![]() |
Re: Adio motociclete noaptea, in Bucuresti!
chill out...
aseara ne-au asigurat ca ar fi doar un zvon... trist este ca totusi se vor lua masuri... si s-ar putea sa ramanem fara tobe de tuning.. fie ele si de firma si avizate rar :( |
Quote:
|
Quote:
stai linistit ca nu se va intampla asta :) |
Nu se intampla dar se fac abuzuri si discriminare!
|
eu zic sa stati voi calmi...m-am plimbat aseara de la 11 pana la 1 pe strazi principale cu motocicleta si nu m-a oprit nimeni la nici un filtru pentru nici un motiv fictiv sau altceva...deja o dam la paranoia...cu toate ca unii motociclisti ca si automobilisti cu masini lasate in ploaie sa se tuneze sunt chiar nesimtiti cand le tin in limitare de la un cap la altul al bulevardului...
|
Quote:
|
Quote:
|
bai let.. vad ca iti place motoru let.. 200cp etc.. poate modfiicat ajunge si la 600cai.. tu daca ti-l pui pe masina nu iesi sa ii dai putin in goarna.. poate si pe sosea daca vezi ca e liber.. si tu vii si vorbesti pe aici de teribilism etc sau imi zici mie ca tu iti pui centura.. te rogi la D-zeu si te duci pe pista.. sa vezi ce realizare ai facut si daka iti trage bine.. fiecare conduce ce vrea si cum poate.. dar sa nu sara prea mult calu.. daca trece un motor pe la 11 12 noaptea.. poate nici prea turat.. dar la babe si la relanti li se pare ca e nebun omu.. parca nu ati stii cum face lumea cand vede o masina tunata sau un motor care alearga.. sa fim seriosi..
mi se face scarba cum vad ca ..oamenii tineri.. au ramas cu aceeasi gandire comunista.. v-au indoctrinat.. si ati ramas cu gandirea asta.. |
Quote:
|
Port centura de fiecare data, deoarece mi-a salvat viata o data, de atat a fost nevoie sa invat lectia .
Eu nu sunt tanar cu gandire comunista, dadeam si eu in masina atat cat se putea si UNDE se putea , asta nu insemna ca-mi deranjam vecinii sau alti oameni ca la urma urmei ei nu au nici o vina ca tu ai o masina modificata sau un motor . Totusi vad ca din ce in ce mai multi tineri sunt teribilisti si unii se mai mira cand ii vad prin santuri, copaci sau Doamne fereste prin alte parti . |
problema e ca sunt oameni cu experienta care nu ii dau tare desi ar putea si sunt gaozari cu carnet de 2 zile care viseaza sa fie piloti........se mai pune si problema talentului, majoritatea soferilor/pilotilor incepatori pot spune ca nau experienta da au talent, io c pot sa zic e ca era sa ma sinucid de nenumarate ori si sa iau si p multi altii cu mine(cei din masina mea si cei p care ii loveam), chestia asta chiar imi place, adrenalina multa intradevar, t simti bine dupa ce eviti un accident.....da am ajuns la concluzia ca nu merita masina sami bat joc d ea(ma chinui sa strang ban cu ban sai fac ceva si dupa o distrug aiurea)....asa ca pt pilotii sinucigasi va recomand pastilele....mai ieftine si mai usor de folosit:) nu va trebuie carnet. ontopic: de ce sa ai toba sport dak nai masina sport?
|
placerea este a vitezei si a manevrabilitatii la motociclete...nicidecum sa o tii la 80 in viteza 1 de la un capat la altul al bulevardului...aici intervine bunul simt...tu ce vrei 80km/h si sa fii auzit de tot drumul taberei sau 160km/h si sa te auda doar blocurile din imprejurimi? (asta cu toba modificata ca aia stock nici nu apuca sa se auda la viteza aia :)) )
|
Quote:
numai bosorogii gandesc asa...ieri eram langa unu cand a trecut un audi din anonymous...si normal"uitel si pe nebunu asta..nu au minte deloc astia",dar el nu se gandeste ca masina aia costa mai mult decat casa lui. |
mda, nu conteaza daca ai motor sau masina, conteaza daca ai bun simt, poti fi modificat, poti avea o evacuare racing, nu asta e problema, problema este ca diferiti indivizi nu se pot controla si vor sa arate lumii ce au ei pe stradutele dintre blocuri sau pe distante mici intre semafoare la ore tarzii .... asta nu e smecherie, asta e prostie, daca cu adevarat te simti sofer si ai o masina capabila, dovedeste-o unde si cand trebuie, nu noaptea pe strada din spatele blocului, ala nu e "reisar", ala e un wannabe ...
|
la ce drumuri sunt in romania e mult si 120km/hsi de la 80 km/h poti sa mori si cand mai citesc de uni tinerei pe aici fac gatu mare si in fiecare zi vedem la stiri cum mor dupa 1 -2 luni dupa ce siau luat carnetu..e usor sa mergi pe drum intins si sai dai blana asta nu inseamna ca esti pilot.. deja am citit prea multe..si mam cam saturat..mie teama sa ma gandesc cum o sa traim cand o sa ajunga generatia pokemon la 25 30 de ani
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning