Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Tico (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/91497-daewoo-tico.html)

y_u_s 15-02-10 20:00

Re: Daewoo Tico

:-D sigur, un garaj mai mult ca sigur ca o sa vreau, un garaj cald mai ales sa fie moale antifonu...:-D

(!8Y_M 15-02-10 20:31

garaj.. am..

garaj incalzit.. n-am:))

daca te hotarasti... stii unde sa ma cauti

y_u_s 15-02-10 21:42

Stiu nenea, nici nu se pune problema iti sunt dator grav pentru cat m-ai ajutat, vedem sunt niste chestii fine de rezolvat, daca iese totul cum trbuie mai mult ca sigur suntem prezenti si mai ales pentru locul I la Romexpo in martie, bafte! ( a.k.a. "succesuri")

(!8Y_M 15-02-10 22:13

ce dracu dator ma... la ce bun prietenii? ai vazut si u.. desi erai in trecere.. ai si sarit sus pe masina sa tragi de cutie ca sa intre motorul:P.. apropo.. ms:D

y_u_s 15-02-10 22:16

:-P nici nu incape in discutie, datoria o am si nu uit niciodata, mie mi-a facut placere sa vad motorasu pus pe babuta, as fi vrut chiar sa il si aud si sa ii si vad/aud mersul, sunt convins ca ai intinerit-o, cel putin ai scos-o din "menopauza" deabia astept sa o vad la treaba.

y_u_s 13-11-10 19:47

Revin si eu cu o rugaminte adresata posesorilor de Tico, si nu numai, prin care va solicit niste recomandari de service-uri, eventual de niste mecanici, pentru a putea niste probleme, legate de:
-electromotor, nu mai invarte...
-consumul exagerat de combustibil, pana acum l-am sustinut, pretul benzinei creste... (probabil carburator dereglat, infundat...etc)
Ar mai fi cate ceva pe la electrica, nu functioneaza un far, semnalizarea pe partea dreapta de asemenea si mici astfel de problemute, insa cele doua mentionate la inceput sunt primordiale....Multumiri!

valitataye 13-11-10 19:51

In leg cu,carburatoru ia legatura cu GR-26-ALE... te poate ajuta sigur;)...restu pot fi probleme electrice:cry:

(!8Y_M 13-11-10 21:10

Quote:

Originally Posted by y_u_s (Post 3809802)
Revin si eu cu o rugaminte adresata posesorilor de Tico, si nu numai, prin care va solicit niste recomandari de service-uri, eventual de niste mecanici, pentru a putea niste probleme, legate de:
-consumul exagerat de combustibil, pana acum l-am sustinut, pretul benzinei creste... (probabil carburator dereglat, infundat...etc)
Ar mai fi cate ceva pe la electrica, nu functioneaza un far, semnalizarea pe partea dreapta de asemenea si mici astfel de problemute, insa cele doua mentionate la inceput sunt primordiale....Multumiri!

sa-ti raspund cum mi-ai raspuns si tu?:))

ce iustine? consumatori? mai bagam un alternator:)) nu eliminam nimic=)).. bine.. la tine sunt deja eliminati:-?

y_u_s 14-11-10 02:24

Din pacate la mine a venit si vremea eliminarilor, ce sa fac trebuie sa reduc cheltuielile, sper sa il pun la punct zilele astea sa pot sa circul cu el ca in perioada urmatoare nu prea voi mai avea masina de la munca.... :-(

B-99-SAA 15-11-10 08:11

Quote:

Originally Posted by y_u_s (Post 3809802)

Pentru electromotor si electrica... incearca la King Auto Service, nu au preturi mari (mecanica cel putin). Pentru consum si carburatie, uite aici!

y_u_s 20-02-11 19:46

Masina este de vanzare, faceti o oferta serioasa si e ca si a voastra...

B-99-SAA 20-02-11 20:10

Baga si tu niste poze cu starea actuala...:rolleyes2

y_u_s 20-02-11 20:20

2 Attachment(s)
Iata poze...

y_u_s 23-02-11 00:22

Tico "tunat" de vanzare! heftin! nu mai incepe nimeni proiecte, nu vrea nimeni sa il termine? :D

y_u_s 08-03-11 20:19

Nimeni nu vrea masina de car audio? o dau la pret de amplif de 5kw, unii stiu despre ce e vorba :-P

All times are GMT +2. The time now is 09:57.

- Copyright 2026 4Tuning