntati si pe mine |
cat esti dispus sa investesti in suspensie?
|
Pai daca eram dispus sa investesc mult intr-o suspensie ori luam kw de noua ori airride :lol:
Caut o reglabila street sh..am gasit o susp tatechnix la 11mil in garantie si rulata doar 2 veri insa as vrea altceva parca :D Ai un pont?:lol: |
Frumoase rau, felicitari :)
|
Bijuterie
|
Foarte frumoasa masina ! Felicitari. Am urmarit cu interes absolut toate posturile din acest topic.
|
Ai dat "lovitura" cu jantele ... esti in top !:lol:
|
:lol:
sper sa dau lovitura si cu o reglabila... oricum abia astept primavara |
:D frumos exemplar , bafta :ciggy:
|
Quote: