![]() |
Re: SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT
john33 exe parerea mea e ca te duci prea departe cu gandul.
|
caut variante, pentru ca o modificare a cutiei actuale, si am gasit asa ceva - kermatdi.com, implica interventie asupra acesteia, iar la noi (romania) e destul de greu sa gasesti meseriasi pe acest segment. ar fi reprezentanta vw dar nu sunt sigur ca se baga la asa ceva.
|
de ce vrei 6 trepte neaparat?
|
Quote:
2 sa aiba viteza maxima si de croaziera mai mare |
da, man!
si mai e si problema cuplului. apropo, exista undeva informatii referitoare la cuplul maxim suportat de cutiile de viteza de pe motorizarile tdi golf 4? |
Quote:
daca tot pui cutie in 6 pune una de 4motion, cu punte spate si tot tacamu. (adica iti trebuie un golf 4motion busit ) o singura data am mers cu o bora tdi 150 4motion si e senzationala |
Quote:
un posesor de golf 5 r32 zicea ca pe spate ar fi doar 10%. |
cred ca suntem cam OT..dar repartia nu este permanenta la fel. in functie de nevoie..se muta pe spate. sau mai exact sa formulez: SI pe spate. oricum nu f mult.
|
sal... sunt shi eu kurios kum skot 250cp dintr-o celica gt(2000+) 1.8 147cp stock... benzinar... se shtie... dar sa nu imi sparg motoru in paishpe:)... sincer... nu prea le am delok ku mekanica... so... p indelete shi ku rabdare... ms ;)
|
Scoti cu multi bani si un kit de supraalimentare (turbo)
|
Quote:
Buna. Poate ai timp sa arunci un ochi aici: https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/66150-trebuie-faci-intereseaza-primul-rand-marirea-cuplului-roata.html De mai bine de o saptamana astept si eu niste sfaturi, pareri... dar vad ca nu se inghesuie nimeni sa-si etaleze "priceperea"... |
Pentru partea de modificare a electronii iti putem recomanda sa ii contactezi pe cei de la SKN . In ceea ce priveste alte modificari mai bine te abtii nu de alta dar mare lucru nu o sa scoti din masina.
Ca idee daca tot ai de gand sa mergi multisor cu "casa " in spate poate ar fi bine sa te gandesti la starea ambreiajului nu de alta dar sa nu te trezesti ca te lasa cand iti e lumea mai draga. |
Salut ,
Am si eu un Mitsubishi Eclips 1992 si nu stiu unde sa-i fac un control computerizat |
Quote:
Artur iti este usor sa spui asta? Eu cred ca skn este una din cele mai scumpe si proaste solutii de resoftare. Oricum cred ca omul vroia o diagnoza nu un soft de 1000euro sau mai mult. |
Am un evo 8 care nu prea mergea cum trebuie deoarece consuma mult si nu avea putere deloc, l-am dus la SKN zilele trecute iar cei de acolo mi-au reglat masina cum trebuie si masina mea trage foarte tare acum.
PS. Multumesc SKN, o sa va recomand tuturor. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning