![]() |
Re: Ce-am avut, ce-am pierdut dar si ce avem!
masina e un mijloc de deplasare... femeia se f**e indiferent daca ai masina sau nu... depinde cum si cat te duce mintea... si in plus te-nsala si masina numai ca-ti dai seama destul de rar. unii mai norocosi niciodata...
|
Quote:
|
dak te dai la o colega de clasa de'a mea....nici nu se uita la tine dak nu esti imbracat numai in haine de marca si n-ai masina sau motor....hahahahaha...cand te gandesti ca e si nasoala...dar ea crede ca-i frumoasa....macar ea sa creada asta :lol:
|
Quote:
|
orice fata are punctele ei slabe, si daca te cobori la nivelul lor poti face ce vrei cu ele... dar nah acum depinde cat de josnic si nesimtit esti :) poti sa chemi un prieten cu un mertz, sa te imbraci de firma nu mai e asa o mare treaba... si dupa aia te descurci... dar eu sincer nu as f**e femei din astea... acum preferintzele nu se discuta :)
|
asa a facut iubitul meu pe vremea cand avea olcit ... s-a combinat cu una kre avea in cap numa` bmw-uri ...a cerut masina unui preten a 2 a zi pe a aluita ... a tinut-o cu curu in bmw vreo sapt si apoi a facut-o cowboy intr-o seara a doua zi cand a sunat EA i-a zi " besi in ... de bashinoasa" ;));))
|
Quote:
Cunoastem si noi cateva.....:roll: Pot sa afirm ca am si avut una,mai cu basinici in cap,dupa 6 saptamani s-a dus si bine am facut...:roll: |
esti tare dak ai rezistat 6 sapt :P
|
ce am avut :))
prietena frumoasa( blonda, ochi albastri, facea dansuri ), intelectuala (era la ceva scoala unde se face "carte") mai rar asa ceva ... dar era o "incuiata" la minte, nu avea darul de a vorbi, mai mult zicea : da, nu ... decat sa zica o propozitie intreaga :)) ... am stat 1 luna cu ea apoi ... ciao seniorita ce am ;) tot ce mi-am dorit :) fata frumusika, simtita, desteapta, sociabila ... super ... de 9 luni sunt cu ea ... |
Quote:
|
Apropo baieti....
Ce vroiam sa va intreb si sa va aud parerea: Voi personal,ati sta dupa o fata 3 luni de zile sa vina de la mare si sa astepti sa-ti spuna daca vrea sa fie cu tine sau nu,cunoscand-o doar din poze normal si ea pe tine la fel... :?: :?: |
Pai poate , dar daca mi-ar pica ceva intre timp nu as rata .Acu depinde si de persoana pt ca eu nu ratez nimik nici acu si am o relatie de 1 an si 2 luni dar tot la persoana iubita ma intorc :D !
|
adik sa stai degeaba 3 luni pt ceva...NESIGUR???
|
hhehehe .....daca omu` sa indragostit de ea doar din poza ce ai cu el ???yo unu nu as sta 3 luni dupa ea nici daca as vedea-o fatza in fatza inainte ! totul tzine de caracterul fiecarei persoane !
|
Quote:
EXACT... Nu m-am indragostit de ea......inca:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning