![]() |
Re: Dacia SPL - Gut...Besser...Babanu
Quote:
Felicitari pt rezultat! |
Quote:
|
Quote:
La 60Hz lucreaza superb difuzoarele din usi. :-) Si ala nu e varful masinii. Ar trebui sa fie infinit mai rigida ca sa lucreze acolo. Testat, probat, re-probat... Nimic nu e intamplator. Plus ca jos e mai greu. Cu atat mai mare satisfactia. Nu vorbim de o campioana la SPL ci de o masina de show. Ca face si SPL... Intamplator. :-) Lil'D... Chiar te rog, putina companie! |
he he ... felicitari maxime pentru noile achizitii .. sunt intradevar niste bijuterii ...
felicitari pentru scor si la mai mare |
vrem poze .....
|
1 Attachment(s)
Daca vreti poze, va pun eu un mic teaser. Uitati-va la domnisoara in verde de pe partea dreapta. Cam asa se auzea :) Eu am bagat capul inauntru si mi-a cazut matreata :lol:
|
Quote:
|
Re: Dacia Gz Power!
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: update pe muzica :-P |
Babanu stikes again! Showman-ul a fost in forma maxima ieri si nu ca contribuit ci a facut toata atmosfera in cadrul concursului! Senzatie maxima cand merge cu 5km/h. ;)
Felicitari Babane pentru show si pentru rezultatul obtinut! |
si totusi nu se incumeta nimeni sa puna poze cu faimoasa masina si cu sistemul ...de 150+
|
felicitari babane ! cum vrei sa faci poza daca tremura lentila in aparat ... ? :))
|
Quote:
|
Eu nu am vazut nici o dacie care sa depaseasca 150 db ...iar daca nu a vazut nimeni asaceva inseamna ca e un record pentru o astfel de masina ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:06. |
- Copyright 2026 4Tuning