![]() |
oho,prin cate am trecut si io
probabil pt ca toate fetele pe care le-am cunoscut sunt diferite nu caut mereu ac tip de persoana vreau mereu sa fie dif intre ele pt ca timpul totusi trece si vreau ca atunci cand va veni clipa X sa stiu ce fel de fata imi place |
poate un pic offtopic , uitati ce spune needbrain :D si bine zice >> :D
unforgiven_20042003: pai da frate:la varsta asta tre doar sa f***m :) :) restecpa ! vbim pe 11 - 12 sept. :D la ce a zis el mai sus .. as mai avea de adaugat urm. chestie .. ce a zis el mai sus ... e valabil chit ca esti solo ... chit ca esti combinat .. si deci sunt ontopic .. :) :) :lol: |
te-am trezit din \"coma\"
sa zicem ca inca te refaci dupa o rel destul de profunda :lol: oricum va veni ziua cand ceea ce ti-am zis io pe mess,sa fie pt u niste chestii banale :lol: sper sa vina cat mai curand |
am trecut peste stai linistit ;)
acum ... astept sa prind si altceva ... :D momeala pare a fi buna .. sa vedem cat de buna e balta .. :) |
Re:
Quote:
incearca la caras, bagi carasul sa muste rechinii :twisted: ( vezi sa nu dai de vreo balena :peace: ) |
=))
nu frate , nici la rama , nici la caras ... la porumb .. sa ma aleg cu ceva bun ... acum .. sa vedem ce-o iesii :) u`ll se , va pregatesc cu ... tovarashu needbrain , o mica surpriza , dar mai incolo , pe 10-11-12 sept. cand ne-om trezii :D |
Re:
Quote:
de fapt abia acolo e loc de combinatii adevarate :lol: :lol: |
Re:
Quote:
poate cu \"scoala de sex\" hahaha :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol:
macar sa sara combinatiile ... :lol: :lol: ramane de vazut .. |
mai bine zis,ramane de BAUT :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: am comandat 6 sticle de whiskey ..
:lol: :lol: :lol: de afara .. :)) plm .. 4 euro sticla .. :lol: :lol: plus transport ... 5 euro de sticla sa zicem :)) plm .. 5 ori 6 = 30 .. 30 de euro .. = un milion si un pic cu un milion si ceva de aici nu-ti iei decat un *** de sticla de grant`s sau mai stiu eu ce .. asa iti iei 6... si tot asa... :)) btw .... mai vrea careva ? :)) poate-mi deschid afacere .. le dau la 15 :)) juma de pretz fatza de romania :lol: :lol: |
la noi in cta,nu bautura e problema,pt o chindie
sau hainele fetelor,ca e vara,e soare.....textila e subtire problema e:adusul fetelor-k stau ca statuile pe plaja :lol: dar se rezolva.......... :lol: bir o \"promisiune\" si gata fataaaaaaaaaaa |
atat ... :D
pe plaja e cel mai frumos....... :P 8) :lol: |
Re:
Quote:
|
bah..da ma jur,...ce whisky ai luat tu la 4 euro sticla??? sunt ff curios!!! poate ala mortal V33 !!! cum dreq ...in free shopuri e in jur de 11 whisky-ul normal...deci sunt ff curios
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning