Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed Championship Edition 1 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/97779-live-for-speed-championship-edition-1-a.html)

Raz6633 06-12-08 22:09

Re: Live for Speed Championship Edition 1

Cursa s-a terminat.... felicitari tuturor celor care au terminat cursa...

Rezultatele finale se vor afisa luni...

Pana atunci aveti timp sa depuneti protesturile sau plangerile. o zii buna

Sorin.Faur 08-12-08 11:14

Eu vreau sa remarc evolutia impecabila, de exceptie si binevoitoare a celui care prin neprezenta la timp a reusit sa opreasca pentru 20 de minute Pamantul din rotatia sa in jurul propriei axe, fara sa cunoasca traseul si fara setup, apoi pe pista s-a dovedit foarte combativ cu cei ce il depaseau cu 1, 2, "fara numar" ture nu conteaza, avand scris MARE SI ALBASTRU blue flag orice o fi insemnand ala, mentinand o traiectorie curata si de invidiat.

Pe acel traseu si probabil pe urmatorul in lista (si alte care vor veni) se depaseste destul de greu iar daca cel care este depasit cu un tur are aproximativ acelasi ritm cu cel ce ar trebui sa il depaseasca si nu se sinchiseste ca pe liniile drepte sa incetineasca predictibil pentru a fi depasit poate duce la multe ture cu mesajul blue flag orice o fi insemnand acela pentru cel intarziat, sau o mica greseala a celui care ar trebui sa depaseasca. exemplu: subsemnatul turul 15 sau 16 (nu am replay-ul la mine). Daca asa se procedeaza promit ca pe viitor si pe mine sa ma doara in banana de mesaju' ala - blue flag - orice ar inseamna.

mosu92 08-12-08 12:07

Vreau sa ma inscriu si eu
LFSWORLD NAME: mosu92
Racer name: mosu[ROM]
Real name: Chiulan Costin

Raz6633 08-12-08 12:26

Quote:

Originally Posted by Sorin.Faur (Post 1908703)
Eu vreau sa remarc evolutia impecabila, de exceptie si binevoitoare a celui care prin neprezenta la timp a reusit sa opreasca pentru 20 de minute Pamantul din rotatia sa in jurul propriei axe, fara sa cunoasca traseul si fara setup, apoi pe pista s-a dovedit foarte combativ cu cei ce il depaseau cu 1, 2, "fara numar" ture nu conteaza, avand scris MARE SI ALBASTRU blue flag orice o fi insemnand ala, mentinand o traiectorie curata si de invidiat.

Pe acel traseu si probabil pe urmatorul in lista (si alte care vor veni) se depaseste destul de greu iar daca cel care este depasit cu un tur are aproximativ acelasi ritm cu cel ce ar trebui sa il depaseasca si nu se sinchiseste ca pe liniile drepte sa incetineasca predictibil pentru a fi depasit poate duce la multe ture cu mesajul blue flag orice o fi insemnand acela pentru cel intarziat, sau o mica greseala a celui care ar trebui sa depaseasca. exemplu: subsemnatul turul 15 sau 16 (nu am replay-ul la mine). Daca asa se procedeaza promit ca pe viitor si pe mine sa ma doara in banana de mesaju' ala - blue flag - orice ar inseamna.

Cele scrise mai sus, au fost de mult luate in considerare, si deja demersuri au fost facute, cel in cauza a fost avertizat, si daca continua acest comportament neadecvat va fi descalificat pentru etapa, si apoi pentru campionat.

ND4SPD 08-12-08 20:35

S-au afisat rezultatele pe prima pagina.

Mersi Razvan pentru creare tabele.

Rudi82 08-12-08 23:48

Trebuia sa primesc un 1pct ,am fost prezent la cursa!

Raz6633 09-12-08 04:28

Da mii de scuze, daca te uiti in rezultatele etapei vei vedea ca ai primit 1 punct... o sa rectific clasamentul general.... cand ajung acasa.

Bambo 11-12-08 16:32

Mai sa fie! Nici nu stiam ca avem o comunitate LFS dapoi o liga! Ei bine ma inscriu si eu in aceasa competitie.:D

LFSWORLD NAME: Bambo
Racer name: [SR]Bambo
Real name: Demetrius Adelin

ND4SPD 11-12-08 16:34

Bun venit Bambo

Bambo 11-12-08 16:35

Multumesc, sper sa am parte de multe curse bune in acest campionat cu voi.

zoinxtorque 12-12-08 11:24

mai baieti gata cu cearta, fiti va rog seriosi ca ii speriati pe cei nou veniti, in alta ordine de idei daca vreti sa avem o liga separata cu domeniu propriu .ro bagati impresiile voastre aici , eu dau 30 lei pentru domeniu, care mai vrea sa dea sa posteze aici, si lasati copilariile chiar daca sunteti copii, maturizativa odata , pa

mosu92 12-12-08 12:45

Quote:

Originally Posted by zoinxtorque (Post 1916270)
mai baieti gata cu cearta, fiti va rog seriosi ca ii speriati pe cei nou veniti, in alta ordine de idei daca vreti sa avem o liga separata cu domeniu propriu .ro bagati impresiile voastre aici , eu dau 30 lei pentru domeniu, care mai vrea sa dea sa posteze aici, si lasati copilariile chiar daca sunteti copii, maturizativa odata , pa

30 RON...pai cred k atat costa domeniu .ro:):))....ala de .com era acu 1 an 45 RON...acu..nush...

ND4SPD 12-12-08 12:49

mersi zoinxtorque,
@ mosu92
vrem sa cumparam domeniu permanent. ala costa in jur de 120 ron.
Avem 80 ron in total, cine se mai ofera o sa aiba drepturi de moderator pe forum.

Astazi sunt calificarile, see ya on the track.

mosu92 12-12-08 12:51

cat tre sa dam?30???vb deseara...sa vad...ca sa ma duc sa scot de pe card...eu dau...traiasca LFS ROMANIA:)

Raz6633 12-12-08 17:11

Salut baieti, in seara asta la 9 calificari, see you on track.

Am o mica/mare rugaminte... datorita programului meu de munca... maine seara o sa fiu la servici si nu o sa am posibilitatea si nici timpul necesar(la servici) pt a modera cursa.

As avea mare rugaminte, daca putem sa mutam cursa la ora 7 dupamasa... deoarece eu la 8:30 cel tarziu trebuie sa plec ca sa ajung la 9 la servici, mai ma intorc home abia pe la 2-3 dimineata.

Vreau sa aud parerile voastre... eu nu pot sa iau lfs-u cu mine la servici, pentru ca realmente nu o sa am timp de lfs cat voi fi la munca.

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning