![]() |
Re: Ce vor barbatii?
...ok uite sa va zik eu ceva...am o pretena f buna kare sa zik k inshala ...aici vreau sa interveniti sa`mi spuneti dak e inshelat sau nu...tipa e de vreo doi ani juma cu un tip de 24 de ani....o fac de ceva timp logik-->si aici problema tipu` nu o satisface...fizik ma refer ...la inceput a zis k pana o sa se cunoask ...dup`aia k poate e stresat cu munk....da in 2 ani juma nu krede k avut 8 orgasme cu el....ea tine ff mult la el ..si el o iubeste si crede k relatia lor sexuala e ok ...tipa nu mimeaza se simte bine si atat....aku de kateva luni incoace se duce kam o data pe luna sa faca sex cu un tip...ea imi zice k se simte ingrozitor dupa knd se gandeste la dragos (asa il cheama r ubit)....si k nu stie ce sa faca k nu poate sa`l lase da si partea cu sexu prost o afecteaza si totusi nu vrea sa fie genu de femeie care sa isi insele iubitu...aku vin si va intreb voi ce credeti asta e inshelat?si ce solutii avei?
|
din punctul meu de vedere e INSELAT .... e cel mai jalnic mod prin care poti insela .... fara suparare devil, dar sper ca ai auzit si u vorba aia " o stii pe asta ma?" "nu,cine e?" " e aia care cica e cu ala dar se fwte cu altu" ! deci sper sa nu te superi dar eu cam asta aud de fetele gen prietena ta!
eu in locul lui daca as afla as face crize clar..... iar ca solutie cea mai buna la momentul actual ar fi sa se potoleasca si sa uite ce prostie a facut, si ar fi bine sa se roage la D-zeu sa nu afle prietenul ! cam asta e parerea mea ! daca fata nu e satisfacuta nu inseamna ca tre sa mearga la un armasar... in viata de cuplu sunt diferite probleme.... lai ei e vorba de sex na... astea merg rezolvate,si ar fi bine sa vb cu el sa-i spuna ca nu o satisface( probabil el crede ca o satisface dar ea nespunandu-i baitul face cum facea pana acum sex... asa daca ar afla poate ar cauta el niste soluti) ... :) PAREREA MEA,fara suparare |
Nu stiu daca e chiar inselat... ea nu are nici un sentiment pentru cel cu care face sex o data pe luna, face asta mai mult de nevoie.
|
de nevoie ? :) :) :) dar e masina sa o ungi tot timpul mai? in fine .... sa fi facut asa prietena ta ce ai fi spus zero? tare sunt curios!
|
Quote:
|
Quote:
|
frica nu are dc sai fie mai! dor nu o bate daca ii zice" iubi stii u nu ma satisfaci? nu crezi ca ar trebui luate niste masuri" zic sigur ca asta nu duce nici la cearta! intro relatie tre sa existte comunicare f multa in special cand e vorba de sex !
teoretic sunt de acord cu tine zero , dar practic sunt sigur ca ai inebuni sa faca prietena ta asa ceva! cine nu ar inebuni mana sus? sa stie ca fata merge la altu si face ce face .... e in fien sa vedem si alte pareri, eu am zis-o pe a mea :) |
...deci tipa a dicutat pe el mai finutz la modu hai sa incerkam si altceva hai sa facem si aia ...si nu iese nik numai in grup nu au facuto in rest de toate...si stai kalm tuning k nu ma supar eu am vrut pareri sincere de aia am si postat pe forum nu k sa spuneti "vai sarak" parerile vostre sincere....si eu nu am zis k e bine sau korekt ....parera mea e k ar trebui sa il lase dekat sa iasa cu suferintza mai inkolo dak se afla ....
|
am si eu o nelamurire d c mai sta cu el daca nu o multumeste ? d c nu ramane cu cel care o satisface ..sau ii place sa stea cu fundul in doua luntrii?
|
Ba eu zic ca are de ce sa ii fie frica. Poate sa ii fie frica de faptul ca prietenul ei s-ar simti prost... s-ar supara... poate nu stie cum ar reactiona. Ai dreptate, comunicarea cred ca este cea mai importanta intr-o relatie. Si in legatura cu a doua parte, iti dai seama ca as innebuni, asta cred ca ar fi prima reactie a oricui, dar inainte sa faci ceva ce ai putea sa regreti, trebuie sa te gandesti bine, trebuie sa te gandesti si la cauze... oricum, cel mai bine e sa nu se ajunga la asa ceva.
|
Quote:
|
Quote:
|
hai ca mi-am pus eu o intrebare...da daca problema vine din partea ei?
adica e mai greu de satisfacut, sau...ce stiu eu.... fosta mea prietena...a refuzat sa mai.... cu prietenul ei, pentru ca stia ca relatia nu merge, si ca are nevoie de cineva pe care sa iubeasca. Mi-a spus ca daca nu era cu el, si acum ar fi fost fetitza. |
bla bla bla ...parerea mea e ca nici ea nu stie ce vrea ..atata timp cat il iubeste pe el ....nu ce are el sau ce ii poate oferii el ...nu merge la altul ...iar tie iti indruga verzi si uscate ca sa nu pice prost in ochii tai ...ii place sa faca pe victima ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning