Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

madfish 25-09-04 03:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Hai sa tragem cerculetze in curte la Calinescu ca si asa e full de p***e

Sau la Eminescu ca si acolo e FULL ...

Psycho 25-09-04 09:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
stii cum se numesk oamenii cu idei ??

nop zi-mi

exista 2 variante ... una se numesk

idiotzi

sau

deshtepttzi ... acush tu o iei p care vrei :) ... fara suparare bro :) :oops: :oops: :lol: :shock:

bai va ia mama draq avetzi grija k la eminescu e si tov. mea acolo la lic. de curv3 .... :) ... daca se ineaca cu fum iese urat .. :D va fur filtrele de aer ... frate .. daca vrei sa faci cerculetze faci si in intersectzie ... am vazut un ursuletz azi`noapte .. B - nush cat - waw omu facea cerculetze la stop p lapushneanu ... a facut 3 si a taiat`o :D

respekt !!! si acum mai sunt urmele :D

CT-03-ART 25-09-04 09:08

nu era TXA?

BIZ 25-09-04 09:11

:lol: Psycho 10% din prima si din deshtepttzi e de discutat :D:D:D

Psycho 25-09-04 09:12

nu frate era un ursuletz negru ... stai calm :D nu era robert :D

x-28-TRA 25-09-04 13:25

poate sa fie bmw ala FLR CU CARE M-AM DAt si eu si.................am furat'o:((((((((((( :x

needBrain 27-09-04 23:41

stiti unde putem sa ne lasam cauciucurile?in parcare la rex.bai hombrilor,nici draq nu-i p-acolo acum in extrasezon.e rupere percarea.e asfaltata.......tzaisa sa mor io.psycho,ai facut cerculetze cu solenza?

-=X-Team=-82-MDN 28-09-04 01:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
stiti unde putem sa ne lasam cauciucurile?in parcare la rex.bai hombrilor,nici draq nu-i p-acolo acum in extrasezon.e rupere percarea.e asfaltata.......tzaisa sa mor io.psycho,ai facut cerculetze cu solenza?

nu merge in mamaia nimic .... e plin de politie . umbla fiecare cu masina lui proprie si nu poti sa iti dai seama cand vine sau cand pleaca. si daca te`a turnat acolo .. chiar ca nu ai pe unde sa fugi. :) :) :) asa ca varianta cu mamaia .... nu prea merge ... :) :) :)

x-28-TRA 29-09-04 10:43

ultima data cind a scris despre noi in ziare ne-a luat din MAMAIA asa ca nu mere sa facii nimica acolo

madfish 29-09-04 13:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
ultima data cind a scris despre noi in ziare ne-a luat din MAMAIA asa ca nu mere sa facii nimica acolo

Pe unde faceatzi prostioare?

-=X-Team=-82-MDN 30-09-04 00:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

Pai .. nu ai auzit .. in mamaia .. :) :) :)

madfish 30-09-04 21:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

Pai .. nu ai auzit .. in mamaia .. :) :) :)

Mamaia e mare .... vroiam sa stiu locu`

x-28-TRA 21-10-04 12:50

simbata ne-am jucat si noi oleaca cu masinile si nimeni nu a mai zis nimic a:))))))))))))).SA le fi placut?????
:twisted: :twisted: :twisted:

madfish 21-10-04 16:34

mai da zicetzi si voi cand va jucatzi ca vrem si noi :lol:

CeReS 22-10-04 00:48

si daca tot ziceti unde , faceti-o pe privat sau la tel daca nu vreti sa vina si gaborii la intalnire :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning