![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
exista 2 variante ... una se numesk idiotzi sau deshtepttzi ... acush tu o iei p care vrei :) ... fara suparare bro :) :oops: :oops: :lol: :shock: bai va ia mama draq avetzi grija k la eminescu e si tov. mea acolo la lic. de curv3 .... :) ... daca se ineaca cu fum iese urat .. :D va fur filtrele de aer ... frate .. daca vrei sa faci cerculetze faci si in intersectzie ... am vazut un ursuletz azi`noapte .. B - nush cat - waw omu facea cerculetze la stop p lapushneanu ... a facut 3 si a taiat`o :D respekt !!! si acum mai sunt urmele :D |
nu era TXA?
|
:lol: Psycho 10% din prima si din deshtepttzi e de discutat :D:D:D
|
nu frate era un ursuletz negru ... stai calm :D nu era robert :D
|
poate sa fie bmw ala FLR CU CARE M-AM DAt si eu si.................am furat'o:((((((((((( :x
|
stiti unde putem sa ne lasam cauciucurile?in parcare la rex.bai hombrilor,nici draq nu-i p-acolo acum in extrasezon.e rupere percarea.e asfaltata.......tzaisa sa mor io.psycho,ai facut cerculetze cu solenza?
|
Re:
Quote:
|
ultima data cind a scris despre noi in ziare ne-a luat din MAMAIA asa ca nu mere sa facii nimica acolo
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Pai .. nu ai auzit .. in mamaia .. :) :) :) |
Re:
Quote:
|
simbata ne-am jucat si noi oleaca cu masinile si nimeni nu a mai zis nimic a:))))))))))))).SA le fi placut?????
:twisted: :twisted: :twisted: |
mai da zicetzi si voi cand va jucatzi ca vrem si noi :lol:
|
si daca tot ziceti unde , faceti-o pe privat sau la tel daca nu vreti sa vina si gaborii la intalnire :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning