Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   DACIA LOGAN o masina buna sau proasta? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/75760-dacia-logan-masina-buna-proasta.html)

~ EWN ~ 15-06-08 14:19

Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

Tu chiar nu vezi ca exemplele care le dai sunt izolate........pe langa asta sunt oameni care nu sunt in stare sa intretina un Logan.....ei scriu pe Forum cand au probleme, in loc sa mearga la service.......ca naŽ confunda Logan-ul cu 1310-ele care se repara in fata blocului.... zi-mi si mie din punctul tau de vedere ce masina e o masina buna pentru tine?

Numai bine.

dolb 15-06-08 17:36

bai omule! intelege ca nu e lege acu.. ca loganu sa depaseasca o berlina sau nu e lege ca acu daca unu si-a pus nu stiu ce motor de bmw pe o 1310 sa iti pui si tu pe logan! ITI REPET...OAMENII ISI IAU MASINA CA SA SE PLIMBE CU EA, CA AU MUNCIT SI EI SA AIBA O MASINA SA NU MAI FACA NAVETA! SA STIE CA SE POT DUCE LINISTITI LA MARE! NU SUNT TOTI REISARI CA TINE!

dogy_10 15-06-08 19:54

http://www.************/noutati-auto-...franta-2707413 un link si de la mine

rl_lucian 15-06-08 21:11

Se zice ca posesorii de Logan-uri sunt cei mai multumiti posesori de automobile. Oare si pt ca majoritatea au avut inainte Dacia 1310?

DMIHNEA 15-06-08 21:17

ca evolutzie e multzi pasi inaintea batrinei Dacie,ca achizitzie prefer o masina SH de alta marca.....de gustibus....

paunionutz 15-06-08 22:30

Astazi am avut o experienta destul de nepacuta, mai bine zis o sperietura zdravana cu un Logan. Veneam din spate cu viteze mare (cca 160 km/h, in afara localitatii), iar Loganul a franat (iar viteza cred ca era sub 100 km/h), dar in loc de stop pe frana s-a aprins marsarierul (numai marsarier, nu si altceva), moment in care nu am realizat ce se intampla si mi-am lasat cauciucuri de 100 de lei pe asfalt franand si apoi am realizat ca de fapt el frana si nu mergea inapoi, dar sperietura a fost pe cinste. Oricum nu generalizez, dar este o problema la electrica stopurilor la majoritatea. Ideea e ca a fost foarte ciudat si neplacut sentimentul, sa nu sti ce face cel din fata. Avand viteza aproximativ dubla fata de el, eu nu am realizat, daca pune frana sau da inapoi, pt ca ma apropiam repede de el, iar cand a franat m-am apropiat si mai repede, fiind in eroare complet! Verificati-va si voi stopurile (valabil pentru toata lumea nu numai pt posesorii de Logan)

dolb 15-06-08 22:34

greseli la logan am mai vazut pe cele de politie care nu stiu de ce dracu li se arde un bec de la far..ori stanga ori dreapta :D

Maskatu 15-06-08 22:45

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1593289)
greseli la logan am mai vazut pe cele de politie care nu stiu de ce dracu li se arde un bec de la far..ori stanga ori dreapta :D

si eu am observat asta :| ... in bucuresti sunt multe masini de politie asa ! si numai loganurile... eu cred ca le scot ei intentionat ca sa nu fie asa vizibili... ca doar daca s-ar arde becu banuiesc ca l-ar schimba, nu ar sta asa cu el... si ca sa vada cat de cat lasa decat un bec... parerea mea....... sau poate ca e tot ceva cu electrica. dar am vazut chestia asta decat la masinile de politie. nu si la cele propietate privata. poate ca se ard mai repede ca doar sunt mult mai rulate...

Nemilosu 16-06-08 07:40

loganul este o masina noua la pretul de ~ 8000 euro
punct

aleks 16-06-08 10:13

oare ce trebuie sa facem ca sa linistitm conflictele care ies pe topicul asta?
am sters cateva zeci de postari, e greu de lamurit ce e bun si ce e prost in postarile in care v-ati spurcat reciproc, dar daca totusi credeti ca am sters o informatie importanta pe care ati transmis-o printre injuraturi, va rog sa-mi dati mesaj sau sa o postati din nou, cu conditia sa se refere DOAR LA LOGAN.

Bobytzul 16-06-08 10:57

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1593865)
oare ce trebuie sa facem ca sa linistitm conflictele care ies pe topicul asta?
am sters cateva zeci de postari, e greu de lamurit ce e bun si ce e prost in postarile in care v-ati spurcat reciproc, dar daca totusi credeti ca am sters o informatie importanta pe care ati transmis-o printre injuraturi, va rog sa-mi dati mesaj sau sa o postati din nou, cu conditia sa se refere DOAR LA LOGAN.

A tuns posturile aleks ca in armata recrutii la 0

Bre aleks :Titlul indeamna la conflicte,faptul ca unele probleme care pe siteuri specializate (sunt catalogate...... aveai subliniat) la care se da si link,unii baieti sar de .... in sus ,au adus si alti utilizatori argumente vazute cu ochii lor iar sunt,motive de scandal .
Titlul trebuia sa fie DE CE AM CUMPARAT DACIA LOGAN SI GASITE CITEVA MOTIVE
-Program RABLA +7ANI DATOR LA BANCI pentru unii
-Cadou de la bunicu cind am implinit 18 ani
-Program Rabla achita cu banii jos
-Alte motive (iubeste marca Dacia,rap pret/calit imbatabil)
-Motive de securitate pasiva si activa
-Motive Tehnice
-Motive de confort
-Motive de dotari
-Motive Pret/Calitate comp cu alte marci la pret asemanator
-Facilitati la achizitionare
-Daca are omul chef poate sa puna comparabil cu marci similare ca dotari si pret
-Piese ieftine
-Intretinere usoara
-Service de calitate
-Manopera ieftina
-Cum crede ca va arata Loganul lui peste 5-10 ani
-Regreta masina veche data la Rabla
-Familie mare,porcul de la tara,cara cu el cartofi ceapa ,se duce pe cimp la cules porumb
-Ce probleme ai intimpinat cu ea
-Daca ar fi sa alegi iar ai mai lua Logan
Daca oamenii vor pune si satisfactii si probleme intimpinate ,TOPICUL VA DEVENI CONSTRUCTIV .
Daca se va dori o zeificare a Loganului (minusurile uitate pe la reprezentanta)atunci va iesi paruiala tiganeasca ca nici noi nu suntem prosti (cei care citim informatii de specialitate si vedem ca Loganul mai are si probleme ca alte masini dar din pacate sunt mai dese cum spunea alt utilizator).

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 1593725)
loganul este o masina noua la pretul de ~ 8000 euro
punct

Sincer vorbind cred ca este un motiv plauzibil si de tinut cont ,dar va veni si un alt utilizator citez din posturi anterioare
Quote:

si TATA e masina NOUA la citeva mii de euro ,ramai si cu bani de cosciug,luminari prosoape ,loc de veci tot tacimul si slujbe pina la 7 ani, nu stiu daca poti face asigurare pe viata sa ramina si familia cu ceva bani
.Probabil faptul ca este o masina noua la pretul X poate fi un inceput de discutie ,dar trebuiesc prinse in calcul si alte elemente :siguranta conf,etc

dolb 16-06-08 11:28

sa o luam cu usurelul:
2. si TATA e o masina noua! DAR ARE CU TOTUL ALT SCOP! tata e facut pt oameni FOARTE SARACI care vor si ei sa se duca de-acasa pana la colt sa-si ia o paine

========================
lasati pt mine activitatea de reglare a discutiilor catre un nivel moderat, pentru ca intre voi ies conflicte, s-a vazut - aleks

apache 16-06-08 12:43

Pai mi s-a sters mie psotul in care explicam de ce la multe masini de politie arde numai un far....

Revenind la subiectul propriu zis...

bobytzule... in momentul de fata sa presupunem ca ai 6400 euro bani cash obtinuti printr-un credit si alta posibilitate de a face rost de inca 1 mie,2,3 de euro nu ai
Vrei cu banii astia sa iti iei masina... asteptam variante

Crisskro 16-06-08 12:52

Honda civic sedan din 97 cu 120K km la bord. Si da, e mai buna ca loganul. Si nu se strica.

apache 16-06-08 13:08

..sa iti iei masina noua...lasa-ma cu '97

All times are GMT +2. The time now is 03:29.

- Copyright 2026 4Tuning