Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/9665-sfaturi-utile-tuning-and-motorsort.html)

RacingNick 28-11-07 10:59

Re: SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT

john33 exe parerea mea e ca te duci prea departe cu gandul.

NT33EXE 30-11-07 13:51

caut variante, pentru ca o modificare a cutiei actuale, si am gasit asa ceva - kermatdi.com, implica interventie asupra acesteia, iar la noi (romania) e destul de greu sa gasesti meseriasi pe acest segment. ar fi reprezentanta vw dar nu sunt sigur ca se baga la asa ceva.

AlliedComposites 05-12-07 03:38

de ce vrei 6 trepte neaparat?

beck 05-12-07 06:50

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1230671)
de ce vrei 6 trepte neaparat?

1 sa consume mai putin
2 sa aiba viteza maxima si de croaziera mai mare

NT33EXE 05-12-07 07:35

da, man!
si mai e si problema cuplului.
apropo, exista undeva informatii referitoare la cuplul maxim suportat de cutiile de viteza de pe motorizarile tdi golf 4?

beck 05-12-07 15:01

Quote:

Originally Posted by john33exe (Post 1230723)
da, man!
si mai e si problema cuplului.
apropo, exista undeva informatii referitoare la cuplul maxim suportat de cutiile de viteza de pe motorizarile tdi golf 4?

cat timp nu iti patineaja ambreiajul stoc nu ai probleme la cutie, si cat poti sa scoti din alh tine cutia in 5 cu siguranta.

daca tot pui cutie in 6 pune una de 4motion, cu punte spate si tot tacamu.
(adica iti trebuie un golf 4motion busit )

o singura data am mers cu o bora tdi 150 4motion si e senzationala

NT33EXE 06-12-07 11:17

Quote:

Originally Posted by beck (Post 1231340)
cat timp nu iti patineaja ambreiajul stoc nu ai probleme la cutie, si cat poti sa scoti din alh tine cutia in 5 cu siguranta.

daca tot pui cutie in 6 pune una de 4motion, cu punte spate si tot tacamu.
(adica iti trebuie un golf 4motion busit )

o singura data am mers cu o bora tdi 150 4motion si e senzationala

ce repartitie are 4motion pe punti?
un posesor de golf 5 r32 zicea ca pe spate ar fi doar 10%.

bogdan_wrc 06-12-07 13:30

cred ca suntem cam OT..dar repartia nu este permanenta la fel. in functie de nevoie..se muta pe spate. sau mai exact sa formulez: SI pe spate. oricum nu f mult.

dothattrick_RH 11-02-08 05:01

sal... sunt shi eu kurios kum skot 250cp dintr-o celica gt(2000+) 1.8 147cp stock... benzinar... se shtie... dar sa nu imi sparg motoru in paishpe:)... sincer... nu prea le am delok ku mekanica... so... p indelete shi ku rabdare... ms ;)

RacingNick 11-02-08 09:34

Scoti cu multi bani si un kit de supraalimentare (turbo)

McChrysT 13-02-08 12:56

Quote:

Originally Posted by RacingNick (Post 244493)
Va stau la dispozitie cu orice sfat cu privire la modificari si procurare de piese pentru tuning&motorsport.

Buna. Poate ai timp sa arunci un ochi aici: https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/66150-trebuie-faci-intereseaza-primul-rand-marirea-cuplului-roata.html

De mai bine de o saptamana astept si eu niste sfaturi, pareri... dar vad ca nu se inghesuie nimeni sa-si etaleze "priceperea"...

RacingNick 14-02-08 12:25

Pentru partea de modificare a electronii iti putem recomanda sa ii contactezi pe cei de la SKN . In ceea ce priveste alte modificari mai bine te abtii nu de alta dar mare lucru nu o sa scoti din masina.
Ca idee daca tot ai de gand sa mergi multisor cu "casa " in spate poate ar fi bine sa te gandesti la starea ambreiajului nu de alta dar sa nu te trezesti ca te lasa cand iti e lumea mai draga.

eduard sincaru 19-02-08 18:22

Salut ,
Am si eu un Mitsubishi Eclips 1992 si nu stiu unde sa-i fac un control computerizat

SEBASTIAN 22-02-08 06:40

Quote:

Originally Posted by RacingNick (Post 1356438)
Pentru partea de modificare a electronii iti putem recomanda sa ii contactezi pe cei de la SKN . In ceea ce priveste alte modificari mai bine te abtii nu de alta dar mare lucru nu o sa scoti din masina.
Ca idee daca tot ai de gand sa mergi multisor cu "casa " in spate poate ar fi bine sa te gandesti la starea ambreiajului nu de alta dar sa nu te trezesti ca te lasa cand iti e lumea mai draga.

Artur iti este usor sa spui asta?
Eu cred ca skn este una din cele mai scumpe si proaste solutii de resoftare.
Oricum cred ca omul vroia o diagnoza nu un soft de 1000euro sau mai mult.

ono41 22-02-08 09:29

Am un evo 8 care nu prea mergea cum trebuie deoarece consuma mult si nu avea putere deloc, l-am dus la SKN zilele trecute iar cei de acolo mi-au reglat masina cum trebuie si masina mea trage foarte tare acum.

PS. Multumesc SKN, o sa va recomand tuturor.

All times are GMT +2. The time now is 09:35.

- Copyright 2026 4Tuning